Opublikowano 27 stycznia 200817 l To akurat nie problem, chcę usunąć, żebym mógł od nowa zaliczyć dwa Osiągnięcia w Godfather, bo się nie doliczyły do Gamerscore.
Opublikowano 31 stycznia 200817 l dostalem ruter podlaczylem wszystko ale ip nie pobiera Jak to sie konfiguruje? dzwonilem do dostawcy od neta w sprawie maca i powiedzial ze sam tego nie zrobie zebym z ruterem do niego wpadl ale to kawalek drogi i nie chce mi sie isc Moze ktos poinstruuje jak to zrobic?
Opublikowano 1 lutego 200817 l Mam pytanie, może głupie ale jestem zielony w tej sprawie. Podłączam niedługo X360 do neta i chcę go podłączyć w ten sposób zebym miał dostęp do XLive bez włączania PC, moj kumpel tak robi, ja tego nie chcę. Czy za pomocą routera obejde się bez włączania PC przy graniu?
Opublikowano 4 lutego 200817 l Witam. Mam takie pytanie: czy jak za pierwszym razem zapisuje sie do Live to chce wykorzystac miesiecznego triala golda? Nie da się jechać na silverze a triala zachować bo nie chce go teraz wykorzystywac?
Opublikowano 4 lutego 200817 l Nie. Przy okazji, nie mogę się dziś do Live podłączyć, kod: W: 0000-0021 (to znaczy podobno, że podłączenie jest bezprzewodowe) X: 0000-F001 (kod błędu, widziałem w necie, że takie się zdarzają) Y: OC88-1CEO (kod błędu, widziałem w necie, że takie się zdarzają) Z: 0000-0000 (to znaczy chyba, że nie dostałem bana) Ogólnie mam nadzieję, że jak samo przyszło, ta samo przejdzie niebawem Edit: i przeszło Edytowane 4 lutego 200817 l przez Wampis
Opublikowano 6 lutego 200817 l Dostalem konsole z powrotem seriwsu.Live wszystko dziala ale mam jedne problem.Mianowiec login nie laczy sie automatycznie z livem.Musze samemu wlaczyc profil swoj i dopiero wtedy wlacza sie live.Gdzie ustawic aby bylo autologowanie?
Opublikowano 6 lutego 200817 l np. w zakladce live najedz na swoj gamercard, wcisnij zielony i tam masz opcje automatyczne logowanie.
Opublikowano 7 lutego 200817 l Może gdzieś to pytanie już padło, ale nie wiem, więc jeśli się powtarzam to sorry. Mam MODERATE i wolałbym raczej mieć OPEN. Jak to zrobić?
Opublikowano 13 lutego 200817 l Mam problem z połączenie do XBL. Mianowicie, konto założyłem u kolegi i u niego działa. Podłączam kabel sieciowy do konsoli, jest test. IP ok DNS ok reszta pierdół ok, dochodzi do testu Xbox Live i prosi mnie o ściągnięcie aktualizacji, biorę na tak, 2 sek. pobiera, potem wyłącza się z informacją, że nie udało się pobrac aktualizacji, mam jeszcze raz spróbowac, jak sie nie uda wejdz na xbox.com/support. Proszę o pomoc.
Opublikowano 15 lutego 200817 l otworzyc odpowiednie porty. A mógłby mi ktoś po krótce streścić odblokowywanie portów, bo coś tam próbowałem i średnio to wyszło.
Opublikowano 15 lutego 200817 l Mam problem z połączenie do XBL.Mianowicie, konto założyłem u kolegi i u niego działa. Podłączam kabel sieciowy do konsoli, jest test. IP ok DNS ok reszta pierdół ok, dochodzi do testu Xbox Live i prosi mnie o ściągnięcie aktualizacji, biorę na tak, 2 sek. pobiera, potem wyłącza się z informacją, że nie udało się pobrac aktualizacji, mam jeszcze raz spróbowac, jak sie nie uda wejdz na xbox.com/support. Proszę o pomoc. Od kiedy tak masz? Bo jeśli np. tylko dzisiaj próbowałeś to może być czasowy problem.
Opublikowano 19 lutego 200817 l Może ktoś pomoże. Podłączyłem Premiuma kablem do karty sieciowej. Włączam w konsoli test podłączenia i nie wyszukuje adresu IP. W czym jest problem i jak to naprawić? Mam Neostrade.
Opublikowano 20 lutego 200817 l Mam problem , mam zdrapke na 3 m-ce xbox live gold.KIedy wpisuje kod, naciskam start, robie wymien kod i nagle wyskakuje mi bład : Nie mozna odczytac informacji z XLM,sproboj pozniej(probuje pozniej od trzech dni;p), czy jakos tam. Niech mi ktos pomoze czy to bład kodu czy maja jakies problemy na XL. PLEEEEASE HELp
Opublikowano 20 lutego 200817 l Raczej kod, nie jest to czasem jakis na MS pointy czy cos? Albo nie wpisujesz w zlym miejscu.
Opublikowano 20 lutego 200817 l otworzyc odpowiednie porty. A mógłby mi ktoś po krótce streścić odblokowywanie portów, bo coś tam próbowałem i średnio to wyszło. Poszukaj na onlinecenter, w tym dziale jest odpowiedni, osobny temat, czy az tak trudno zrobic cos samemu?
Opublikowano 21 lutego 200817 l Raczej kod, nie jest to czasem jakis na MS pointy czy cos? Albo nie wpisujesz w zlym miejscu. wpisuje w market place tam jest "wpisz kod" napewno nie na mp bo pisze na... no pisze jak byk ;p Edytowane 21 lutego 200817 l przez KoD
Opublikowano 24 lutego 200817 l mam problem stworzyłem sobie konto silver czy moge je zmienic na gold
Opublikowano 24 lutego 200817 l I uprzedze nastepne pytanie, ktore sie pewnie pojawi - zdrapki na 48h nie zmieniaja konta na gold ,tylko pozwalaja grac w multi.