Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Extreme Party 6 (29/30 sierpien 2009)

Featured Replies

Opublikowano

ep6@psxextreme.pl tu

ep6@psxextreme.pl tu

• Odpowiedzi 469
  • Wyświetleń 109,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość ALIEN_ALIEN
    Gość ALIEN_ALIEN

SUPER !!! 15 jadę na Koncert MADONNY do Warszawy to mam powód by więcej w Stolicy posiedzieć i poczekać :-) Na pewno mnie tam nie zabraknie z wrażeniami po występie Królowej :-)

Opublikowano

Jest jakakolwiek szansa na turniej w UFC Undisputed ;>

W normalne bijatyki dobry nie jestem, a w to jakos jeszcze mi idzie :P

Opublikowano
A ten, jak przygotuje powiedzmy pięćset karteczek i będe stał przez pierwsze 3 godziny przy wejsciu i rozdawał, wspomnicie o mnie w artykule o EP? :->

Wspomnimy, ale jak pomozesz przytwierdzic je do koszulek graczy :). Same karteczki to polowa sukcesu. A i dlugopis tez trzeba miec.

sciera

Opublikowano

Panowie olejcie to całe Extreme Party ! Nie widzicie, że Ściera próbuje zbić na was kasę?

Opublikowano

Fenix napisał: "EP to zloty czytelnikow i milosnikow elektronicznej rozrywki. Jest miejsce i okazja spotkac sie, porozmawiac, poznac sie z ludzmi ktorych znasz tylko z sieci." Ja jeszcze dodam od siebie, że jeśli wolisz zostać w domu, z przyklejonym padem do rąk i grając z nieznajomymi, niż poznać prawdziwych ludzi to trudno.

Opublikowano

Zwyczajnie mydli wam oczy. Zrozumcie to i zbojkotujcie Extreme Party !

Opublikowano

Gdzie moge znaleść dane do przelewu:)

Oki zaczynam kumać:)

Edytowane przez kubanczyk

Opublikowano
Piszcie na maila ep6@psxextreme.pl (i nie przejmujcie sie automatem ktory potwierdzi przy okazji wasza rejestracje ;)

@ kubanczyk - czytać umiesz ? ;)

Opublikowano

Czy wiadomo kto ze zgredów będzie w Warszawie na Ep6? <_<

Opublikowano

mam pytanko... bedzie jakis turneij w pes;a? a moze bede chetni grac na chajc? pomyslcie o tym-taka szansa moze sie nie powtorzyc:)

Opublikowano

Pytanko, wybiera sie ktos z okolic Rzeszowa samochodem i ma moze wolne miejsca? Albo jakas ekipa pociagowa?:)

Opublikowano

wiadomo coś w temacie rezerwacji i czy możliwe będzie że impreza bedzie do rana ??

Opublikowano
wiadomo coś w temacie rezerwacji i czy możliwe będzie że impreza bedzie do rana ??

przeciez masz 5 postow wyzej :rolleyes:

Nie lubisz tloku/cierpisz na klaustrofobie :) ? Przestrzeni jest dostatecznie duzo.

Wazna informacja w sprawie noclegu !

Potrzebuje dokladne dane osob, ktore chca skorzystac z noclegu w akademiku. W okolicach 15 sierpnia bede rezerwowal ilosc pokoi.

Ceny:

pokoj dwuosobowy: 70 zl

pokoj trzyosobowy: 95 zl

Akademiki z tego co mi przekazano znajduja sie okolo 15 minut piechota od Blue City. Autobusem 3-4 przystanki.

Zaliczka na konto wydawnictwa (powiedzmy polowa kwoty za pokoj) z dokladnymi danymi osoby. W weekend postaram sie aby w naszym sklepie pojawila sie odpowiednia opcja zakupu takiego noclegu (przedplata). To dla tych, ktorzy chca zaplacic karta lub platnosci.pl

Piszcie na maila ep6@psxextreme.pl (i nie przejmujcie sie automatem ktory potwierdzi przy okazji wasza rejestracje ;)

Opublikowano
Czy wiadomo kto ze zgredów będzie w Warszawie na Ep6? <_<

Hiv będzie na 100 percent :) No i Fenix zapewne też jako organizator :)

Edyta: Kali tez potwierdzony :)

Edytowane przez MrSatan

Opublikowano
Panowie olejcie to całe Extreme Party ! Nie widzicie, że Ściera próbuje zbić na was kasę?

Zbić kasę na czym, na 13zł. Za wjazd na imprezę?? Weź mnie nie rozwalaj, ja byłem na każdym EP. i nie uważam by to była pralnia pieniędzy. A i oczy chyba sam masz zamydlone....

Opublikowano

13zl? Wydawalo mi sie ze wjazd jest za 10 zl (ale ja tam sie nie znam) i w cenie jest browiec. 10zl minus 6zl browiec = 4zl. Wiec wjazd jest za 4zl.

No jasne, zbijamy na tym kase! 4zl razy liczba uczestnikow... MINUS: wszystkie wydatki, dojazdy, noclegi, nagrody... Rzeczywiscie "gruba" kasa sie kroi (ale w plecy).

sciera

Opublikowano

Panowie....ale dlaczego sobie język strzępicie? Przecież na odległość czuć to prowokacją. Konto założone w maju. Napisane trzy posty(tylko w tym temacie)i w dodatku wszystkie nastawione negatywnie.

Jakaś menda z Neo+ się przypałętała albo obrażony/zbanowany user. Nie zwracać uwagi. Za mały jest żeby dziadostwa narobić.

Opublikowano

czyżby fanboj konkurencyjnej gazety?

Opublikowano

Ściera czemu nie dało rady zrobić EP w klimatach Szymocice?? Chyba taka impreza na otwartym plenerze byłaby lepsza i bardziej klimatyczna.

Opublikowano

To ile osob okolo w koncu bedzie???

szark2007.png

Edytowane przez szark

Opublikowano

z 1k ludków bedzie 8)

P,S, mój stary to noob :lol:

Opublikowano

Wbijać w "fanboizm", to gry mają Nas łączyć, a nie rozdzielać czasopisma... żem zaje*ał :D *

Pytanko krótkie, gdyż przed chwilą grając w Lumines przypomniało mi się o EP: ktoś z pomorza zachodniego może jedzie, płynie lub leci? To samo dotyczy pobliskich województw czyli pomorskiego :D

Tak samo jak sprawy mają się z pokojami, są jeszcze jakieś wolne miejsca?

*sorry, zmęczony byłem ;)

Opublikowano

siema wszystkim ja sie jak najbardziej pisze w 100% bede na imprezie :D

siema wszystkim ja sie jak najbardziej pisze w 100% bede na imprezie :D :D

Jedzie ktoś z Bydgoszczy możę ? :D

Opublikowano

Znaczy można brać własny TV? Jak martwicie się o brak dziewczyn to weźcie jakieś ze sobą. Ja biorę swoja i mam nadzieje że nakopie nie jednemu w Tekkena.

Edytowane przez Freezer