Mathiu 180 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Bywa Powinieneś się cieszyć, że sprawdził - w longrunie jesteś z przodu. Wczoraj byłem świadkiem jak gość dwa razy z rzędu przełamał asy preflop Raz moje AA vs AJo - łapie tripsa, następne rozdanie z innym przy stoliku: AA vs KQs - łapie dwie pary już na flopie, ale dla pewności dochodzi mu full na riverze Mnie takie rzeczy tylko śmieszą, a gościa dodaję do buddy listy, bo wiem, że to bankomat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Dobra jazda, JJ na reku a na stole J8773. Kolor, lub co najwyzej strit albo gorszy full, ktorego rucham na spokojnie. Oczywiscie byla szansa, ze koles ma 77 na reku. No niewielka, ale no coz hehe. Wlasnie to mial;] To chyba przebija moja porazke z AAAKK, wobec pokera przeciwnika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 20 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 HEHE. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 No zdarza sie, ale to turniej wiec zadnego wiekszego zysku z tego nie bylo. Chyba ze, wygrales calosc a i to moim zdaniem strata czasu. A omaha jest spoczko nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 No dużo z tego nie zgarnąłem, ale zawsze coś. A skończyłem na siódmym miejscu, wpier.dalając się z kolorem na fulhałs ; / Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wyplata dzien wczesniej i wolne jutro. Czas ostatni raz na legalu zgarnac troche drobnych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 na razie wpie rdolilem sie na -400$ <ekspert> Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja pogrywam z kumplami w szkole na lekcjach i przerwach oraz okienkach o smieszne sumki 5/10gr =D w Texasa. Ogolnie to jest nas 7 i czasami jedna dziewczyna sie dolaczy ktora raczej sponsoruje nam gre niby takie sumki ale ostatnio 16zl natrzaskalem i moglem sponsorowac napoje po lekcji wychowania fizycznego. Mama sie zdziwila czemu zamiast na bulki prosze o drobniaki Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 a potem skonczysz jak filgarz, ktory kradnie z domu antyki, by miec na gre 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
HeXa 435 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Grajac z nimi akurat ani razu nie wchodzilem swoja kasa, jak pierwszy raz zagralem. Wygralem, oddalem i teraz ciagle z nimi gram + mam na buly i picie no i mam czym wejsc zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 No, tak to sie zaczyna. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Ostatnio pierwszy raz grałem w pokera nie licząc grania bez hajsu z moją laską, którą chciałem nauczyć zasad. Zajarany i z myślą, że już prawie rozwalam przeciwników w aplikacji na iPhone'a zdecydowałem się na grę za hajs. Wstępnie 5 zł. Cóż, moja partnerka, która w połowie gry pytała się mnie co to kareta i jak wygląda strit zgarnęłaby 14 zł, a ja 9. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na zrezygnowanie z wypłaty, bo wódka się skończyła i były ważniejsze priorytety ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 dobrze, ze sa jeszcze summit pointsy, ktore mi dodaly 100$, bo bym sie chyba zaje bal z takimi jalmuznymi jakie wygralem na tyle czasu gry;/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 rozgrzewka z rana, +140$ przy sniadanku, bez agresywnej gry i na luzaku, moze tak trzeba grac......nieeeeee tam calosciowo ok. 370$ na dwa dni, moze byc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mi nadal bez problemu przelewaja pieniadze na konto <ponad prawem> Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wynik finansowy może mało imponujący, zwłaszcza patrząc na nagrody za wysokie miejsca (14 000 za pierwsze), ale patrząc na ilość osób i poziom, myślę, że jest ok. Dobrze szło do czasu bad beata. Potem się dwa błędy zdarzyły i zostałem shortem. A to już ciężka gra. Odpadłem po próbie steala. Cytuj Odnośnik do komentarza
konan129 0 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 (edytowane) Na każdy turniej z niskim wpisowym na p* tyliu graczy sie zapisuje? Edytowane 3 Stycznia 2010 przez konan129 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie, z reguły gra od 3 do 7 tysięcy max. Zazwyczaj 5000. Nie wiem czemu wczoraj aż tyle osób było. W dodatku zrobili 20 000 rebuyów i 6000 addonów. Bardzo to nabudowało pulę. W ogóle wczoraj na wszystkich turniejach było w uj ludzi. Na turku 2,20$ cashout było coś 11 000. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A co masz do wyboru? Cytuj Odnośnik do komentarza
NerkoWiktor 52 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 ja bym brał pokerstars Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 (edytowane) Ale z tego co sie orientuje, to na starsach dostaje się od PS tylko 50$, a np. na takim FTP dostaje się 50+100, więc warto się obeznać zanim się gdziekolwiek wpłaci. Fakt, że P*** to najlepszy room i jeśli się gra pod winrate a nie pod bonusy (nie licząc Supernovy Elite), to jest to jedyny słuszny wybór. Ale jeśli na początek można dostać 150$, a nie 50$, to wiadomo, że lepiej wybrać coś innego. Ponoć FTP jest bardzo dobry, ale ja nie mam dobrych wspomnień z nim związanych i nie polecam. Sick soft. Jeśli na Everest masz 50+100, to na początek bym go polecał. Tam na niskich limitach jest MASA donków, chętnych oddać pieniądze. Nie dość, że winrate można srobić srogi, to jeszcze bonus od PS dostaniesz większy. Jedynym minusem jest soft, trzeba się przyzwyczaić i ściągnąć Donkresizera, zeby przypasować okienka do ekranu, bo sam soft nie pozwala pomniejszać :| Ale ogólnie to polecam, bo można nazbierać pieniędzy. Jak zbuduję odpowiedniego rolla, to sam się tam wybieram. PartyPoker nie znam, bo nie grałem tam, ale czytałem, że jest w uj shortów i ciężko grać, a soft daje dupy i sprzedaje suckouty. Cake należy do sieci iPoker i są tam gracze z np. Titana i Mansiona, więc donków się znajdzie, ale również sporo shortów. Ten room to raczej później, dla wyrobienia wysokiego bonusu (zdaje sie, że 1k $ jest). Pacific, bet365 oraz Betfreda nie znam i się nie wypowiadam na ten temat, poczytaj forum PS. pozdro ;] Edytowane 4 Stycznia 2010 przez Figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Everest>Riverstars Tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Różne opinie są. Grałem na wielu platformach i szczerze powiem, że naprawdę najlepiej jest na P***. A najgorzej na FTP. Everest też jest w miarę, ale jak złapiesz downswinga, to pożal się boże, wszystko w plecy, zawsze na river. Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 A gdzie najlepiej online wprawiać się w grę ,bez prawdziwych pieniędzy ,by potem zaatakować na prawdziwe wygrane ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Na kazdym roomie masz grę na wirtualne pieniądze, więc możesz grać wszędzie. Ale jak nie chcesz softu ściągac, to wp.pl osobiście polecam Ci : http://www.pokerstrategy.com/uQ1DRZ Nareszcie coś mi się udało <ok> Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi