Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Max Payne 3 PS3

Featured Replies

Opublikowano

Widzę, że Rockstar po L.A. Noire też już na dobre zaczyna się bawić w wycinanie popierdółek i dodawane jako bonus dla elity.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 174,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kalinho_PL
    Kalinho_PL

pro tip of the month - press select to turn off your fuckin' laser caralho!!   po przejściu trybu old school dopiero to wyczaiłem. ileż to razy zginąłem przez te badziewne laserowe celowniki

• Najpierw chciałem zagrać na normalu, ale w grze była informacja, że dwa ostatnie poziomy trudności odblokowują się tylko za przejście na hardzie - nie miałem więc wyjścia ;P   Czy hard jest ciężki?

• macie fotkę zrobiłem na zachętę tym co nie grali ;]

Opublikowano

Wywiad + parę nowych fragmentów

Opublikowano

Ciekawe ile będzie takich fragmentów Payne w płaszczu, noc i prószący śnieg jak w jedynce. :D

Opublikowano

ciekawe jak rozwiążą kwestie multi w grze ktora opiera sie na skakaniu w zwolnionym tempie, w koncu zarowno coop jaki i walka z graczami nie moze zawierac spowalniania czasu bo nie dalo by sie grac, za to te wszystkie skoki na szczupaka bez zwolnienia czasu moga utrudniac strzelanie

Opublikowano

Bardzo prosto: najlepszy gracz/ lepsza drużyna dostaje w jakiś tam momencie na jakimś tam krótki czas opcje spowolnienia czasu. Tak było chociażby w pierwszym Fearze i absolutnie nie odczuwałem braku balansu...

Edytowane przez Kre3k

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To w formie tekstu czy jakiegoś filmiku?

Opublikowano
  • Autor

Znając wcześniejsze dokonania R* w kwestii multi, to lepiej nie oczekiwać zbyt wiele od tego trybu.

Opublikowano

Nie wiem o czym mówisz. Multi w RDR było PRZEZAJE.BISTE.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest profesjonalizm przez duże P.

Rockstar wypluł nową serią na temat MP3 (tym razem do czytania) "Rockstar Research". Max Payne 3 od kuchni czyli jak tworzyli levele, wirtualne Sao Paulo, Favele, bronie, policje (specjalne jednostki). Na czym się wzorowali, o kulturze, strojach i tak, i tak dalej - wiadomo o co chodzi. Specjalnie robili wywiady z ludnością, muzykami, mistrzami jujitsu (wtf ;p) i co mnie rozwaliło. Z członkami gangów :o rozumiem w filmach, dokumentach to norma. Ale w grze heh, jestem ciekaw czy jakiś dev już robił takie akcje "wywiady z gangsterami" na potrzeby gry heh.

Tym bardziej mnie dziwi bo to przecież liniowa gra. Rozumiem w GTA czy RDR taka szczegółowość w designie, kulturze, zachowaniu etc. Ale w liniowej grze w której zapewne będziemy musieli wybić wszystko lub prawie wszystko co się rusza ;] Po co wywiady z gangsterami czy mistrzami jujitsu. No chyba, że Max w Trójce dostanie jakiś prosty system walki. W każdym bądź razie jak dla mnie very nice.

http://www.rockstarg...cial-polic.html

Nie obraziłbym się jakby w nowym video series daliby filmik o miejscówkach, levelach właśnie (i dual wieldingu :wub: ).

Przy okazji jak ktoś lubi zaliczać konkretne filmy przed daną grą (np. ja ;p). To Rockstar ostatnio i przedostatnio polecał w ramach MP3:

-"Tropa de Elite" ("Elitarni") http://www.filmweb.p...rni-2007-376957 Bardzo dobry film (imo) akurat przed MP3, jakby co jest też druga część.

-"The Killing" Johna Woo http://www.filmweb.p...erca-1989-31828

Może przed marcem coś jeszcze dorzucą.

PS. Remedy zajarane Trzecim Paynem. http://www.cdaction....nomenalnie.html

PS2. Ale beka będzie w multi, pierwsze mordki z konkursu haha http://www.rockstarg...-maxpayne3.html

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Walka wręcz nie byłaby takim słabym pomysłem, tylko nie jakieś kung fu, a zwykła krav maga. Szybkie dźwignie na kończyny, wykorzystywanie elementów otoczenia, uderzania w krtań itp.

Opublikowano

Warto również dodać, że najprawdopodobniej jutro pojawi się nowy gameplay series.

Opublikowano

http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=11847888&N=1

W sumie to się można było tego domyślić, do marca tylko 2 miesiące, a oni mieli jeszcze do opublikowania 4 gameplay series + co najmniej 1 trailer. Niby można walić codziennie nowy film, ale to raczej nie jest w stylu Rockstara...

Opublikowano

Doslownie wczoraj ze Slupkiem o tym rozmawialismy, ze Rockstar moze przelozyc ta premiere bo sie na to zanosi. Slupek obstawil, ze bedzie to maj. I prosze. Nie bylo dzisiaj zdziwienia, ale jednak zawod.

Opublikowano

No ja tam łyknę Jak HD, Mass Effect 3 i chyba jeszcze nowy Silent będzie do tego czasu. W sumie to chyba będzie czas aby za Skyrim trochę sie zabrać...

Opublikowano

Kij z tym...ja chcę odsłonięcia rąbka fabuły by przekonać się że seria nie straciła klimatu i nie poszła w kierunku strzelaj a mózg niech się nie przemęcza

Opublikowano

Kij z tym...ja chcę odsłonięcia rąbka fabuły by przekonać się że seria nie straciła klimatu i nie poszła w kierunku strzelaj a mózg niech się nie przemęcza

Znasz jakąś grę od Rockstara, w której fabuła to zwykła rąbanina bez ładu i składu?