Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co Cię ostatnio wyje.bało z kapci?

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

KoRn ft. NAS - Play Me

Zaje.bisty wałek, do tego kozacki tekst

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Wyświetleń 256,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

A dajta tych Swansów. Proszę i dziękuję.

Opublikowano

No bardziej oklepanego żartu w zanadrzu nie miałeś?

Idź już do tego kina.

Opublikowano

jutro juz wrzuce Grzesiu, w miedzy czasie sprobuj Children of God. Dobre na wstep

Opublikowano
No bardziej oklepanego żartu w zanadrzu nie miałeś?

Idź już do tego kina.

Przeciez to mialo byc na sucho <_<

Opublikowano
Przeciez to mialo byc na sucho <_<
Są jakieś granice, Piotrek <_<

Opublikowano

Znajoma mnie ostatnio zmeczyla Cardiacsami (ze niby nagrali najlepsza plyte post-punkowa i ogolnie najlepsza plyte w historii oraz inne bzdury hehe), co ostatecznie skonczylo sie checia odpalenia muzyki z bardziej i mniej podobnych nurtow. W kazdym razie przy okazji przypomnialem sobie o Rip Rig+Panic i ich swietnym albumie "God" oraz ich slabym albumie "I am cold", z tym, ze na tym drugim jest jedna perelka, ktora przedwczoraj znalazlem we flacu, a co sie bede ograniczal (w dodatku pelna 7 minutowa wersja):

http://www.mediafire.com/?sharekey=891f916...96da1d2296c7e68

Opublikowano
W kazdym razie przy okazji przypomnialem sobie o Rip Rig+Panic i ich swietnym albumie "God" oraz ich slabym albumie "I am cold"

Masz gdzieś pod ręką? Jedno i drugie? Jedno, albo drugie?

Mógłbyś zapodać między kolejnymi randkami i godzinami nauki.

Dobra, już mam.

Edytowane przez Kmiot

Opublikowano

Dropkick Murphys - Kwartet założony w 1996 w Bostonie (USA). Zdobyli szybko uznanie repertuarem Oi! z elementami irlandzkiego folku

jakby to dziwnie nie brzmiało to naprawde warto sprawdzić, bo wy(pipi)uje z kapci.

Opublikowano

Sprawdź jeszcze Flogging Molly, The Pogues, Royal McKanzies, Blood Or Wihiskey - od (pipi)a tego jest. A nie ma nic lepszego od dźwięku dud, bandźo i skrzypiec w połączeniu z pankową perką ;).

Opublikowano

dopiero teraz odkrywam ISIS i to chyba jest to czego długo szukałam,

próbowałam z thema11 i Neurosis, ale cos nie łapie

wysadziło mnie z korów The Other Side of the Sky polecone kiedyś przez Milana

i na razie jest w czołówce u mnie, Tool też mnie kiedyś zmiażdżył, ale miałam jeszcze wtedy mtv

miazge zrobił obraz i dźwięk

Opublikowano

The Acacia Strain - carbomb

basy rżną mózg jak dzikie

ogólnie fpytkowa kapelka

Opublikowano

muzyczna sinusoida - raz słucham' inteligencko-'rozbudowanej muzy pokroju toola czy innych post rocków, a innym razem słucham i wyjebuje mnie z kapci czysty piekny i srogi nakurw

Znów więc - 8 foot sativa ;]

Opublikowano

nom dobry, nawet bardzo dobry, ale wczensiejszy album "to walk a middle course" jeszcze lepszy

a mnie sie otstanio w łeb wkręcił jeden utwór, mianowicie radiohead - climbing up the walls :)

Opublikowano

ostatnio intensywnie katuje plyty zespolu Woven Hand, głównie zachęcony takim oto zdjęciem z last.fm:

Woven%20Hand.jpg

Grają coś, co jest nazywane alt. country czy americana. W kazdym badz razie - glownie akustyczne plumkanie i mega charakterystycznym glosem wokalisty. Ciężko polecić którąś płytę konkretnie bo wszystkie 3 które narazie przesłuchałem są strasznie równe, mało tu hitów przy których szczena opada, ale płyty w całości robią bardzo dobrze. Na zachętę, dwa, chyba najlepsze, utwory

"White Bird" z soundtracku do filmu/przedstawienia pt. "Blush"

"To Make A Ring" z albumu "Consider The Birds"

Ciężko znależć jakieś ich nagrania na żywo w dobrej jakości, ale coś się udało:

Opublikowano

homespick for space i ich cała płyta unison mnie wyje,bała z kapci.

Opublikowano

Arcturus- "The sham Mirrors"

poznałem całkiem niedawno i od tamtej pory co włączę to mnie z papuci wypierdziela.

Opublikowano
Arcturus- "The sham Mirrors"

poznałem całkiem niedawno i od tamtej pory co włączę to mnie z papuci wypierdziela.

o, to spytam sie cos. Bo kiedys slyszalem ten album i pamietam ze czyste wokale przypominały mi te z Ulvera. Nie wiesz, czy to ten sam kolunio spiewa?

Opublikowano

W oryginale grane przez zespół Focus (LINK). Naprawdę polecam obejrzeć oryginał, bo wokalista i jednocześnie klawiszowiec to chyba tylko cukrem się odżywia, a dogryza tabletkami guarany :o

Wyje.bało mnie to z kapci...

Opublikowano

Converge - wszystko (szczególnie Jane Doe i Unloved And Weeded Out)

Kur.wa, idę założyć temat w innym dziale jak tylko skończę budowę kącika sakralnego gdzie będę im oddawał pokłon. Dawno nic nie wciągnęło mnie tak, żebym przerobił 6 płyt za jednym zamachem. Czas przestać kraść i udać się do empiku.