Skocz do zawartości

Xbox Fun Day 2009

Featured Replies

Opublikowano

oni miejscówki wymyślają na zasadzie " Czy da się jeszcze dalej"???

• Odpowiedzi 280
  • Wyświetleń 29,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Impreza zawitała już nad morzem, zagościła w górach, czas więc przyszedł na Mazury. Organizatorzy wybrali okazały ośrodek AZS Wilkasy w okolicach Giżycka, nad jeziorem Niegocin. Czy pomieścił on wszys

Opublikowano

Nie widzę nic zdrożnego w podróży koleją transsyberyjską do Ułan Bator a potem konno na oklep z plecakiem i namiotem aż pod granicę Chińską:).. Sam planuję taki wypad, oby Microsoft mnie nie wyprzedził ;)

Opublikowano

o, przekonales mnie.

Opublikowano

kurde daleko mi trochę z Krakowa <_< no ale cóż, pasowałoby się w końcu wybrać. namiastkę XFD miałem na woodstocku 2008 gdzie microsoft postawił swój namiot. hostessy tęż były :D

Opublikowano

Rok temu miałeś bliziutko, to teraz płacz ;) Dobrze że mieszkam w Wawie i wszędzie w miarę blisko :D Mam nadzieję że będzie więcej standów do grania i więcej turniejów :)

Opublikowano

No cóż... Zaczynam odkładanie pieniędzy ;)

Opublikowano
A (pipi)isz :twisted: Dla chcącego nic trudnego. Rok temu miałeś pod nosem i nie byłeś, to nie narzekaj ;)

no wlasnie, to tym bardziej nie bede przez cala polandie jechal ;)

Opublikowano

Black Medusa Dostawcą Teqili ??? Z tego co pamietam to sławna w pewnych kregach Żaba była dostawcą Teqili na fun day08 ;]. Geny wybacz :].

Opublikowano

dalej się chyba ode mnie nie dało(okolice Wrocławia) :D, ale i tak jestem na 100 %, tak jak w zeszłym roku w Niedzicy:D. Oby było jeszcze lepiej :D

Opublikowano

Dajemy panowie rade. Bylo Pobierowo. Była Niedzica. To i do Giżycka sie dostane jakoś :) Pewno ciapągiem z Gliwic z 10 przesiadek mnie czeka ale co tam :) Dla zgranej ekipy zawsze gotów jestem do poświęceń :D

Opublikowano
  • Autor

Ludzie, wykażcie trochę inicjatywy i zaangażowania ! Najlepiej poszukajcie kogoś ze swojej mieściny bądź okolic, coby samemu się nie wybierać.

Ja np. na pewno biorę kumpla, który był ze mną rok temu. Do tego na 90 % przyczepi do mnie się wrzód, co się Qb3k zwie ;)

Ja się już rozglądam za odpowiednią miejscówką. Najlepiej, gdyby jak najwięcej ludzi zebrało się w jednym hotelu, bo dobry afterek nie jest zły, a biorąc pod uwagę to, że biorę zestaw TV + konsola + zestaw do RB, to będzie się dziać ;]

Opublikowano

jak się uda to ci te bębenki połamię

jedziesz na bibę i sprzęt bierzesz? frik

Opublikowano

Ehhh daleko z KrK, prawie 600 km :(

Opublikowano

jak zayebiscie ze mieszkam 60 km od gizycka:)

Opublikowano

Ja napewno sam nie pojadę, bo już paru kumpli namówiłem po tym co było w tamtym roku. W Niedzicy byłem tylko z dziewczyną i mówiła że już bez żadnej koleżanki nie jedzie bo się wynudziła(a uprzedzałem że bede ciągle giercował):D

Oby było jeszcze więcej wszystkiego- będzie za(pipi)ioza:D

Opublikowano

No ja też mam plan pojechać z czterema innymi osobami, głównie z forum konkurencji. Jak nic nie wyjdzie to cóż... Trzeba będzie dogadać się co i jak, nie Manisz? :>

Opublikowano

Byłam w Giżycku raz, a czy się pojawię drugi - nie wiem. Na razie skupiam się na EP . ; p Potem się zobaczy.

Opublikowano

Byłem poprzednio to i teraz się zjawie ;) Z paroma kumplami z wawy pociągiem zapewne.