Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

[foto whiskey]

:banderas: Z dobrą kawą i gorzką czekoladą 100% relaksu.

Do mieszania, głównie z sokiem jabłkowym, kupiłem sobie Queen Margot 8yo. z Lidla i nie narzekam.

No dla mnie kawa + alkoho,, czy czekolada + alkohol, to jakoś nieszczególnie.

Kiedyś piłem whiskacza z USA, jacka daniellsa, piliśmy ze znajomymi i każdemu się wkręciło, że ten z USA jest lepszy niż ten z Polski. Forebode, możesz potwierdzić? Czy to znowu ta ściema typu zagraniczne produkty lepsze, niż polskie?

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 136,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I jest

• Pewnie, że mam.   Z tą whisky to u nas jest jakaś patologia - najwięcej sapią studenciaki co to kupują Johnego w Biedronce i nagle wielcy smakosze i znawcy picia whisky, bo w promocji była. Z wódką

• Było dobre promo to wziąłem tym bardziej, że jeszcze nie próbowałem 

Opublikowano

No ja w ten sposób wciągam tylko SM. Łyk kawy, łyk SM, kawałek czekolady: błogość.

Opublikowano

[foto whiskey]

:banderas: Z dobrą kawą i gorzką czekoladą 100% relaksu.

Do mieszania, głównie z sokiem jabłkowym, kupiłem sobie Queen Margot 8yo. z Lidla i nie narzekam.

Kiedyś piłem whiskacza z USA, jacka daniellsa, piliśmy ze znajomymi i każdemu się wkręciło, że ten z USA jest lepszy niż ten z Polski. Forebode, możesz potwierdzić? Czy to znowu ta ściema typu zagraniczne produkty lepsze, niż polskie?

Ściema, bo Jack Daniels jest importowany z USA, a nie rozlewany na licencji w Europie.

Opublikowano

Co pisze zreszta na każdej butelce markowego alkoholu. Pomiajac jakies whiskopodobne kwiatki z najnizszej polk iw tesco, ktore sa produkowane w hiszpani, importowane przez Słowaków a dystrybutorem jest jakas firma z polski.

Wyjatek to johny walker w egipskim hotelu bo tam jedyne co jest podobne to tylko jihad etykieta na butelce a bimber jest rozlewany gdzies przy delcie nilu

Opublikowano

Nie do końca tak jest. Dużo jest u nas niszowych Blended Whisky, które są rozlewane w Szkocji. Nawet taki Golden Loch z Biedry jest tam rozlewany i przywożony do nas.

Opublikowano

no ale o to wlasnie chodzi, ze na kazdej butli jest info gdzie to jest produkowane i kto to importuje i nie ma "czeskiego" grantsa ani europejskiego danielsa

Opublikowano

Właśnie miałem to samo pisać :D

Mój ulubiony bourbon w zasadzie.

Opublikowano

Najpopularniejszy jest w sumie, przynajmniej w PL a za dużego wyboru to u nas nie ma, wiadomo można jechać do Makro i kupić Blantona czy Four Roses Single Barrel ale to nie ekonomicznie wychodzi. :) Z tańszych spoko jest też Turkey 81. 

Opublikowano

w carrefurze 56,99 litr wiec sorry :P

Opublikowano

Przed świętami zawsze są fajne promy na whisky i bourbon. Na Sylwestra pewnie będę coś kupował.

Opublikowano

Te świąteczne promocje fajne, zawsze można dorwać jakieś dobre szkło jako dodatek do flaszki. :)

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Jeżeli Jim Beam, to Red Stag, który jest przepyszny <3

Opublikowano

To nie whisky, ale w Lidlu Captain Morgan 0,7 za 5 dyszek + bonus, zainteresujcie się.

Opublikowano

Oba, ciemny, czy jasny?

Edytowane przez Grzegorzo

Opublikowano

Original Spiced Gold

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

W Freshu (wiec pewnie i żabce) promocja na whisky i whiskey. M in Balantimes 1l za 60 pln. Zabójcza okazja

Opublikowano

A gry ode mnie to po wypłacie, co? :C

Opublikowano

Rayos się zaopatruje, żebyś osobiście go odwiedził i dobił targu.

Opublikowano

Rayos zaraz wykupi wszystkie Balantajnsy i będzie sprzedawał w PT 2x drożej