Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Expendables Universe

Featured Replies

Opublikowano

nie bawilem sie na jedynce, ale z przyjemnoscią obejrze dwojke, arnie jest mistrzem jak wyrywa drzwi xD

• Odpowiedzi 572
  • Wyświetleń 89,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Spoilery   Nie ma skali, nie ma słów którymi mógłbym opisać jak absolutnie wy(pipi)ionymi w kosmos są obydwie części Niezniszczalnych :o Przyznaję się bez bicia, Jedynkę obejrzałem dopiero w okolic

• Dzieło skończone. Kult wielkich łap i gloryfikacja herosów nigdy nie były tak dobitne:) Dwójka okazała się lepsza od pierwszej części pod każdy względem. Zaczyna się rozp,ierdolem na skale ostatniej s

Opublikowano

Moim zdaniem w jedynce było za dużo Stathama. Zupełnie jakby miał przygwiazdorzyć, to mi się nie podobało.

W dwójce liczę na mniej Stathama i lepszy film.

Zresztą, na bank będzie ogień... Główne postaci są moimi wychowawcami życia : (

Brakuje tylko Seagal'a ; /

Opublikowano

na chu.j tam ta laska to ja nie wiem, ale tak to <ok>

Opublikowano

Durny film, ale chyba o to chodzi. :) Lecę do kina w sierpniu.

Opublikowano

no (pipi), na to czekałem

Opublikowano

W końcu mam powód, żeby czekać na ten film. Żeby tylko nie z(pipi)ali, żeby tylko nie z(pipi)ali....

Ron-swanson-clenches-fist.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pewnie z Expendebejlsów zrobią trylogie. Tak mówił Sylwek w jednym z wywiadów.

Ile on miałby lat podczas kręcenia trójki? Pewnie z 66...

Tak czy inaczej ciesze sie, gdyż stawiam Ex 1 wyżej niż Rambo 4

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

No i po seansie film jest prosty dialogi sa banalne a ilosc scen akcji nie majaca zadnego sensu ogromna ... O ile po pierwszej czesci mialem awersje do koncepcji filmu nie wiadomo czy mialo byc powaznie czy durnowato z masa trupow tak w czesci drugiej postawiono na typowa durnowatosc ktora panowala w filmach akcji lat 80ch i ... O to wlasnie chodzilo trup sciele sie gesto aluzje do innych filmow naszych gwiazdorw pojawiaja sie bardzo czesto a poziom prowadzonej konwersacji jast tak zalosny ze az swietny dla tego filmu ( sa nawet (pipi)owe dow(nene)y o Norrisie ) polecam isc do kina bo jest to poltorej godziny wysmienitej zabawy ale bedzie to dotyczylo tylko ludzi urodzonych w okolicach lat 80

Opublikowano

awersje do innych filmow naszych gwiazdorw pojawiaja sie bardzo czesto

wyjasnij

Opublikowano

No pewnie mają jakieś aluzje do tych innych filmów w których wystąpili i udawany dystans ;)

Idę dziś do kina :)

Opublikowano

awersje do innych filmow naszych gwiazdorw pojawiaja sie bardzo czesto

wyjasnij

sa awersje do filmow z karolakiem i adamczykiem.

Opublikowano

No i niestety mamy gniota.

(pipi)a, to juz nawet batman byl lepszy :|

Opublikowano

Jestem z rocznika 94 ale wychowalem sie na tych samych filmach co starsi i bawilem sie wysmienicie. kwestie niszcza, zaje.bisty film.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Film głupi jak cholera, ale właśnie o to chodzi. Zamierzona parodia filmów akcji, momentami nawet sami z siebie się nabijają. Jeden z tekstów Norrisa zmiażdżył system, cała sala wyła. Generalnie to dobra komedia z na maksa przekoloryzowaną akcją. Wszyscy ryli ze śmiechu w kinie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To wszystko wyglada tak jakby mial byc z tego powazny film, ale zagrali takie drewno, ze zmontowali i udzwiekowili to, zeby bylo jak mowisz Don.

Troche dziwnie oglada sie film bez fabuly. Zlepek randomowych scen.

Gdyby nie bylo tych nazwisk, to kazdy zdrowy psychicznie czlowiek dalby 1/10 i umiescil ten film obok, bo ja wiem,

Transmorphers.jpg

bo wszystko inne jest na tym wlasnie poziomie.

PS. Najgorszy jest Sly :( (pipi)a, on sie ledwo rusza :(

Ten film mial byc najlepszy ever, a wyszla groteskowa incepcja :( (groteska w grotesce).

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Ja tam żadnych oczekiwań co do tego filmu nie miałem. Kumple mnie dzisiaj wieczorem na spontanie wyciągnęli. Spodziewałem się głupiego filmu i taki dostałem, ale nie spodziewałem się, że będzie przy tym tyle śmiechu.

Edytowane przez DonSterydo