zajman 18 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) JA takowy chce zrobić , narazie odpowiedzi nie dostałem ;] Edytowane 7 Maja 2009 przez zajman Cytuj Odnośnik do komentarza
TeBe 142 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ooo, super. Ja i kumpel chętnie byśmy wzięli w takowym udział. Byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza
lego 0 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 kącik szachowy, ala lan Cytuj Odnośnik do komentarza
snajper 0 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Warszawa może szykować dla mnie miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Warszawa może szykować dla mnie miejsce Pakuj, pakuj Snajper Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Co jak co, ale kącik rpg musi być, żeby Diabeu miał gdzie spożywać dary boże. Może na środku parkietu ? Ktoś dysponuje stosowną fotką ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lain 107 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 To jak diabeł je bułkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 No no no Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 no siema Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ukyo toczy banana ? Na taki hardkor bym się nie nastawiał, jeżeli mamy się bawić w Lucidzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MasterShake Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 nawet jakas dupa sie nawinela Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Ukyo toczy banana ? To jest Diabeu ciołku Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 wracacie do tematu albo sobie idziecie do innej piaskownicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
liquid1990 0 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Heh chciałbym aby Zeratul przyjechał...poznałbym go osobiście. Fani MGSa łączcie się...będziemy masterować częsci , ok? Może ktoś mi w końcu pomoże pokonać duszenie Solidusa na European Extreme , co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 nawet jakas dupa sie nawinela moja żona liquid, ty tak na serio? jak się masteruje mgs'a? jak Feni się nie postara ze striptizerką to zrobimy ściepę po 5 zika i sami zamówimy, ktoś z wawy orientuje się w cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Kierwa niezły news. Wszystko da się załatwić. Nie wiem czy się nie pojawie. El becetol przyjeżdżasz żółwie bić ? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Wnosze o utworzenie oddzielnego pokoju dla milosnikow tematu "wiesci gminne i inne". Proponuje ten vip room pomiedzy dwoma scenami, nad szatnia (o ile dobrze pamietam rozlozenie tego lokalu). Dla rozroznienia kto kogo ma bic komunistom beda przypinane czerwone identyfikatory, a nacjonalistom czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukasz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A Ty będziesz? Bo od kiedy Słoik odpadł to chyba tylko ja zostałem co to mogę czerwony sztandar nieść na EP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A nie wiem jeszcze. Daleko nie mam. Trzeba cos rezerwowac? Pewnie zdecyduje czy mi sie chce w dzien imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a tak w sumie na temat, lokal jest zaklepany do której godziny? bo "późne godziny nocne" to mało precyzyjne np. dla mnie to jest w sumie ranek Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenix 3 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dzis mielismy kolejne spotkanie w klubie. Planujemy impreze przez 12 godzin. Od 12 do 24. To sie moze jeszcze zmienic. Oficjalne otwarcie EP bedzie zapewne okolo 13-14. Pracujemy nad tym, aby dobe hotelowa w akadamikach wydluzyc i rozpoczac ja wczesniej. Przyjezdzasz rano i kierujesz sie prosto do pokoju. Odswiezenie sie, przebranie i zostawienie rzeczy tak aby w poludnie byc juz na miejscu w klubie. Impreza konczy sie powiedzmy o polnocy, nocleg do rana i wypad do Blue City czy do srodmiescia czyli przedluzenie "integracji grupowej". Na miejscu w klubie dostajesz opaske (jednorazowa). Wchodzisz na nia i wychodzisz kiedy ci sie podoba. Zwlaszcza, ze impreza nie bedzie tylko w samym klubie. Zajmiemy troche miejsca przed klubem (min. do dyspozycji imprezowiczow bedzie kilkanascie automatow do gier). Do tego byc moze uda nam sie dogadac z organizatorami paintballa i labiryntu laserowego w Blue City czyli CoD/GoW/K2 na zywo. Co jeszcze. Jesli przyjedziesz z dzieciaczkiem to obok jest fajne miejsce. Masa atrakcji dla dziecka. Mamy juz rozplanowane miejsca na turnieje, miejsca na rozlozenie sie z wlasnym sprzetem (pracujemy nad wypozyczeniem odpowiedniej ilosci tivikow), miejsca na integracje we wlasnym gronie, miejsca na prezentacje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 masa, biorąc pod uwagę specyfikę miejsca będzie tam porządek (centrum wawy to nie szymocice) jak załatwisz Cadillacs & Dinosaurs na automaty to zwariuję Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Bedzie ktos fajny zebym nie jechal na darmo? Na ekipe z ep5 to liczyc nie ma co pewnie ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
SiN87 0 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 a Doda będzie?! a dziewczyny na striptiz jakieś fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Chciałbym w końcu dziadzię Obso zobaczyć ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi