wirusek 1 Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 (edytowane) Pomocy Kupiłem rock band 2 (nówkę)z kodem do eksportu piosenek, ale jak chce wpisać kod na PSN to wyskakuje mi komunikat że albo kod jest zły albo stracił ważność, proszę o pomoc. Grę mam z regionu 2 Edytowane 6 Marca 2010 przez wirusek Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 (edytowane) To ja mam pytanie czym różni się perkusja z RB a RB2?? Drugie pytanie. Powiedzieliście że gitarki z ps2 będą działać z ps3, tak niestety nie jest. Zakupiłem przejściówkę na usb do gitarki z guitar hero z ps2, pod piołem do konsoli i RB jej nie widzi(widzi tylko jako normalnego pada). Edytowane 7 Marca 2010 przez wirusek Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 A to nie jest tak, że tylko bezprzewodowe? Bo w obu przypadkach są na USB te odbiorniki i w PS2 i 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 Ja myślę, że to jest tak że jak rozkręcisz Voxa AD100VT na maxa to na pewno złapie sygnał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 9 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2010 I gitara będzie sama grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 10 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Ale się sama nie nastroi. Cytuj Odnośnik do komentarza
wirusek 1 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 (edytowane) Będzie mi działał klucz do exportu piosenek na palowskim RB? Edytowane 14 Marca 2010 przez wirusek Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 czesc czy w grze REZ mamy tylko cztery AREA ?? :o przeszedlem czwartą, ostatnią i nic wiecej nie ma (?) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 18 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2010 Czy mając podstawowe Lips, mogę zgrać na HDD piosenki z kolejnych części, czy trzeba przekładać płytki chcąc zaśpiewać coś z Party Classics itp? Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 19 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2010 Z tego co wiem to trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 20 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2010 czesc czy w grze REZ mamy tylko cztery AREA ?? :o przeszedlem czwartą, ostatnią i nic wiecej nie ma (?) jest pięć, jeśli dobrze pamiętam musisz mieć 100% analizy na każdym poziomie (te takie skrzyneczki co je rozwalasz pod koniec każdej sekcji). Cytuj Odnośnik do komentarza
Iquis 3 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Jestem całkiem nowy w temacie, a ostatnio wzięło mnie na Guitar Hero W sklepie było stanowisko z bodajże World Tour to i zagrałem parę kawałków i mi się spodobało nawet bardzo ;] Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś, ale teraz powiem co mnie interesuje. Przede wszystkim nie zamierzam kupować by w nieskończoność maksować piosenki na hardzie i w ogóle, tylko chcę się odstresować przy fajnych kawałkach. Dlatego zwracałbym raczej uwagę na ilość piosenek itd. W World Tour nie wiem czy były to już wszystkie odblokowane (raczej nie, bo było ich z 14? Nie wiem nie orientuję się) podobały mi się piosenki Tiger'a, Nirvana- About A Girl, Linkin Park- What I've Done, tyle zdążyłem ograć i takie klimaty lubię (dość zróżnicowane, wie ;d). Jestem też jakim-takim fanem Metalici, więc zastanawiałem się na Guitar Hero: Metalica, ale naprawdę jestem zielony w temacie, czy w innych GH jest coś Metalici, Nirvany czy LP? Proszę o rady. PS. Jeśli to nie ten temat to przepraszam i proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Kup lepiej RB2.Sa wszystkie te zespoly ktore wymieniles + ponad 1000 do sciagniecia Cytuj Odnośnik do komentarza
Iquis 3 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Sprawdziłem jeszcze raz oferty i poszególne części obu serii, ale mam pytanie: bardzo podpasił mi sountrack GH5, ale czy istnieją do niego dlc? Zależy mi na Nirvana- About A Girl ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 About a Girl jest w formie dlc do Rock Banda. Na rbdlc.com masz wszystko ładnie opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Iquis 3 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 No tak, ale mi chodzi o to, że w GT:WT jest About a Girl, a w 5 nie ma. Gdzieś przeczytałem, że piosenki z WT można dokupić w formie DLC do "piątki". Czy to prawda? I czy DLC dotyczy właśnie tej piosenki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 (edytowane) Kupiłem sobie gitarkę od Rock Banda 1 i mam pytanie - czy nie działa ona tylko z GH2 i 3 czy z którymiś jeszcze też? Bo zagrałbym chętnie w metallicę, ale nie wiem, czy z tym wiosłem pójdzie. Na necie niby widziałem, że tak, ale wolałbym się upewnić od jakiegoś forumowego gracza. Edytowane 20 Lipca 2010 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Za ile sprzedam ion drum rockera bez talerzy na ps3 ? Stan dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Może z 6 stówek dostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 no wlasnie tak liczylem na minimum 500zl, no to mi sie oplaca te sprzedac i kupic nowy komplet Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 (edytowane) Nie lepiej Ci się opłaca kupić za 180dolców komplet 3 talerzy? To jakieś 500zł aktualnie i będziesz miał "premiuma". Chyba, że masz jakieś powody, których nie wyjawiłeś. Edytowane 7 Listopada 2010 przez KopEr Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 7 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 3 talerze kosztuja 115$ ( licze bez przesylki ) + chce dokupic druga stopke z org splitterem ( 59$ zestawik ) - lacznie 174$ a nowa perka z tym splitterem lacznie 309$ Z mojego ion drum rockera zostal mi jeden talerz, ktory bym sobie przewalil do nowej i mial komplet. W sumie obliczylem sobie ze jezeli stara perke sprzedam za min. 500zl to wydam tyle samo co jak mialbym kupowac tylko talerzy i stopke a tak mam nowe bebny nie smigane. Przesylka raczej nie bedzie grala roli bo mysle ze brat mi to przysle z us i a za friko. To tak z grubsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2011 czy można podłączyć perkusję z ps2 lub x360 do PC i grać na niej w World Toura? Jak sie już pojawilo takie pytanie to sory, ale nie chcialo mi sie miliarda postów przewiercać tutaj :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Accoun 252 Opublikowano 5 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2011 Nawet, jeśli się nie da, to Xpadder albo coś w tym stylu powinno załatwić sprawę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi