Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tekken 6 w Łodzi

Featured Replies

Opublikowano

No przecież nie jestem zadowolony :D Przybędziemy za jakiś czas złoić Was. Dziwie się, że jednego z tych 3 automatów tekkena 6 nie ma w Poznaniu. Mamy orginalny jakiś salon namco, pełno automatów, tekken 5 szybko tam był, ale szóstki brakuje, szkoda. Chociaż tam jedna gra = 2,50zł.

Jak w ogóle chodzi gała?

• Odpowiedzi 247
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Brollego gorąco przepraszam Cie za nazwanie twojej osoby dupkiem na forum publicznym. Bardzo ubolewam z powodu mojego braku opanowania i kultury. Sprostuję sprawy, z Miłoniem to były wyłącznie i on także odbierał je tak samo (tu walnąłem sciemę) . Wprawa wygląda obecnie w ten sposób że zrzuciłeś go z schodków, 2 progi i oblewałeś go wodą w celu obudzenia go gdyż miała przyjsc dyrekcja szkoły a miałeś wybór obudzenie przez lanie wody lub wezwanie policji.

Edytowane przez MTC

Opublikowano
  • Autor

Prawa dobrze a lewa znośnie :) a sprawdzaliście tam na zapleczu czy nie ma?? xD

Opublikowano
Panie Brollego gorąco przepraszam Cie za nazwanie twojej osoby dupkiem na forum publicznym. Bardzo ubolewam z powodu mojego braku opanowania i kultury. Sprostuję sprawy, z Miłoniem to były wyłącznie i on także odbierał je tak samo (tu walnąłem sciemę) . Wprawa wygląda obecnie w ten sposób że zrzuciłeś go z schodków, 2 progi i oblewałeś go wodą w celu obudzenia go gdyż miała przyjsc dyrekcja szkoły a miałeś wybór obudzenie przez lanie wody lub wezwanie policji.

Przeprosiny przyjęte.

-----

Tak w ogóle jakiś Yosh się wybiera do Łodzi aby zbadać josimistrza? Paweł jak możesz i dasz rade to przetesuj yosha dla wszystkich yosh fanów :D

Z tego co widze to Henio wygląda za(pipi)iscie :P

Edytowane przez Brolly

Opublikowano
Czemu tak późno przyjdziecie? ; [ Nie chce już z Wami grać. :foch:

coś mi się wydaję że wasza Lalunia chcę żebyście prosili Ją o to żeby Wam towarzyszyła ;]

Opublikowano
  • Autor

coś mi się wydaję że wasza Lalunia chcę żebyście prosili Ją o to żeby Wam towarzyszyła ;]

Hłe hłe.Niestety po szybkonogu mam ciężkie wspomnienia odnośnie kobiet grających w tekka xD Tak więc jakby to powiedzieć myślę że część Łódzkiej ekipy ma w (pipi)e z jaką płcią gra - co oznacza że prosić nikt nie będzie. xD

Opublikowano

gallery73961506500x500.jpg

Mamy już odpowiedź dlaczego Pawełek przestał grać w tekkena :P

Opublikowano

To żart a nie foch:P

Panie Brollego gorąco przepraszam Cie za nazwanie twojej osoby dupkiem na forum publicznym. Bardzo ubolewam z powodu mojego braku opanowania i kultury. Sprostuję sprawy, z Miłoniem to były wyłącznie i on także odbierał je tak samo (tu walnąłem sciemę) . Wprawa wygląda obecnie w ten sposób że zrzuciłeś go z schodków, 2 progi i oblewałeś go wodą w celu obudzenia go gdyż miała przyjsc dyrekcja szkoły a miałeś wybór obudzenie przez lanie wody lub wezwanie policji.

Przeprosiny przyjęte.

-----

Tak w ogóle jakiś Yosh się wybiera do Łodzi aby zbadać josimistrza? Paweł jak możesz i dasz rade to przetesuj yosha dla wszystkich yosh fanów :D

Z tego co widze to Henio wygląda za(pipi)iscie :P

Krótko, z tego co słyszałem to temu gościowi wszyscy dokuczali a Brolly wcale go nie zrzucił(moje zródło tak twierdzi)

Nie, poprostu sie założyliśmy sie kto z kim wygra na vs. o alko a nie mamy jak zakładu rozegrać bo ja wychodze ok. 18 z tyrki a Lain o 19 ma pociąg do domu

Hłe hłe.Niestety po szybkonogu mam ciężkie wspomnienia odnośnie kobiet grających w tekka xD Tak więc jakby to powiedzieć myślę że część Łódzkiej ekipy ma w (pipi)e z jaką płcią gra - co oznacza że prosić nikt nie będzie. xD

I znowu okazuje sie że w łodzi nic sie przedemną nie ukryje:)Lain to napewno nie szybkonogie....coś;)

Ps. Wez sobie Junior jutro pare czystych badejek na salon lepiej

a co do gałek to obie są gitara tylko 1wszy port chodzi jak dla mnie jak niewyrobiona sanwa(taka jak u pitreksa czy sneja ale na kwadracie) a port 2 jest jakby dużo mniej spręzynująca ale dobrze centrująca:)

Opublikowano
  • Autor

Dżizassss!!!!W pyte kapelusik - nie ma co :P

Oj Velu grabisz sobie xD ale coś czuje że będę się z ciebie ostro nabijał/napierdalał xD tak samo jak w pociągu z wiadomymi osobami po odpowiedniej ilości alko xD

Tylko nie zapominaj ze to ja tu mam 15 lat i jestem młody i piękny xD a nie to co ty stary i z próchniały obscure xD

Edytowane przez Keii

Opublikowano
Lain to napewno nie szybkonogie....coś;)

Ty stary to potrafisz zapierdolić komplementa

Opublikowano
Dżizassss!!!!W pyte kapelusik - nie ma co :P

Oj Velu grabisz sobie xD ale coś czuje że będę się z ciebie ostro nabijał/napierdalał xD tak samo jak w pociągu z qumpelą tokisa xD

masz szczęście że gówniarstwa nie bije

Lain to napewno nie szybkonogie....coś;)

Ty stary to potrafisz zapierdolić komplementa

A co;P trzeba zbierać punkty

Ps. fotka Pawła P. zraniła me uczucia:P

Opublikowano

Czy jak graliście z Pandą to nie mieliście wrażenia, że ma teraz mniejszy model postaci?

Opublikowano
  • Autor

jakoś nie do końca :) bo tyłek jej powiększyli a hit box na głowie jest taki sam :P

Opublikowano

Kubo a nie zauważyłeś że wszystkie overkille na filmikach KYSG właśnie są robione na nią. Prosty wniosek, ma obrzydliwie wielki zad :P

Opublikowano

Pawle, a nie zauważyłes, że źle zasłoniłes Sway'owi oczy?

Opublikowano
Nie każdy jest mistrzem fotoszopa

Panowie ja korzystam z Painta :P To nie moja wina że pasek jest prosty a twarz Pawła jakoś dziwnie... pod kątem ;P

Opublikowano

Dzisiaj grałem z kompem i doszedłem do wniosku ze gałka na 1p słabo łapie(trzeba dokładnie trafić) d/b+2 a poza tym mogłaby lżej chodzić...ale może mi sie wydaje

Leo RoX...

Opublikowano

ja ostatnio gralem w dublinskim casinie.

po 3 dniach praktyki na sticku w domu bilem wszystkich pakistancow i niestety nie wszystkich iroli :/

byl tam jeden ktory gra znakomicie mardonem. z czasem na pewno mu dopkopie... ale wpierw musze sie nauczyc kozystac z bounda.

moze jakis chetny poda mi kilka akcji z wykorzystaniem go.

np. ws2, 4,3,4 dss 2,f2,2 bound ff2,4

i jak to jest z ta sciana, jakis maxsior ???

Edytowane przez mevek

Opublikowano
  • Autor

To może napisz kim grasz :P bo ja np. nie mam pojęcia :P

Opublikowano

Ma Lawa w Avk'u a po akcjach chyba widać.

Juggle to nie wiem, może:

JS, 4,u+3, 1, 1,2,2,2 B! f,f+2,1,3

ściana to chyba: 4,3,4,DSS, 3

Ale nich Ci powie ktoś rozgarnięty.

Opublikowano

rozgarniety, hmmm... ?

ta scianka cos mi smierdzi. mysle, iz siedzi tylko w BR, co nie znaczy, ze kiedy bede gral nie bede jej probowal wsadzic ^ ^

"Keii - tworz oczy to zobaczysz (patrz_avatar) ;)

Opublikowano

z racji tego ze doyebali mi egzamin w poniedzialek ten weekend mam z glowy, czy moglbym przelozyc moj wyjazd na przyszly tydzien? i kto by mnie przenocowal? ;]

Opublikowano

@ mevek:

więcej da się posadzić w części 6.0 i do tej podałem Ci ścianę. Chyba, że grasz już w BRa..