Killabien 552 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Fak 37 ep fajnie zapowiada dalsze wydarzenia. Już się nie moge doczekać następnego epa. Dla tych co czytają mange. Dzisiajszy odcinek to który będzie chapter mangi? I jak wygląda oglądanie anime jak się zna wydarzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja nie czytalem mangi dlatego kazdy odcinek przezywam bardzo mocno. 37 EP musze przyznac jeszcze bardziej podgrzewa sytuacje,wkoncu pojawil sie Pride i jestem w szoku ze ma jakies korzenie z samym King Bradleyem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Wlasnie, ktore lepiej ogladac? To 1 czy brotherhood? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Brotherhood to jedyny słuszny FullMetal. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Gdzie mogę zaopatrzyć się w 37 ep? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zarathustra 616 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Na oficjalnej stronie grupy? http://eclipse.speedsubs.org/ Odcinek ściągnąłem, ale nawet jeszcze nie obejrzałem, więc się nie wypowiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dzięki, szukałem wszędzie a na to nie wpadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Ja nie czytalem mangi dlatego kazdy odcinek przezywam bardzo mocno. 37 EP musze przyznac jeszcze bardziej podgrzewa sytuacje,wkoncu pojawil sie Pride i jestem w szoku ze ma jakies korzenie z samym King Bradleyem. Chyba trochę opacznie zrozumiałeś. Wrath to teraz pikuś. xD Na prawdę, szczęka na podłodze. Ta seria kładzie na łopatki pierwszą w każdym wymiarze. Nawet humor się wyklarował. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Co niby opacznie zrozumialem? Wiem ze pikuś,mowie tylko ze jestem zdziwiony ze maja jakies powiazania;s Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Co niby opacznie zrozumialem? Wiem ze pikuś,mowie tylko ze jestem zdziwiony ze maja jakies powiazania;s A czy przypadkiem nie było powiedziane, że to ściema bo Bradley też wychował się w sierocińcu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Co niby opacznie zrozumialem? Wiem ze pikuś,mowie tylko ze jestem zdziwiony ze maja jakies powiazania;s A czy przypadkiem nie było powiedziane, że to ściema bo Bradley też wychował się w sierocińcu? Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 23 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Wreszcie Pride się pojawił. Te krótki motyw z Hohenheimową klatą był ciekawszy niż cała reszta 36 epka. 35 odcinek zapowiedział kilka fajnych rzeczy. Szkoda tylko, że w sumie od spotkania z białym dziadem chyba wszystkie odcinki zapowiadały kilka fajnych rzeczy. Tylko zmienić 35 na 37. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Nienajgorszy epek, ale wciąż za mało konkretów. W następnym odcinku może w końcu zacznie się coś dziać. Chumor oczywiście na tym samym, żenującym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Chumor oczywiście na tym samym, żenującym poziomie. Z ortografią też nie najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 (edytowane) Mi chumor odpowiada w FMA,lubie taki i nie wiem czego sie tu czepiac,chociaz ostatnio zauwazylem ze jest go coraz mniej i ograniczaja te wszystkie gagi. Edytowane 24 Grudnia 2009 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuo 134 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2009 Z ortografią też nie najlepiej. O 4 w nocy nietrudno o literówkę. Velius - co za dużo to niezdrowo, chociaż jak na mój gust to z tych idiotycznych scenek mogliby całkowicie zrezygnować, psują po prostu klimat Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 W którym momencie mangi jest obecnie Brotherhood? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 LOL,widzieliscie juz ep 38? Jak wrazenia? Ja mam ciut mieszane,dziwne bylo to to czego doswiadczylismy,sam nie wiem co mam myslec.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Już drugi raz mam wrażenie, że Ty oglądasz jakieś inne anime niż reszta. O co Ci chodzi? W 38 jedyne co było wyjątkowe, to że dopiero w czwartek eclipse wypuścił suby. A tak normalny odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jak dla mnie to chimery ala gadajaca ropucha i warchlak,to jednak troche zaskakujace,nie czytalem mangi wiec nie bylem gotowy na taki widok,nie dosc ze gadaja to sobie postac zmieniaja od tak z dupy ,no nie wiem mi to pozostawilo mieszane uczucia poprostu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Gdyby się nagle okazało, że Al się potrafi w ciężarówkę transformować, to by się kupy faktycznie nie trzymało. Ale tak jak jest, jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flik 2 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 W sumie nie zdziwilbym sie... [Odcinek #38 wyemitowany, wiec nie plakac, ze spoileruje] Jest niby dobrze, ale liczylem znowu na nie-wiadomo-co, a dostalem zwykly, lekko przynudnawy odcinek, ktorego tak na dobra sprawe mogloby nie byc. Nie doszlo nic ciekawego. Jedyne na co mozemy liczyc to zbratanie sie Scara z chlopakami i walka z Kimbleyem (chociaz znajac zycie Scar ucieknie). Mam nadzieje, ze Eclipse wypusci jutro #39, chociaz nie bylo w tym tygodniu Kimi ni Todoke, wiec roznie moze byc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Jutro nie będzie odcinka, próżno szukać. Dopiero 10go Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie wypuści, bo epek wychodzi za tydzień dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
bad religion 1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Czy ktoś orientuje się mniej więcej na ile odcinków manga wyprzedza na chwilę obecną anime?Wiem że ciężko to przeliczyć ale tak w przybliżeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi