Opublikowano 13 maja 200915 l No ale żeby było można dac 2 rzeczy z wyposażenia. Tłumik i Red Dot - żeby wszyscy z tym nie biegali (i kropka na mapie obrazująca hałas nie straciła sensu - swoją drogą za(pipi)isty patent) to powinni jeszcze bardziej zmniejszyć obrażenia zadawane przez broń z tłumikiem. Z tym, że bedą też tego inne konsekwencje takie jak np. goście z 3 granatami i bronią z granatnikiem i do tego jeszcze red dot albo tłumik ... nie wiem jak mogliby to wyważyć żeby po planszy nie biegali sami Rambo. EDIT: - ten filmik sugeruje, że będzie można dodać 2 rzeczy z wyjątkiem granatnika, więc jak dla mnie wypasik, tylko jeszcze zmniejszyć moc przy tłumiku i będzie znowu ogień przez rok Edytowane 13 maja 200915 l przez Incognitos
Opublikowano 14 maja 200915 l Jak każdy będzie mógł z tego korzystać to znowu główną role odegra skill i fart
Opublikowano 14 maja 200915 l Mogliby dodać opcję przełączania selektora ognia. Miły patent na małe i duże dystanse. Edytowane 14 maja 200915 l przez ziolo69
Opublikowano 14 maja 200915 l No przydałoby sie pojedyńczym móc strzelać lub ciągłym,albo niech nie robią takich cudów jak z G3 w singlu była automatyczna w multi była jednostrzałowa
Opublikowano 14 maja 200915 l mam nadzieję że w modern warfare 2 będzie większość broni z cod 4. Będzie coś w stylu nazi zombies z cod 5 ? Edytowane 14 maja 200915 l przez terror
Opublikowano 14 maja 200915 l ja mam nadzieje ze wylacza autocelowanie i bedzie juz w 720p (czwórka była w 600p...)
Opublikowano 15 maja 200915 l Będziemy odpierać ataki bandy rozszalałych samobójców lub pijanych w sztok ruskich terrorystów w jakimś budynku lub bunkrze?
Opublikowano 15 maja 200915 l Będziemy odpierać ataki bandy rozszalałych samobójców lub pijanych w sztok ruskich terrorystów w jakimś budynku lub bunkrze? Z tymi ruskami to fajny pomysł
Opublikowano 17 maja 200915 l Jeśli chodzi o mnie to niech dają nawet te tłumiki do snajp, byle tylko dali opcję banowania granatników, jak durnie chcą tym grać to niech się zbiorą i grają tylko tym, jak dziękuję za taką w(pipi)iającą "przyjemność"
Opublikowano 17 maja 200915 l Dobrze piszesz Jakby bylo stawianie serwerow takich, jak w KZ2, to by bylo cos pieknego
Opublikowano 18 maja 200915 l Tak tłumiki do snajp i jeszcze może połączenie kamo z COD4 z tym z KZ ... - COD - Modern Snajper i grajcie sami. Zgadzam sie chlopie. Modern Camper tez mogloby sie nazywac Ja tam nie chce zadnych dodatkowych attachmentow do broni. Niech zrobia tak jak w 4 i bedzie dobrze.
Opublikowano 18 maja 200915 l Tak,bo normalnego snajpera to łatwo zobaczyć w terenie.Przez to że ma słabe uzbrojenie,mógły mieć chociaż dobre camo.
Opublikowano 18 maja 200915 l Wy to chyba wyłącznie postrzegacie snajpera jako gościa ze snajperką schowanego na drugim końcu mapy czekającego aż ktoś się zjawi żeby móc go zabić. Mówiąc dla snajperów miałem na myśli no scoperów i quick scoperów. A tłumik to dałem dla przykładu bo nie wiedziałem co wymyślić ( jedyny dodatek w cod 4 to ACOG). Jeszcze przed chwilą wymyśliłem fajny system do multi. Polegał by on na tym że za zabijanie gości dostawalibyśmy jakąś kasę lub punkty za którą byśmy mogli kupować broń i dodatki do niej lub np.: camo dla snajpera. Co o tym sądzicie?
Opublikowano 19 maja 200915 l Wy to chyba wyłącznie postrzegacie snajpera jako gościa ze snajperką schowanego na drugim końcu mapy czekającego aż ktoś się zjawi żeby móc go zabić. Mówiąc dla snajperów miałem na myśli no scoperów i quick scoperów. A tłumik to dałem dla przykładu bo nie wiedziałem co wymyślić ( jedyny dodatek w cod 4 to ACOG). Jeszcze przed chwilą wymyśliłem fajny system do multi. Polegał by on na tym że za zabijanie gości dostawalibyśmy jakąś kasę lub punkty za którą byśmy mogli kupować broń i dodatki do niej lub np.: camo dla snajpera. Co o tym sądzicie? Wole wiekszy poziom do uzbierania np. 99 czy 100, dodac jakies bonusy za zabicie 3 kolesi C4, + 20 xp, zabicie 10 w kill streak +50, niz jakies gofna w stylu skorek na bron ktore i tak nic nam nie dawaly bo to gra nastawiona na akcje a nie na kampienie z ghillie suit, z reszta w COD4 mapki byly ciasnawe (poza 2-3) wiec to odpada.
Opublikowano 19 maja 200915 l Skórki byłyby fajne,zawsze jak podnosiłem broń to lubiłem zobaczyć po kim,co lepsi gracze mieli albo zlłotą albo w camo z dodatkami.
Opublikowano 19 maja 200915 l Skórki byłyby fajne,zawsze jak podnosiłem broń to lubiłem zobaczyć po kim,co lepsi gracze mieli albo zlłotą albo w camo z dodatkami. A co jesli 5 graczy ma zlotego Deserta i 3 tiger camo w MP5? :> Rozpoznasz do kogo nalezal? ^_^ Edytowane 19 maja 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 19 maja 200915 l Przecież ich nie znam,po prostu taka broń to coś jak skalp,pozwala zrozumieć po kim ją masz,w tym przypadku po jakimś kolesiu co widać ze sporo w to gra a padł od twojej kuli.To tylko dodatek ale bardzo rajcowny,strasznie mi tego brakuje w K2
Opublikowano 19 maja 200915 l Dokładnie. Do tego zachodzisz od tyłu snajpera - kulka w łeb, bierzesz jego broń z czerwonym camo i następnie go zabijasz ponownie z jego własnej snajperki, a on to widzi na replayu Edytowane 19 maja 200915 l przez Incognitos
Opublikowano 19 maja 200915 l Zbedny ficzer - moze na poczatku fajny ale potem malo kto by na to uwage zwracal.
Opublikowano 19 maja 200915 l Mnie tak samo. Potrafię nieraz nawet 10 meczy na same headshoty zagrać (HSx3) żeby mieć nowy "wzorek" na broni ^_^ Mi by się marzyła możliwość nagrywania meczy + spowolnione tempo gdzie chcesz podczas oglądania nagranego meczu.