Skocz do zawartości

Red Dead Redemption PS3

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,3 tys.
  • Wyświetleń 412,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Josh the Boy
    Josh the Boy

Ok 30 h na liczniku, fabuła już dawno skończona, przy okazji porobione trochę questów. Pomimo wcześniejszych narzekań na bohaterów muszę przyznać, że z czasem zaczęły pojawiać się coraz ciekawsze post

• Tak, tak wiadomo są gusta, guściki ale jeżeli Marston jest ch,ujową postacią czy co gorsza pi.pką to...   Mogę zrozumieć, że komuś nie podszedł jako postać tak jak mi jakoś szczególnie nie podpasił

• Z innego forum     When I was drunk and stoned, I rescued a woman. She thanked me kindly for saving her life and started to walk away. I then lassoed her and put her on my horse. We rode around tog

Opublikowano

Już zablokowany trailer :confused: .

Podali już link do trailera na megavideo. Tam chyba nie zablokują

Opublikowano

trailer nie zachwyca ale i tak czekam na tą gre, od dawna czekam na gre w klimatach dzikiego zachodu robioną na poziomie gta :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kompletnie brak mi słów. W ogóle Rockstar i gameplay przed premierą wtf.

Coś niesamowitego, grafika; klimat. Ta burza w 0:50 sekundzie leże. Coraz bardziej sandboxy doganiają graficznie liniowe tytuły. No i chyba pierwszy sandbox ze zwierzyną :) pamiętam jak Koso o tym pisał w zapowiedzi.

Absolutny must have, GTA na dzikim zachodzie......

XM16E1 plusik :)

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No dokladnie Panie Slupek , wspanialy sandbox'owy tytul nam sie szykuje . Swiat - o ile dobrze pamietam jeszcze z zapowiedzi jakiegos nieznanego mi typa w PE - ma byc sporo wiekszy niz w IV , masa bezkresnych stepow tylko bohater , Ja i caly swiat przede mna . No i tak grafika , animacja ... ehhh szkoda ,ze tak pozno premiera : /

Edytowane przez XM16E1

Opublikowano

Ja pierdziele FANTASTYCZNE!!

Animacja szmacianej lalki, to krok naprzód w stosunku do GTAIV. Świetne krajobrazy, grafika i jeszcze raz animacja. Pamiętam mase godzin spędzonych przy GUNie. Ta pozycja deklasuje ją pod względem absolutnie wszystkiego. Zapowiada się jeden z najmocniejszych tytułów w przyszłym roku.

2010 szykuje się wręcz fenomenalnie.

Opublikowano

Kwiecien? Ahh, ultima mnie oklamala - pisalo tam, ze premiera w marcu :/

No coz - w zasadzi to dobrze, przynajmniej nie bede mial dylematu: Yakuza 3 czy Red Dead.

Jesli chodzi o filmik - swietny. Na gre czekalem od pierwszej zapowiedzi - gameplay tylko utwierdzil w moich oczekiwaniach.

Uwielbiam klimaty dzikiego zachodu - w takiego GUNa albo Desperados gralem z wypiekami na twarzy. Szkoda, ze ten temat jest tak zadko wykorzystywany.

Swoja droga, fajnie by bylo, jakby ktos zrobil gierke osadzona po stronie indianskiej - chyba jeszcze nie bylo takiej gry.

Edytowane przez Yabollek007

Opublikowano

Genialne! Szczególnie chwytanie na lasso, związywanie, przewożenie bandytów i pościgi konne (w życiu nie widziałem tak naturalnie poruszających się koni). Animacja jest jeszcze lepsza od tej w GTA IV, graficznie i klimatycznie miażdży, nie wspomnę o burzy :o

Czekam z niecierpliwością, zdecydowany must have. Kosmos.

Opublikowano

Czułem w kościach, że to będzie dobra gra(w końcu to Rockstar), ale że aż tak O___x Okres Marzec - Kwiecień to będzie armagedon dla portfeli.

Opublikowano

Dla mnie animacja konia nr 1 w grach to dalej Argo z Shadow of the Collosus;]

Opublikowano

Ja byłem spokojny Rockstar to Rockstar. Kozaki w swoim fachu.

Jednak po kolejnych dziwnych akcjach z "ujarzmianiem" PS3, powoli zaczynam się zastanawiac czy aby nie będzie dużo gorsza od wersji od klocka. Bo trailer oczywiści był robiony na wersji z Xboxa

Opublikowano

A czemu tak niby mialaby byc? Takie GTA IV wypadlo lepiej na PS3 niz na X360 - mniej pop up'u itd. Ja tam sie nie martwie :P

Mam tylko nadzieje, ze dadza rozne poziomy trudnosci do wyboru, a sama gierka bedzie dluga, bedzie sporo mini gierek i sidequestow - multi tez byloby mile widziane (w GTA IV multi rzadzi - szkoda tylko, ze skopali matchmaking....).

Opublikowano

Graficznie trochę lepiej wypadało Gta na xboxie (choćby cieniowanie) :).

Poziomów trudności na bank nie będzie.

Opublikowano

oby płynność dawała radę

co do mnie przemawia po filmiku to klimat i wypaśna muza :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jak dla mnie to każdy z tych czterech wygląda "za ładnie".

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zajawke na RRD mam od czasu obejrzenia 1szych zapowiedzi, ktore zrobily na mnie ogromne wrazenie i wierze ze R* "da rade". Teraz ogladając screeny wszytko gra...od kostek w góre! Ta trawa sztucznie wystająca z gleby wyglada tragicznie ( "pctowo "- a'la nowy Operation Flashopint), oczywiscie do ukazania sie gry to zapewne bedzie poprawione, ale wypuszczając screeny mogliby unikać takich oczo(pipi)*ych wpadek.

Opublikowano

Trawę może jeszcze poprawią, a poza tym R* nie może zawieść więc szykuje się murowany hit, o ile ktoś lubi westerny.

Opublikowano

Prawdziwy konkret. Ale brakuje mi takich prawdziwych, filmowych, rockstarowych Trailerów.

Opublikowano

Bardziej chodziło mi o subtelne budowanie klimatu "zachodu" dzikiego zachodu na modłę "There will be Blood", co po części starano się ukazać w pierwszym trailerze. ("My Name Is John Marsten")

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.