Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 133,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I jest

• Pewnie, że mam.   Z tą whisky to u nas jest jakaś patologia - najwięcej sapią studenciaki co to kupują Johnego w Biedronce i nagle wielcy smakosze i znawcy picia whisky, bo w promocji była. Z wódką

• Było dobre promo to wziąłem tym bardziej, że jeszcze nie próbowałem 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Like a air

6403066113a26674a4998fc9ccba837e.jpg

35ff75523404e81ac9df8bbafd378374.jpg

3c73f39f16a1f8dddd0c8b22c132ae9d.jpg

2a678d01639a273b9fd566415223e86f.jpg

:sir:

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Kozacko zapakowane, cieszyłbym się mocno takim prezentem.

Opublikowano

No zapakowane mega kozacko! I pyszniutkie <3 oczywiście nie moje, Pan Rysownik przyniósł do SELECT podzielić się, bo dostał jakiś czas temu. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzisiejszy wieczor sponsoruje:

jim-beam-red-stag-40-70cl.jpg

Alez to pyszne

Opublikowano

Zayebiste są te nalewki na bazie whisky, teraz jeszcze wchodzi jabłkowa. Miodowy Jack też jest ekstra. Piłem też zamiennik jakiejś nieznanej firmy 'coś tam Bull' wiśniowy o połowę tańszy od Red Staga, tak samo zayebisty.

Opublikowano

Łycha wspaniale smakuje w temperaturze pokojowej, a wy tam pchacie po 3  kostki lodu ?:(

Opublikowano

Zależy jaka whisky, tanie Blendy w temperaturze pokojowej słabo wchodzą.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ballantines 0,7 + szklanka w lidlu za 49,99 zł . Nie orientuje sie w cenach dobra promocja to jest?

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jack za 94 1l w kauflandzie. W sumie ostatnio nie orientuję się w tych cenach

Opublikowano

Jim Beam biały lejbel litr za 6 dyszek w Lidlu.

Opublikowano

Dla szukających kompana do picia: 45 minut z Nickiem Offermanem przy kominku. Sączy whisky i wysłucha wszystkich twoich problemów.

Opublikowano

U mnie widziałem jeszcze Jima black 0,7 też za 60, taniej chyba nie idzie dostać.

Piłem kiedyś, bardzo fajny w smaku, choć lekko ostry w smaku, polecam.

Opublikowano

Dla szukających kompana do picia: 45 minut z Nickiem Offermanem przy kominku. Sączy whisky i wysłucha wszystkich twoich problemów.

I to jest kultura, a nie ja mówię, a koleś mi się wtrąca w zdanie i potem zapomnę co miałem powiedzieć.

Dzięki Nick za wszystko.

Opublikowano

@krupek - jak Ci black podchodzi to sprawdź sobie Jima Devils Cut, jest jeszcze ostrzejszy w smaku no i ma 45% już. Cena tylko mniej ciekawa bo ostatnio widziałem to około 90 za zero siódemkę. 

Opublikowano

Też piłem, ale w drinie z colą, więc jakoś tej mocy nie poczułem specjalnie, ale dobrze wchodziło.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

naszła mnie ostatnio ochota na whisky i się rozglądam za czymś w miarę dobrym, tak do 100PLN mogę wydać, znajdzie się coś ciekawego w tej cenie? może być whisky, może być whiskey, whateva.