Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Stworzyłem prywatną grupę "FPE Spartacus" tylko dla użytkowników foumka.

link www.endomondo.com/teams/16970294

Dołączajcie się sami albo podawajcie Wasze dane, aby mógł dodać

Podbijam, jest już 6 członków

Edytowane przez Kyo
Dodałem aktywny link :P

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 652,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i zrobiłem dziś ten Triathlon, miejsce 295 na 634, czas 2:45:58.     Generalnie, jestem zadowolony, założyłem sobie minimum: 40 min na pływanie, 1:20 na rower i 45 min na biegan

• Moja sprawa dotycząca pogryzienia właśnie dobiegła końca. Obyło się bez sądu, choć z pomocą adwokata. Gotówka przekazana. Starczy na oleda i jeszcze na kurwę zostanie A podobno biegając amat

Opublikowano

Kurcze, dziś mało spałem i po robocie byłem dodatkowo zmęczony, więc planowałem jednak nie biegać. Zdrzemnąłem się, sprawdzam Endomondo. Widzę statystyki naszego teamu i mówię sobie : "no nie, tak nie będzie, żeby Kyo tyle na(pipi)iał, a ja nic!" Przebrałem się, rozgrzałem i poszedłem biegać :potter: szkoda tylko, że musiałem zrobić tylko jedno kółko dookoła błoni (chciałem dwa), bo nie podładowałem fona :/

Opublikowano

Ja tylko 15km przebiegiem (rozgrzewka po przerwie po 2 kontuzji). Tam też moje kilka km rowerem pokazuje. Nasz team leader ustawił wszystkie konkurencje. Trzeba by zawęzić do biegania tylko bo będzie wszystko sumowac. Możemy też w sumie wyzwanie spartakusa utworzyć np. czasowe albo z celem i tylko na bieganie.

P. S. Jak się już tłumaczymy to ja w marcu tego roku zacząłem dopiero biegać z przerwami wiec dupy nikomu wynikiem nie urwe. Wolę rower a bieganie tylko dodatkowo :) a kolejny mój cel to do końca lipca zrobić dystans pół maratonu.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem

PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny.

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

niech zostanie na wszystkie ;) Sam niedługo planuje przywieść rowerek do Krk, żeby do roboty jeździć, to będę 2x dziennie spamował treningiem rowerowym :P

Opublikowano

Kurde. Dolaczylbym, ale korzystam z Nike +, a nie chce juz teraz zmieniac programu. Uzywa ktos jeszcze Nike +? :)

Opublikowano

Od dwóch tygodni wróciłem do biegania. Biegam co drugi dzień trasę około czterech kilometrów. Wczoraj na drugim kilometrze zaczęły mnie boleć piszczele i dalsze bieganie było niemożliwe. Jak rozumiem ten ból był spowodowany zbyt częstym bieganiem i jak zrobię kilka dni przerwy to wszystko wróci do normy?

Opublikowano

Do tej pory w endomondo była możliwość, sciągani zapisanych treningów z Nike+, teraz widzę, że znikneła, szkoda

Opublikowano

Kurde. Dolaczylbym, ale korzystam z Nike +, a nie chce juz teraz zmieniac programu. Uzywa ktos jeszcze Nike +? :)

ja :)

btw. wczoraj urwałem 3 minuty z czasu na 10km, trochę siły to kosztowało - przyspieszałem od nawrotu na 5km aż po sam koniec (9km był najszybszy).

edit:

jak ktoś jeszcze biega z nike+ walcie na pm albo bezpośrednio w nike dodajcie! :)

Edytowane przez hooki

Opublikowano

PS szkoda że nie da się ustalić mnożenika km z biegania x4 w, wtedy miałoby sens z rowerem

PS2 ciekawe, czy rambo dołączy i zamiecie :-PNie no, grupa jest dla wszystkich, więc od Was zależy co ustawić. Póki co, kak mówi Kyo, jest na wszystkie dyscypliny.

ja śmigam na nike+, sorka  :sorcerer:

Opublikowano

Dobra, dołaczyłem do grupy (Warren Snares) żeby mieć motywacje i po przerwie rocznej wracam do biegania chyba bo patrze na wasze wyniki (Rambo ty brzydki matkojebco!) to aż chce mi się też naku.rwiać.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czy szef grupy na Endomondo mógłby ją przestawić tylko na bieganie i ewentualnie zrobić drugą dla bikerów dla ludzi z tematu o dwóch kółkach?

Opublikowano

Tak, pedały do innego obozu.

Opublikowano

Ostatnio byłem w decatlonie i widzialem torbę na wodę w formie małego plecaka z rurką. Niezła rzecz, jak ktoś musi uzupełniać dużo płynu w ciągu wysiłku (jak ja). Cena 50 zł w promocji. Trochę dużo jak dla mnie

Opublikowano

ja dziś kupiłem cos czego szukalem od paru dni - zwijanej butelki. na allegro byly tylko 500 ml, a moja idea byla taka zeby byla malutka, max. 250 ml aby napelnic ja szybko woda z fontanny ktore mijam lub woda z kranika miejskiego. i co? ide dzis do almy i byly dokladnie takie, no moze troszke za duze ustniki, ale ogolnie to zrobilo dzis moj dizen :)

Opublikowano

jak jestem zmachany po bieganiu to nawet siki psa smakują jak spust zeusa  :banana:

Opublikowano

jak jestem zmachany po bieganiu to nawet siki psa smakują jak spust zeusa :banana:

Pamiętam, gdy biegalem pod lasem i akurat jechał mój ojciec. Chciałem być taki zabawny i chlusnąłem wodą na maskę. Po 10 km byłem pewny swojej głupoty, jak nigdy :D
Opublikowano

Ja jakoś nie jestem spragniony po bieganiu, zastanawia mnie to. Bolą mnie nogi i jestem zwyczajnie zmęczony, ale uczucie pragnienia nie jest jakieś wielkie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

15km w 1:25 :) była burza popołudniu, fajnie się zrobiło  to pobiegłem sobie ;) tylko padł mi po drodze ipod i wykresu nie mam całego :(

kumpel w pracy mi się chwali jak to z czasu na 5km urywa sekundy, ja mu się chwale jak z czasu na 15km urywam minuty ;)

a tak na serio to znalazłem ten rytm i jak po 20-30 minutach utrzymuję tempo około 5:45-5:55 to mogę biegać i biegać!

Opublikowano

Jakies buty do biegania latem z dobra wentylacja ktos poleci?