Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moja pierwsza platyna

Featured Replies

• Odpowiedzi 256
  • Wyświetleń 27,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Infamous . Właśnie wbiłem.

• Spróbuj w GTA 4 albo WipeOucie HD. Do końca weekendu powinieneś wbić platynki w każdej z tych gier. Banalna sprawa

• Resident Evil 5 - Troszeczkę się nagrałem nim zdobyłem tą Platynkę coś ok 20dni + ;P

Opublikowano

Assassin's Creed 2. Gra się sama prosi o platynę, bo podczas przechodzenia wątku głównego wpada ponad 90% trofeów, więc nie mogłem się powstrzymać, żeby zrobić wszystkie :biggrin:

Opublikowano

Burnout Paradise : 16 dni, pękłby wcześniej ale pożyczyłem kamerkę i nie miałem jak jednego trofeum zdobyć, tydzień musiałem czekać :/

Opublikowano

Resident Evil 5 - Troszeczkę się nagrałem nim zdobyłem tą Platynkę :P coś ok 20dni + ;P

Opublikowano

Uncharted 2, wspaniała gra dlatego zasłużyła na platyne :).

Edytowane przez art100

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Burnout Paradise ~ około 40 dni :D , wtedy jeszcze miałem gdzies trofea a z kumplami gralismy non toper w burnouta online :)

Opublikowano

Uncharted 2, pierwsza gra, która zachęciła mnie do zdobycia mojego pierwszego kompletu pucharków.

PS. W shity (z łatwymi trofeami) nie grywam.

Edytowane przez Shakal

Opublikowano

Tak się złożyło, że pierwsza platynka wpadła mi za Tomb Raider Underworld. W kolejce czeka Uncharted 2, gdzie zostało tylko online po razie zagrać i jest 94%.

Opublikowano

Pierwszą platynką jaka mi wpadła, to Uncharted: Drake's Fortune, świetna gra, już nie mogę sie doczekać by zagrać w 2 część.

Trofea były idealne, nie trudne, nie łatwe, trzeba było się trochę namęczyć, przeszedłem grę 3 razy (easy, hard, crushing) i w ogóle się nie nudziłem, chociaż crushing troszkę mi poszarpa nerwy w niektórych momentach :turned:

Po zdobyciu tej platynki, w ciągu tygodnia wpadły mi jeszcze 3 platynki, Trine, God of War 1 & 2.

Opublikowano

assassin's creed 2 dziś o 3 nad ranem, a w kolejce mw2 zostały mi 3 trophy

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Chyba Uncharted 2. Wkręciły mi się strasznie trofea od tego momentu. Za cel postawiłem sobie wyrwać 'kiedyś' platynę w Wipeout i Mirror's Edge. Ciekawe czy się uda :)

Opublikowano

Nie wpisywalem sie tu - Burnout ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Anczartet: Drejks Forciun :dance:

Graty :)

Dzieki :). Crushing dosyc trudny, ale spokojnie do przejscia- udalo mi sie w 10h (w kilku momentach czesto powtarzalem schemat). Najtrudniejszy chyba blue room ;)