Gość MasterShake Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 oni miejscówki wymyślają na zasadzie " Czy da się jeszcze dalej"??? Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Podobno tak, za rok planują okolice Bajkału. Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pewnie trzeba będzie się kopsnąć koleją transsyberyjską Cytuj Odnośnik do komentarza
Black medusa 2 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie widzę nic zdrożnego w podróży koleją transsyberyjską do Ułan Bator a potem konno na oklep z plecakiem i namiotem aż pod granicę Chińską.. Sam planuję taki wypad, oby Microsoft mnie nie wyprzedził Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Na Fun Day'u jest darmowe piwo albo jedzenie? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 o, przekonales mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
sqri 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 kurde daleko mi trochę z Krakowa <_< no ale cóż, pasowałoby się w końcu wybrać. namiastkę XFD miałem na woodstocku 2008 gdzie microsoft postawił swój namiot. hostessy tęż były Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Rok temu miałeś bliziutko, to teraz płacz Dobrze że mieszkam w Wawie i wszędzie w miarę blisko Mam nadzieję że będzie więcej standów do grania i więcej turniejów Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 daleko, nie chce mi sie Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A (pipi)isz Dla chcącego nic trudnego. Rok temu miałeś pod nosem i nie byłeś, to nie narzekaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 No cóż... Zaczynam odkładanie pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Star 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Kurde troche daleko o demnie ale milo by bylo wpasc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A (pipi)isz Dla chcącego nic trudnego. Rok temu miałeś pod nosem i nie byłeś, to nie narzekaj no wlasnie, to tym bardziej nie bede przez cala polandie jechal Cytuj Odnośnik do komentarza
Nedwed183 2 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Black Medusa Dostawcą Teqili ??? Z tego co pamietam to sławna w pewnych kregach Żaba była dostawcą Teqili na fun day08 ;]. Geny wybacz :]. Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dalej się chyba ode mnie nie dało(okolice Wrocławia) , ale i tak jestem na 100 %, tak jak w zeszłym roku w Niedzicy:D. Oby było jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dajemy panowie rade. Bylo Pobierowo. Była Niedzica. To i do Giżycka sie dostane jakoś Pewno ciapągiem z Gliwic z 10 przesiadek mnie czeka ale co tam Dla zgranej ekipy zawsze gotów jestem do poświęceń Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ludzie, wykażcie trochę inicjatywy i zaangażowania ! Najlepiej poszukajcie kogoś ze swojej mieściny bądź okolic, coby samemu się nie wybierać. Ja np. na pewno biorę kumpla, który był ze mną rok temu. Do tego na 90 % przyczepi do mnie się wrzód, co się Qb3k zwie Ja się już rozglądam za odpowiednią miejscówką. Najlepiej, gdyby jak najwięcej ludzi zebrało się w jednym hotelu, bo dobry afterek nie jest zły, a biorąc pod uwagę to, że biorę zestaw TV + konsola + zestaw do RB, to będzie się dziać ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak się uda to ci te bębenki połamię jedziesz na bibę i sprzęt bierzesz? frik Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość krzychu_419 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ehhh daleko z KrK, prawie 600 km Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofeck Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jak zayebiscie ze mieszkam 60 km od gizycka:) Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Ja napewno sam nie pojadę, bo już paru kumpli namówiłem po tym co było w tamtym roku. W Niedzicy byłem tylko z dziewczyną i mówiła że już bez żadnej koleżanki nie jedzie bo się wynudziła(a uprzedzałem że bede ciągle giercował) Oby było jeszcze więcej wszystkiego- będzie za(pipi)ioza:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 No ja też mam plan pojechać z czterema innymi osobami, głównie z forum konkurencji. Jak nic nie wyjdzie to cóż... Trzeba będzie dogadać się co i jak, nie Manisz? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
pspkowiec 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 panowie na taką impreze trzeba jechać Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Byłam w Giżycku raz, a czy się pojawię drugi - nie wiem. Na razie skupiam się na EP . ; p Potem się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szabla8 11 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Byłem poprzednio to i teraz się zjawie Z paroma kumplami z wawy pociągiem zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi