Skocz do zawartości

Lustrzanki

Featured Replies

Opublikowano

Post trochę chwali piętka.
Zrobiłem porządki w kolekcji, jak to z fotografia i grami wideo to lubiłem zbierać rożne starsze obiektywy i aparaty, kilka systemów miałem (EF-M, EF-S, EF) i sporo aparatów na klisze a prawie nic z tego nie używałem
wiec przez ostatnie kilka miesięcy zacząłem sprzedawać to co nie używam (stare aparaty, obiektywy innych systemow niz RF, starego mavica, poszła nawet pierwsza L-ka w systemie EF czyli 100-300 5.6L co jest niezły zabytek itp,itd)
i plan jest zostać tylko przy teraz RF i kupić kilka nowych/używanych obiektywów i DJI produktów do nagrywania filmików z wakacji/z siłowni/z roweru

wiec po zakupach teraz zestaw tak wygląda na następne dobre lata i "prawie" wyleczyłem się z "zbieractwa"
EOS R aparat
TTArtisan 75mm f/1.5 (M42)
RF 16mm f2.8
RF 35mm f1.8
RF 85mm f2
RF 24-105 F4L
RF 100-400
RF 800 f11

DJI Flip
DJI Neo
DJI Osmo Pocket 3
DJI Action 5 Pro
DJI Mic Mini 2x (z Transmiterem)
DJI RS4 Mini

Panasonic PV-GS250 MiniDV kamera
Canon AE-1 Program (FD28mm, FD50mm)

Edytowane przez Labtec

• Odpowiedzi 675
  • Wyświetleń 203,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też jestem właśnie na etapie statywu. Mam jakiś tani statyw Camrocka i szukam czegoś nowego ale koniecznie kompaktowego, tak aby można było go nosić w bocznej kieszeni plecaka. Odnośnie plecaka to wcz

• Wczoraj wyskoczyłem fotografować "łysego". Wstawać o 4 na częściowe zaćmienie już mi się nie chciało.

• Na prośbę Farmera wrzucam moją fotkę wyróżnioną w VII edycji konkursu fotograficznego "Roztocze w obiektywie":