Opublikowano 7 maja 200915 l JA takowy chce zrobić , narazie odpowiedzi nie dostałem ;] Edytowane 7 maja 200915 l przez zajman
Opublikowano 7 maja 200915 l Ooo, super. Ja i kumpel chętnie byśmy wzięli w takowym udział. Byłoby super
Opublikowano 8 maja 200915 l Co jak co, ale kącik rpg musi być, żeby Diabeu miał gdzie spożywać dary boże. Może na środku parkietu ? Ktoś dysponuje stosowną fotką ?
Opublikowano 9 maja 200915 l Ukyo toczy banana ? Na taki hardkor bym się nie nastawiał, jeżeli mamy się bawić w Lucidzie
Opublikowano 12 maja 200915 l Heh chciałbym aby Zeratul przyjechał...poznałbym go osobiście. Fani MGSa łączcie się...będziemy masterować częsci , ok? Może ktoś mi w końcu pomoże pokonać duszenie Solidusa na European Extreme , co?
Opublikowano 13 maja 200915 l nawet jakas dupa sie nawinela moja żona liquid, ty tak na serio? jak się masteruje mgs'a? jak Feni się nie postara ze striptizerką to zrobimy ściepę po 5 zika i sami zamówimy, ktoś z wawy orientuje się w cenach?
Opublikowano 13 maja 200915 l Kierwa niezły news. Wszystko da się załatwić. Nie wiem czy się nie pojawie. El becetol przyjeżdżasz żółwie bić ? xD
Opublikowano 14 maja 200915 l Wnosze o utworzenie oddzielnego pokoju dla milosnikow tematu "wiesci gminne i inne". Proponuje ten vip room pomiedzy dwoma scenami, nad szatnia (o ile dobrze pamietam rozlozenie tego lokalu). Dla rozroznienia kto kogo ma bic komunistom beda przypinane czerwone identyfikatory, a nacjonalistom czarne.
Opublikowano 14 maja 200915 l A Ty będziesz? Bo od kiedy Słoik odpadł to chyba tylko ja zostałem co to mogę czerwony sztandar nieść na EP.
Opublikowano 14 maja 200915 l A nie wiem jeszcze. Daleko nie mam. Trzeba cos rezerwowac? Pewnie zdecyduje czy mi sie chce w dzien imprezy.
Opublikowano 14 maja 200915 l a tak w sumie na temat, lokal jest zaklepany do której godziny? bo "późne godziny nocne" to mało precyzyjne np. dla mnie to jest w sumie ranek
Opublikowano 14 maja 200915 l Autor Dzis mielismy kolejne spotkanie w klubie. Planujemy impreze przez 12 godzin. Od 12 do 24. To sie moze jeszcze zmienic. Oficjalne otwarcie EP bedzie zapewne okolo 13-14. Pracujemy nad tym, aby dobe hotelowa w akadamikach wydluzyc i rozpoczac ja wczesniej. Przyjezdzasz rano i kierujesz sie prosto do pokoju. Odswiezenie sie, przebranie i zostawienie rzeczy tak aby w poludnie byc juz na miejscu w klubie. Impreza konczy sie powiedzmy o polnocy, nocleg do rana i wypad do Blue City czy do srodmiescia czyli przedluzenie "integracji grupowej". Na miejscu w klubie dostajesz opaske (jednorazowa). Wchodzisz na nia i wychodzisz kiedy ci sie podoba. Zwlaszcza, ze impreza nie bedzie tylko w samym klubie. Zajmiemy troche miejsca przed klubem (min. do dyspozycji imprezowiczow bedzie kilkanascie automatow do gier). Do tego byc moze uda nam sie dogadac z organizatorami paintballa i labiryntu laserowego w Blue City czyli CoD/GoW/K2 na zywo. Co jeszcze. Jesli przyjedziesz z dzieciaczkiem to obok jest fajne miejsce. Masa atrakcji dla dziecka. Mamy juz rozplanowane miejsca na turnieje, miejsca na rozlozenie sie z wlasnym sprzetem (pracujemy nad wypozyczeniem odpowiedniej ilosci tivikow), miejsca na integracje we wlasnym gronie, miejsca na prezentacje itp.
Opublikowano 14 maja 200915 l masa, biorąc pod uwagę specyfikę miejsca będzie tam porządek (centrum wawy to nie szymocice) jak załatwisz Cadillacs & Dinosaurs na automaty to zwariuję
Opublikowano 14 maja 200915 l Bedzie ktos fajny zebym nie jechal na darmo? Na ekipe z ep5 to liczyc nie ma co pewnie ;[