Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne i różniste

Featured Replies

Opublikowano

Pomocy Kupiłem rock band 2 (nówkę)z kodem do eksportu piosenek, ale jak chce wpisać kod na PSN to wyskakuje mi komunikat że albo kod jest zły albo stracił ważność, proszę o pomoc. Grę mam z regionu 2

Edytowane przez wirusek

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 49,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie Butcher, tylko Keymaker poczynił artykuł ;]

• Tez jestem laikiem, ale wiedz, ze w PE168 (sierpien 2011) Butcher popelnil artykul o serii GH z porownaniem kolejnych czesci. Podobno III i WoR najlepsze.

• W sumie widzialem ten filmik i raczej to mi sie nie oplaca ;d Jedynie co dobre to teraz sobie przypomnialem ze program to Adobe After Effects. Hm, chyba lepszym rozwiazaniem bedzie postawienie sobi

Opublikowano

To ja mam pytanie czym różni się perkusja z RB a RB2??

Drugie pytanie. Powiedzieliście że gitarki z ps2 będą działać z ps3, tak niestety nie jest. Zakupiłem przejściówkę na usb do gitarki z guitar hero z ps2, pod piołem do konsoli i RB jej nie widzi(widzi tylko jako normalnego pada).

Edytowane przez wirusek

Opublikowano

Ale się sama nie nastroi.

Opublikowano

Będzie mi działał klucz do exportu piosenek na palowskim RB?

Edytowane przez wirusek

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czesc

czy w grze REZ mamy tylko cztery AREA ?? :o

przeszedlem czwartą, ostatnią i nic wiecej nie ma (?)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy mając podstawowe Lips, mogę zgrać na HDD piosenki z kolejnych części, czy trzeba przekładać płytki chcąc zaśpiewać coś z Party Classics itp?

Opublikowano

czesc

czy w grze REZ mamy tylko cztery AREA ?? :o

przeszedlem czwartą, ostatnią i nic wiecej nie ma (?)

jest pięć, jeśli dobrze pamiętam musisz mieć 100% analizy na każdym poziomie (te takie skrzyneczki co je rozwalasz pod koniec każdej sekcji).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jestem całkiem nowy w temacie, a ostatnio wzięło mnie na Guitar Hero :D W sklepie było stanowisko z bodajże World Tour to i zagrałem parę kawałków i mi się spodobało nawet bardzo ;] Zastanawiam się nad kupnem jakiegoś, ale teraz powiem co mnie interesuje. Przede wszystkim nie zamierzam kupować by w nieskończoność maksować piosenki na hardzie i w ogóle, tylko chcę się odstresować przy fajnych kawałkach. Dlatego zwracałbym raczej uwagę na ilość piosenek itd. W World Tour nie wiem czy były to już wszystkie odblokowane (raczej nie, bo było ich z 14? Nie wiem nie orientuję się) podobały mi się piosenki Tiger'a, Nirvana- About A Girl, Linkin Park- What I've Done, tyle zdążyłem ograć i takie klimaty lubię (dość zróżnicowane, wie ;d). Jestem też jakim-takim fanem Metalici, więc zastanawiałem się na Guitar Hero: Metalica, ale naprawdę jestem zielony w temacie, czy w innych GH jest coś Metalici, Nirvany czy LP? Proszę o rady.

PS. Jeśli to nie ten temat to przepraszam i proszę o przeniesienie

Opublikowano

Sprawdziłem jeszcze raz oferty i poszególne części obu serii, ale mam pytanie: bardzo podpasił mi sountrack GH5, ale czy istnieją do niego dlc? Zależy mi na Nirvana- About A Girl ;/

Opublikowano

About a Girl jest w formie dlc do Rock Banda. Na rbdlc.com masz wszystko ładnie opisane.

Opublikowano

No tak, ale mi chodzi o to, że w GT:WT jest About a Girl, a w 5 nie ma. Gdzieś przeczytałem, że piosenki z WT można dokupić w formie DLC do "piątki". Czy to prawda? I czy DLC dotyczy właśnie tej piosenki?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie gitarkę od Rock Banda 1 i mam pytanie - czy nie działa ona tylko z GH2 i 3 czy z którymiś jeszcze też? Bo zagrałbym chętnie w metallicę, ale nie wiem, czy z tym wiosłem pójdzie. Na necie niby widziałem, że tak, ale wolałbym się upewnić od jakiegoś forumowego gracza.

Edytowane przez KopEr

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

no wlasnie tak liczylem na minimum 500zl, no to mi sie oplaca te sprzedac i kupic nowy komplet ;)

Opublikowano

Nie lepiej Ci się opłaca kupić za 180dolców komplet 3 talerzy? To jakieś 500zł aktualnie i będziesz miał "premiuma". Chyba, że masz jakieś powody, których nie wyjawiłeś.

Edytowane przez KopEr

Opublikowano
  • Autor

3 talerze kosztuja 115$ ( licze bez przesylki ) + chce dokupic druga stopke z org splitterem ( 59$ zestawik ) - lacznie 174$ a nowa perka z tym splitterem lacznie 309$

Z mojego ion drum rockera zostal mi jeden talerz, ktory bym sobie przewalil do nowej i mial komplet. W sumie obliczylem sobie ze jezeli stara perke sprzedam za min. 500zl to wydam tyle samo co jak mialbym kupowac tylko talerzy i stopke a tak mam nowe bebny nie smigane. Przesylka raczej nie bedzie grala roli bo mysle ze brat mi to przysle z us i a za friko. To tak z grubsza

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy można podłączyć perkusję z ps2 lub x360 do PC i grać na niej w World Toura?

Jak sie już pojawilo takie pytanie to sory, ale nie chcialo mi sie miliarda postów przewiercać tutaj :*

Opublikowano

Nawet, jeśli się nie da, to Xpadder albo coś w tym stylu powinno załatwić sprawę... :whistling: