Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Fun Day 2009

Featured Replies

Opublikowano

oni miejscówki wymyślają na zasadzie " Czy da się jeszcze dalej"???

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 31,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Impreza zawitała już nad morzem, zagościła w górach, czas więc przyszedł na Mazury. Organizatorzy wybrali okazały ośrodek AZS Wilkasy w okolicach Giżycka, nad jeziorem Niegocin. Czy pomieścił on wszys

Opublikowano

Nie widzę nic zdrożnego w podróży koleją transsyberyjską do Ułan Bator a potem konno na oklep z plecakiem i namiotem aż pod granicę Chińską:).. Sam planuję taki wypad, oby Microsoft mnie nie wyprzedził ;)

Opublikowano

o, przekonales mnie.

Opublikowano

kurde daleko mi trochę z Krakowa <_< no ale cóż, pasowałoby się w końcu wybrać. namiastkę XFD miałem na woodstocku 2008 gdzie microsoft postawił swój namiot. hostessy tęż były :D

Opublikowano

Rok temu miałeś bliziutko, to teraz płacz ;) Dobrze że mieszkam w Wawie i wszędzie w miarę blisko :D Mam nadzieję że będzie więcej standów do grania i więcej turniejów :)

Opublikowano

No cóż... Zaczynam odkładanie pieniędzy ;)

Opublikowano
A (pipi)isz :twisted: Dla chcącego nic trudnego. Rok temu miałeś pod nosem i nie byłeś, to nie narzekaj ;)

no wlasnie, to tym bardziej nie bede przez cala polandie jechal ;)

Opublikowano

Black Medusa Dostawcą Teqili ??? Z tego co pamietam to sławna w pewnych kregach Żaba była dostawcą Teqili na fun day08 ;]. Geny wybacz :].

Opublikowano

dalej się chyba ode mnie nie dało(okolice Wrocławia) :D, ale i tak jestem na 100 %, tak jak w zeszłym roku w Niedzicy:D. Oby było jeszcze lepiej :D

Opublikowano

Dajemy panowie rade. Bylo Pobierowo. Była Niedzica. To i do Giżycka sie dostane jakoś :) Pewno ciapągiem z Gliwic z 10 przesiadek mnie czeka ale co tam :) Dla zgranej ekipy zawsze gotów jestem do poświęceń :D

Opublikowano
  • Autor

Ludzie, wykażcie trochę inicjatywy i zaangażowania ! Najlepiej poszukajcie kogoś ze swojej mieściny bądź okolic, coby samemu się nie wybierać.

Ja np. na pewno biorę kumpla, który był ze mną rok temu. Do tego na 90 % przyczepi do mnie się wrzód, co się Qb3k zwie ;)

Ja się już rozglądam za odpowiednią miejscówką. Najlepiej, gdyby jak najwięcej ludzi zebrało się w jednym hotelu, bo dobry afterek nie jest zły, a biorąc pod uwagę to, że biorę zestaw TV + konsola + zestaw do RB, to będzie się dziać ;]

Opublikowano

jak się uda to ci te bębenki połamię

jedziesz na bibę i sprzęt bierzesz? frik

Opublikowano

Ehhh daleko z KrK, prawie 600 km :(

Opublikowano

jak zayebiscie ze mieszkam 60 km od gizycka:)

Opublikowano

Ja napewno sam nie pojadę, bo już paru kumpli namówiłem po tym co było w tamtym roku. W Niedzicy byłem tylko z dziewczyną i mówiła że już bez żadnej koleżanki nie jedzie bo się wynudziła(a uprzedzałem że bede ciągle giercował):D

Oby było jeszcze więcej wszystkiego- będzie za(pipi)ioza:D

Opublikowano

No ja też mam plan pojechać z czterema innymi osobami, głównie z forum konkurencji. Jak nic nie wyjdzie to cóż... Trzeba będzie dogadać się co i jak, nie Manisz? :>

Opublikowano

Byłam w Giżycku raz, a czy się pojawię drugi - nie wiem. Na razie skupiam się na EP . ; p Potem się zobaczy.

Opublikowano

Byłem poprzednio to i teraz się zjawie ;) Z paroma kumplami z wawy pociągiem zapewne.