Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Killzone 2

Featured Replies

Opublikowano
Mieli dawać jakieś gratisy za pkt.zebrane w grze,przydałoby się by to zrobili.

Dobry byłby patent kiedy za gadgety, czy co tam by dawali, trzeba byłoby płacić punktami, które znikały by z konta. Jakaś motywacja do ich kolejnego zdobywania by była.

Mogliby rzucić... pomyślmy... np. fajne kolorowe szaliczki dla helgastów albo zbroje dla konia tfu... wojaka. Widzę na przykład sabotażystę w lateksowym wdzianku z elementami skórzanymi i ćwiekami... hehehe 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 353,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja z kolei uważam że rangi sa jak najbardziej trafionym pomysłem. Bo gra tutaj role nie czas grania tylko umiejętność grania. Możesz grać jako szeregowy tydzień po 6-7 godzin dziennie i kompletnie nic

• Myśle że to kwestia strzelania a nie tego że strzały nie wchodzą. Gra zauwazyłem liczy w jakiś sposób Twoje podejście do strzelania. A mianowicie (sprawdziłem to z 20 razy) jak celujesz w gościa i trz

• A możesz Zeratul napisać jak się nazywa serwer na którym gracie?

Opublikowano

No m0ogliby to zrobić,customizacja broni,ciuszki,byłby patent by grać więcej a tak lipa.

Opublikowano
W czwartek ma być w GTTV jakaś zapowiedź dot. Killzona 2.

Mam nadzieje, że przynajmniej z 2 nowe mapy 8)

Opublikowano
hej,

to ja tylko małe 3 grosze - wieżyczki oraz wsparcie lotnicze widać - umiem je namierzyć, umiem się nim zmierzyć i może się okazać, że to mi braknie skilla żeby przed nimi ucieć. Natomiast C4 - wpadam na niego nieświadomie, nie wiedząc że tam jest - dostaję +1 do deaths nie dlatego, że nie uciekłem, nie schowałem się czy nie umiem strzelać, tylko tak ot - bez sensu.

Choć wczoraj wpadliśmy z Dorianem z HELLBOYZ na jakiś tam serwer gdzie niestety były rakiety włączone i mimo potwornych lagów okazało się że do bazooki też jest potrzebne trochę pomyślunku :)

walduś, walduś... nie tak szybko :wink1: trochę uogólniasz... fakt, w grach nie planowanych gdzie większość gra dla fragów to na C4 można wpaść często nieświadomie [wiadomo: chaos totalny, każdy robi co chce], ale sprawa wygląda zupełnie inaczej podczas klanówek. Tutaj wszelkie kroki są rozplanowane i jest się bardziej świadomym pewnych zagrożeń np. grając jako atakujący w S&D trzeba brać pod uwagę, że broniący mogą zaminować niektóre przejścia - wystarczy być tylko na to wyczulonym i można z łatwością uniknąć wdepnięcia na minę, a nawet jeszcze lepiej - można wykorzystać to przeciw niemu - np. detonujesz miny strzałem i lecisz do wejścia obok - ostatnio grając z HELLBOYZami miałem taką sytuację na Radecu: wszedłem na plecy 2 HELLsów, których uwagę przyciągnęła planowana detonacja ich C4 ^_^

po za tym tych C4 znowu nie leży na mapach tak dużo żeby były aż takim problemem... ok 2-4 zgony przez C4 na ok. 30 wszystkich jakich doświadczy player podczas 1 gry to chyba nie taki duży odsetek?

Opublikowano

No tak ale niektorzy ginal 3-4razy w meczu przez C4 a wszystkich smierci maja 10 ;) Wtedy juz to wkurza i to bardzo.

Nie jest to jednak duzy problem, ot element gry moze malo "skillowy" ale to jednak element.

I owszem zgadzam sie, Na klanowkach jest ok ale czasami jak na normalnej grze klada miny wszedzie to dopiero jest kiepa, a najgorsze ,ze wydaje mi sie ale nie ma limitu C4 na planszy, Tak jak np samolotow :/ (jesli sie mysle to poprawcie bo ja nigdy nie uzywalem c4 :D )

Opublikowano
.... bo ja nigdy nie uzywalem c4 :D

nieładnie tak zaokrąglać :P - chyba że te 160 c4 wypadło Ci przypadkiem z kieszeni ;)

Opublikowano

Dziś o 18:00 zakładam pokój, dostępne klasy to żołnierz, taktyk, medyk, snajper. Liczba graczy 14, nazwa pokoju SKILL MODE PL, hasło: PL.

Dajcie znać czy jesteście chętni.

Opublikowano

Samoloty chyba 2 mogą być,a c4 mamy tylko 3,trzeba kłaść umiejętnie,bo na takim pyrusie to ogromny teren jest.

Opublikowano
Dziś o 18:00 zakładam pokój, dostępne klasy to żołnierz, taktyk, medyk, snajper. Liczba graczy 14, nazwa pokoju SKILL MODE PL, hasło: PL.

Dajcie znać czy jesteście chętni.

no ja będziecie grać jeszcze od 22 w górę to pewnie trochę KRÓLÓW POPu wpadnie

Opublikowano

Czy jest tu na forum pryedstawiciel klanu edit: TMD ? (sory :D)

Chcieli bysmy sie zmierzyc :D bo widzialem ze kroicie wiekszosc polskich klanow z marszu ;P

Edytowane przez Welna

Opublikowano

jakis klan chetny na sparing 8v8 z [PBC] w przyszlym tygodniu? godz 22:00

banujemy: szturmowca, granatnik, bazuki (2 mapki)

Z3RO, ULANI, hellboyz??? :D

Edytowane przez Foxter

Opublikowano

Z3RO chętne,dodam Cię do PSN i ugadamy się do co terminu :)

Opublikowano
jakis klan chetny na sparing 8v8 z [PBC] w przyszlym tygodniu? godz 22:00

banujemy: szturmowca, granatnik, bazuki (2 mapki)

Z3RO, ULANI, hellboyz??? :D

:diablo: HELLBOYZ :diablo: chętni, zaproponuj termin na PSN

Opublikowano

ok, dogadamy sie. :D przypominam, ze sparingi gramy tylko poprzez zalozenie pokoju... na haslo - wyzwanie lekko ssaja bo ludzi wyciepuje i nie moga dolaczyc :D

tak btw. to zapraszamy do turnieji 5 v 5 - 4 clans i 5 v 5 . 4 clans o 21:15|21:45 np. dzisiaj. bedzie piwko :P

Edytowane przez Foxter

Opublikowano
A z nami nikt nie chce grac ;(

Za wysokie stawki z Wami, jeszcze nas nie stać ;)

Opublikowano

cóż taki to już POL - jak chcecie to polecam Wam klan HFP - chłopaki mają tak z 10 razy więcej punktów niż Wy więc może pójdą na taki deal.

a przy okazji - dla wszystkich nie wierzących, że w teamie siła, screen z wtorku, serwer publiczny, przypadkowy:

k2wspolpraca.jpg

i właśnie dlatego uważam KZ2 za grę naprawdę dobrą - działania w teamie są promowane. Mapki są wręcz pod to zaprojektowane (wystarczy przeczytać poradnik-tomisko).

Pozdrówki dla wszystkich klanów

kozbinio

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano
cóż taki to już POL - jak chcecie to polecam Wam klan HFP - chłopaki mają tak z 10 razy więcej punktów niż Wy więc może pójdą na taki deal.

a przy okazji - dla wszystkich nie wierzących, że w teamie siła, screen z wtorku, serwer publiczny, przypadkowy:

k2wspolpraca.jpg

i właśnie dlatego uważam KZ2 za grę naprawdę dobrą - działania w teamie są promowane. Mapki są wręcz pod to zaprojektowane (wystarczy przeczytać poradnik-tomisko).

Pozdrówki dla wszystkich klanów

kozbinio

HFP juz nie istnieje!! wełna polecam ci polish figters

Edytowane przez hixx360

Opublikowano

Kto chce to prosze o wyzwanie 4 fun na dzis wieczor(21+)

5vs5 6vs6 .....

Moze byc na wet za symboliczny 1 pkthonoru,

Taki mecz dla smiechu,

Opublikowano
Kto chce to prosze o wyzwanie 4 fun na dzis wieczor(21+)

5vs5 6vs6 .....

Moze byc na wet za symboliczny 1 pkthonoru,

Taki mecz dla smiechu,

my jak zwykle chetnie !wyzwe was jak bede tylko w domu ale mysle ze meczyk okolo 23.30

Opublikowano

no wlasnie moze byc troche za pozno , ale zobaczymy,

Ja napewno bede juz spal bo jutro 6 rano do pracy :/ ale w weekend powalcze

nie wiem jak inni, teraz naz 8 na kz2