Opublikowano 31 lipca 20204 l Ostatnio odkryłem 2 bardzo dobre zespoły death metalowe, siadły mi tak mocno, że się muszę podzielić na forumku: Oba te zespoły można powiedzieć, że dopiero zaczynają, czy tam chwilkę grają, ale muzyka mi robi konkretnie. Straight forward death metal z lekką nutką klasyki.
Opublikowano 31 lipca 20204 l Fajne klipy, dobre do podładowania się podczas jazdy autem. Nie wiem czy było ale zapodam filmik który rozyebał mnie wielw lat temu i dzięki któremu stałem się fanem pluszaków z Fur TV:
Opublikowano 31 lipca 20204 l Imperial Triumphant – Alphaville https://open.spotify.com/album/1VAxNxcYUKpJ1XEJW12oPY?si=wiUIelvpSd-M7DHNAShcJw Edytowane 31 lipca 20204 l przez Hela
Opublikowano 31 lipca 20204 l 2 godziny temu, Hela napisał: Imperial Triumphant – Alphaville https://open.spotify.com/album/1VAxNxcYUKpJ1XEJW12oPY?si=wiUIelvpSd-M7DHNAShcJw Brzmi jak ewolucja Mgły. Good stuff.
Opublikowano 1 sierpnia 20204 l 18 godzin temu, Absolem napisał: Brzmi jak ewolucja Mgły. Good stuff. Który - Alphaville czy Limbo? Dla nie żadne nie jest nawet podobne do mgły.
Opublikowano 6 sierpnia 20204 l Koledzy macie może jakieś propozycje muzyczki w takich klimatach? Albo takich Muszą być synthy. Edytowane 6 sierpnia 20204 l przez japco
Opublikowano 8 sierpnia 20204 l Downo nie słuchołek tak dobrego brutal/slamming defu. Przechóje, no sycko tu jest a brzmienie prawie rozpyerdala mojom starom wieże Technicsa. Idealne do łodkurzanio i mycio podłóg co włośnie cynie.
Opublikowano 18 sierpnia 20204 l https://darkdescentrecords.bandcamp.com/album/speciation Edytowane 18 sierpnia 20204 l przez Hela
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l W dniu 31.07.2020 o 11:57, Masorz napisał: Ostatnio odkryłem 2 bardzo dobre zespoły death metalowe, siadły mi tak mocno, że się muszę podzielić na forumku: Oba te zespoły można powiedzieć, że dopiero zaczynają, czy tam chwilkę grają, ale muzyka mi robi konkretnie. Straight forward death metal z lekką nutką klasyki. Do powyższego zestawienia/spustu dołącza zespół Genocide Pact. Od w/w różnią się tym, że ich def metal jest momentami 'zdoomiony', riffy się rozwlekają i wpadają w mid/slow tempo. Ale muzyka smaczna w chój:
Opublikowano 22 sierpnia 20204 l @Masorz sprawdź sobie jeszcze Eternal Rot i Kommand, oba są na Spotify.
Opublikowano 23 sierpnia 20204 l Frank i Grzechotniki to taki przeokrutny sztos. 3 fantastyczne albumy, a koncerty to
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l U mnie ostatnio polecane tu Medico Peste (dzięki @Absolem) i to co poniżej: Dwie powyższe polecane dla @Masorz
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l Tomb Mold i Blood Incatation to moje ulubione DMowe płyty zeszłego roku, piekna sprawa
Opublikowano 27 sierpnia 20204 l 13 godzin temu, Pryxfus napisał: U mnie ostatnio polecane tu Medico Peste (dzięki @Absolem) i to co poniżej: Dwie powyższe polecane dla @Masorz Oczywiście znam i słucham, ale i tak dzięki. Tomb Mold mi też przypasiło od niedawna. Z defów jeszcze polecam to: Doyebane