Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 136,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• I jest

• Pewnie, że mam.   Z tą whisky to u nas jest jakaś patologia - najwięcej sapią studenciaki co to kupują Johnego w Biedronce i nagle wielcy smakosze i znawcy picia whisky, bo w promocji była. Z wódką

• Było dobre promo to wziąłem tym bardziej, że jeszcze nie próbowałem 

Opublikowano

Ja dziś byłem w centrum wina w Lublinie i babeczka za ladą mnie pogoniła, że dopiero w czwartek będą mieli, bo wtedy premiera. Albo ściemniała, albo Ty masz przedpremierowo. ;)

Ale wymęczyłem ją trochę i mi zarezerwuje jedną butelczynę do odbioru na piątek. Mam nadzieję, że warto. A jeśli nie, to po prostu się przekonam co to nasi dziadkowie kiedyś pili. :)

Opublikowano

TYM BARDZIEJ OTWIERAJ I MOW NAM CZY WARTO. Nagraj to na YT, bedziesz sławny, nie spjerdol tego majkel 

Opublikowano

No testuj, testuj, najwyższa pora, żebyś chociaż w jednej dziedzinie nie był 10 lat za murzynami 

Opublikowano

Ja dostałem złotego Grantsa na urodziny, nigdy nie piłem.

Opublikowano

Grants imo jeden z lepszych blendów

Opublikowano

Ta Baczewski to polskie whisky? Wydawalo mi sie, ze whisky jest produkowane tylko w Szkocji, a Polacy mieli starke.

Opublikowano

A co my mamy XVIII wiek, że whisky tylko w Szkocji i Irlandii się produkuje?

Opublikowano

No dziś nazwa starka jest za mało chwytliwa, trzeba było się dopasować do rynku. Idź do pubu i powiedz, że chcesz starkę z colą.

Opublikowano

Michaelis gdzie to kupiłeś? Bo już wykonałem tel. do polski i mam posłańca tylko gdzie go skierować? :ogor:

Opublikowano

tyle to ja wiem detektywie pytanie w którym miejsu we wro to kupił dziś

Opublikowano

Zawsze wydawalo mi sie, ze whisky i starka to nie to samo, ale moglem sie mylic.

Opublikowano

Chyba też się skuszę, kupię i będę trzymał na jakąś okazję.

Opublikowano

031e6df711442723med.jpg

Boryz pw  :ogor:

Facet mi powiedział, że to marketingowa ściema z tym "limitowaniem"

Opublikowano

giphy.gif

Odpowiedzialem juz.

Generalnie dalem ciala ze wzialem jedno bo teraz to co? Bede patrzyl jak w obrazek nie wiedzac jak smakuje ;D

Opublikowano

czeka na recki whisky baczewski bo wodka od nich to ekstraklasa

Opublikowano

jak coś to moge dokupic xd było 6 kupiłem 3

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

jakos super sie nie napalam. jak bedzie dobra to bedzie jej pewnie wiecej i tyle. ale chetnie kupie, mialem okazje chlapnac pare shotow czystego baczewskiego kiedys i zdecydowanie jedna z najsmaczniejszych wodek.

Opublikowano

Rozpisywał się nie będę.

Delikatniejsze niż wszystkie blendy jakie piłem, koło szkockich nawet nie stało, w pozytywnym wymiarze. Praktycznie bezwonne - w tym sensie, że pod nosem nie wyczujesz whisky, ale

bimber.

Szarpie nozdrza na ostro.

Co do smaku, także delikatny z wyczuwalną nutą procentów, bo piecze w język. Zawsze jak piję wszelkie trunki, to oceniam co zostaje na języku po skończeniu działki - tzw backtaste. I tu jest bardzo fajnie, bo wali się bimber, a posmak zostaje po dobrej klasie whisky.

Generalnie polecam, z tego względu, że jest to ciekawy wynalazek i nigdy czegoś takiego nie piłem.