Skocz do zawartości

Szukam szmaty,

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie moge znaleźć nawet jak wygląda, co dopiero link do sklepu xd

Jak masz grafikę to se druknij na jakimś Gildanie czy FOTL.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 163,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak mozna chodzic w trampkach majac wiecej niz 15 lat?

• Oj grubasku nie każ mi cię dissowac znowu, bo ostatnio tak napłakałeś, że jak odparowało to teraz w całej Polsce pada .

• Tak. Pedalstwo

Opublikowano

Szukam jakiejś bluzy z kapturem bez żadnych zamków, zameczków itd :(. Widzieliście coś fajnego. 

Opublikowano

Zna ktoś sklep internetowy, gdzie dostanę spodnie do koszuli, slim, ale nie z kantem i będą podane wszystkie dokładne wymiary? Coś takiego jak są w sieciówkach typu Reserved, czy Zara. We wszystkich sklepach są na mnie za krótkie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam czegoś na wzór bardzo długiego i bardzo szerokiego szala, albo chusty z wycięciem na szyję, ale nie z dziurą tylko cała rozcięta, na całej długości, taka narzuta, co się zakłada od strony pleców i zarzuca jeden koniec na przeciwległe ramię, z możliwością przykrycia dolnej połowy twarzy, albo chociaż gardła. Ma być czarne, długie i możliwie bez frędzli, chociaż jak muszą być frędzle to niech one już będą. 

...i tak pewnie nikt nie odpisze, ale już mnie łeb boli od przeczesywania neta. 

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

A w czym chodzili kowboje i Meksykanie?

Opublikowano

Nigdy nie znałem żadnego kowboja, ani Meksykanina.

Opublikowano

He he, już mam. TkMaxx, szanuję mocno, dokładnie to co chciałem i wyglądam jak jakiś Sith jak się w tą szmatę pozawijam :D

Edytowane przez Siara_iwj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam czarnych slim fit jeansow do 500 zl. Patrzylem z Levi's, G-star'a i Calvin Klein'a, ale nie maja mojego rozmiaru. 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzie mogę szukać jakiś fajnych varsity? Chodzi o takie kurtki, w jakich chłopaki z collegu albo high schoolu na filmach latają.

Edytowane przez WiekszyZiemniak

Opublikowano

Nike ma fajne modele takich kurtek, ale zazwyczaj w grubych cenach. Ziomowe polskie marki też mają, ale często z jakimiś sebowymi nadrukami lub strasznie szerokie. W sieciówkach też dostaniesz, ale ich jakość jest taka sobie.

Opublikowano

No tak za 300-400 mógłbym przytulić, nawet napis na plecach by uszedł, gdyby jakoś wyglądał i nie było to coś w stylu Santa Monica 1987.

Opublikowano

No to może Nike coś znajdziesz w tej cenie. Te collegowe mają to do siebie, że nie powinny być takie bambaryłowe, a polskich ziomkowych firm zazwyczaj właśnie są. Na przykład Prosto miewa spoko, ale szerokie w ch.uj.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Stawiam dobrą flachę jak ktoś da jakieś info 

10419463_803180003100395_432971251915465