Posted April 4, 200916 yr No właśnie, która gra jako pierwsza pękła na 100% w Twoim przypadku? Wpisujcie tytuł wraz z krótkim komentarzem U mnie to była Uncharted Drake's Fortune, nie planowałem tego (1szy miał być Dead Space, mając 68% sprzedałem swoją kopię) ale szybko i bez większych problemów zdobyłem platynę a same pucharki oceniam na 6, różnorodne, wyciskają ostatnie soki z gry PS: jeśli jest już temat tego typu to proszę o usunięcie, niech mnie szlag trafi jeśli nie szukałem... Edited December 27, 201014 yr by stoodio
April 4, 200916 yr Burnout Paradise Super gra, która przeszedłem dwa razy (raz bez trofeów). Proste trofea, żeby nie powiedzieć banalne, ale też przyjemnie było sobie je pozdobywać. Gry bez tektury: Linger in Shadows Hardcore!!!111one
April 4, 200916 yr Author Proszę o jakieś krótkie komentarze bo inaczej temat zmieni się w wyliczankę tytułów, gdzie w co drugim poście będzie wymienione Uncharted
April 4, 200916 yr Uncharted, bo to była jedyna gra z platyną w tamtym czasie. Byłem wtedy w czołówce maniaków, teraz olałem Z gier na PSN to SS HD, byłem dumny gdy zrobiłem late bombera ;]
April 4, 200916 yr Podobnie jak u innych, u mnie też pierwszy pękł Uncharted Wcześniej grę przeszedłem bez trofeów, ale dzięki temu patchowi miałem sporą motywację aby wycisnąć z gry wszystkie soki
April 4, 200916 yr A ja dla odmiany wpiszę DETRAHCNU najpierw przeszedłem na 100% bez trofeów, a następnie kolejne 3 razy, tym razem dla platynki:)
April 4, 200916 yr No... Uncharted. Najpierw tak jak kolega wyżej grę zrobiłem na 100% bez pucharków a potem z przyjemnością zrobiłem platynkę gdy się trofea pojawiły Moje pierwsze trofeum to jednak było w świetnym Stardust HD Edited April 4, 200916 yr by Kyo
April 4, 200916 yr Chyba nie Moja pierwsza platynka tak dla odmiany miała "miejsce" w LittleBigPlanet. Chwilę w to grałem ale trofea są dość łatwe i przyjemne (poza kilkoma brzydkimi słowami przy trofeum Play ).
April 4, 200916 yr Pierwsza platyna - Burnout Paradise Pierwszy zdobyty pucharek- genialne StarDust HD
April 4, 200916 yr Resistance 2 - kupiłem bundle z tą właśnie grą i zawziąłem się na komplet. No i w końcu platyna wpadła, jak na razie ostatnia, choć tytułów do scalakowania mam już kilka przed sobą.
April 4, 200916 yr Pierwsza platyna / najtrudniejsza platyna : Uncharted Drakes Fortune / Mirrors Edge Pierwsze 100% / Najtrudniejsze 100% w grach z PSS : Stardust HD / PJE
April 5, 200916 yr Pierwsze Trofeum i pierwszą Platynę zdobyłem w Uncharted. Problem sprawiał tylko Crushing, reszta Pucharków łatwa i przyjemna do zdobycia. ^_^
April 7, 200916 yr Uncharted przeszedłem 3 razy jak jeszcze nie było trofeów później weszły trophy no i znowu przeszedłem Uncharted, ale chyba z 4 razy cudna gra!