Opublikowano 6 lipca 201113 l VIP to nowe mapy. A ten update co ważył te 1.7gb to właśnie zawiera ten dodatek vietnam. Po zakupie w sklepie tego dodatku, ściąga się jeszcze plik co waży ze 4mb, wtedy vietnam pojawia się w menu.
Opublikowano 6 lipca 201113 l A ten pliczek co waży 4mb jest płatny? Może to jest tak, że ten pakiet Vietnam mam pobrany, ale muszę zapłacić 1200 punktów żeby go uaktywnić... Edytowane 6 lipca 201113 l przez majsterrPL
Opublikowano 6 lipca 201113 l Już się domyśliłem. Więc co w takim razie? http://battlefield.wikia.com/wiki/VIP
Opublikowano 6 lipca 201113 l A ten pliczek co waży 4mb jest płatny? Może to jest tak, że ten pakiet Vietnam mam pobrany, ale muszę zapłacić 1200 punktów żeby go uaktywnić...
Opublikowano 8 lipca 201113 l najpierw musiałeś pobrać aktualizacje 1,7 gb w której znajdowało się vietnam ale dopiero kiedy kupiłeś i sciagnołes te 4 mb mogłeś odpalić <lol>
Opublikowano 28 lipca 201113 l Dzisiaj wyzerowało mi wszystkie statystyki w multi jakbym w ogóle nie grał. Może nie jestem jakimś kilerem ale miałem wszystko odblokowane i ponad 160 godzin grania, jak to wszystko doprowadzić do porządku i czy jest to możliwe?
Opublikowano 28 lipca 201113 l Znowu z(pipi)ało się coś ze statystykami ,wina DICE nie pierwszy raz mamy taką sytuację . Statystyki zapisane są na serverach EA więc po pewnym czasie powinno być wszystko po staremu .
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Już drugi dzień nie mogę sie połączyc z serwerem EA i nie moge grac po sieci ,inne gry bez problemu ,wie ktoś o co chodzi ?
Opublikowano 11 sierpnia 201113 l Wejdź w ustawienia systemu w opcję pamięć a następnie jak pokaże się informacja o twoim dysku twardym naciśnij Y i tam zaznacz i zatwierdż "wykasuj pamięć podręczną"
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l teraz czyszczenie tej pamięci już nic nie daje dzisiaj znowu nie mogę się połączyc, co za porypana gra w codach nic nigdy się nie działo a tutaj ciągle coś .
Opublikowano 13 sierpnia 201113 l (pipi)e servery EA WTF ? Spróbuj zrobić to : Wyloguj się z XBL Wejdź do ustawienia systemu > data i godzina > zmień datę na 15.05.11 Zaloguj się ponownie (jak to zrobisz data zmieni się na właściwą ). Mam nadzieję że to pomoże ^_^ PS : nie pytaj czemu taka data znalazłem ją na zagranicznym forum ale pewnie nawet jakbyś ustawił inną może zadziała . Edytowane 13 sierpnia 201113 l przez Darth Krizzo
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l dzięki za pomoc ale to nic nie daje, po(pipi)ana gra i tyle nie wiem czy jest sens inwestować w B3 przy takich szopkach i się wkurzać czy wrócić na łono coda .
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Dziwne akcje wam sie dzieją ja nigdy z czyms takim sie nie spotkalem.
Opublikowano 15 sierpnia 201113 l Ja też nie, u mnie jest oki. Wczoraj wbiłem 14 kos w jednej krótkiej rundzie Rusha na Valparaiso i rozwaliłem helikopter miną. Gra miażdży jajka
Opublikowano 25 sierpnia 201113 l teraz czyszczenie tej pamięci już nic nie daje dzisiaj znowu nie mogę się połączyc, co za porypana gra w codach nic nigdy się nie działo a tutaj ciągle coś . Siema mam ten sam problem, po czyszczeniu działało parę godzin a teraz wcale nie chce się połączyć, router restartuje i tez nic.
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Zauważyłem, że to jakby problem z wczytywaniem gry, zaraz po wcisnieciu start jak sie pojawia napis zapisywanie i pasek battlefield 3 zapowiedziany, wtedy wszystko gra, wychodzą plusiki i można grać, a jeżeli tego wszystkiego nie ma pojawia się napis łączenie i dupa. Ja róznie sobie z tym radzę, włączam konsolę, wyłączam, pogram troche w COD-a, potem wracam. Niekiedy wszystko działa git, a niekiedy za cholere nie można się połączyć... i za bardzo nie wiem co o tym sądzić.
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Qwa co za padło też nie mogę się połączyć ... szlag mnie trafia normalnie .Servery EA sa tak z zje.... ze brak słów . w fifie 11 też nie można się połączyć z serwerem EA . Brak pytań . A ja się zastanawiam co kupić BF3 czy MW3 ... qwa jak takie jaja w BC2 co chwile są to nie wierzę ze w BF3 nie będzie takich problemów żenada . Sami pchają gracza w ręce konkurencji ..
Opublikowano 27 sierpnia 201113 l Ten problem pojawia się również u mnie dość często, ale odczekuje z 15do20min i łączy się normalnie.Mam nadzieje że zauważyli ten problem, bo to bardzo wkurzające .W BF3 będą problemy z serwerami nie kojarzę aby jakiś BF nie miał z tym problemów przynajmniej ja na takiego nie natrafiłem.
Opublikowano 28 sierpnia 201113 l Burgery to jednak debile. Ja uwielbiam grać Enginerem i się bronić. Wystarczy zaminować główne drogi, potem obejść atakujących bokiem i kroić ich ich na flance. Sprawdza się na prawie każdej mapie. A na koniec rundy po kilkanaście kos i kilka zniszczonych pojazdów to żaden problem
Opublikowano 16 września 201113 l Siema, włączam konsole po 4 dniach chce zagrać w badka i już godzinę widzę komunikat "brak połączenia z EA" u mnie ten problem pojawia się coraz częściej :[ co na to poradzić?? Edytowane 16 września 201113 l przez sniadr