Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: Reach - To co nie pasuje do pozostalych tematow

Featured Replies

Opublikowano

a juz sie podjaralem, ze moge pojechac juz dzisiaj gre odebrac. Dajcie znac, kiedy bedzie do odbioru ! :thumbsup:

Chcialbym juz pograc z kims na Legendary !

Recka spoko - szczegolnie minusy: - kiepsciutka grafika - tragiczne AI - króciutka kampania - słabe multi

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 174,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość bigdaddy
    Gość bigdaddy

faktycznie 30fps po odst widać ale zawsze wydawało mi się że h3 to 60fps. Skoro 30fps będzie to mają duże pole do popisu.   A jest jakiś fpp na x360/ps3 który chodzi w 60fps?

• korwa, a obiecywalem sobie ze juz sie na zadne halo nie napale

• Znany poniekąd z Shadowrun'a. Ale dziwnym nie jest, w końcu za multi w HALO REACH odpowiedzialny jest właśnie typ od wspomnianej przed chwilą gry.   btw. ten krótki komiks wyjaśnia po co w HALO REAC

Opublikowano

Ja myślałem, że tanio płace za reach na gram.pl (170zł), a tu okazuje się, że na allegro najtańsza oferta to 147 zł o.0

Opublikowano

W Ultimie nie ma mozliwosci odbioru wczesniej gry. Wlasnie do nich dzwonilem.

EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... :thumbsup:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Rado nie martw się, na pocieszenie dostałeś poradnik Mafia Wars i bukłak xD

Opublikowano

A piczel, Ty też zamówiłeś stamtąd? :)

ja mam napisane, że dostane jeszcze demo wspaniałej gry splinter-cell CONVICTION!! :D

Opublikowano

EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... thumbsup.gif

nie pytałeś przypadkiem kiedy bedą preordery kurierem wysyłac?

Opublikowano

EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... :thumbsup:

Moze nie 159, ale po 169 (MM i Saturn powinny po tyle miec - zazwyczaj maja cene sugerowana, a ta wynosi 169) i od reki... zadnego cackania sie, ze kurier paczke zgubil czy cos. No chyba, ze walna jakas promocje :P

Opublikowano

Mam przykre info dla wielce podnieconych: kurierzy nie jeżdżą w sobotę, chyba że za dopłatą ;] (bo chyba nie zamawialiście dostawy pocztą)

Opublikowano

Tyle wytrzymaliscie to dacie rade te marne 3-4 dni :), ja i tak przed premiera bym nie odpalal na xbl, licho nie spi :D

Opublikowano

Co innego odpalić 2 dni, a co innego 2 tygodnie przed premierą ;]

Opublikowano

A tam nie ma czego sie bac. U Lecha w sklepie cena okolo 159 zl. Jak bedzie mial to sie odezwie. :thumbsup:

Opublikowano
A piczel, Ty też zamówiłeś stamtąd? :)

ja mam napisane, że dostane jeszcze demo wspaniałej gry splinter-cell CONVICTION!! :D

Taa, kurde ja nie dostane demka tej wspaniałej gry więc pier.dole, rezygnuje z preordera na gram.pl xD

BTW. na ile czasu wystarcza kampania (heroic/legendary) ? Barth? Anyone ?

Opublikowano

(pipi) wyłożyłem, wysłałem żeby mi anulowali preordera. Jak mówicie, że w MM powinno być po 169zł to polecę we wtorek bo mam rzut beretem z domu.

Jak ktoś usłyszy, że w MM mają szybciej to niech da znać bo dzwoniłem i tam sami nie wiedzą kiedy będą mieć i po ile :P

PS. Czemu w Szczecinie (pipi)a Saturna nie ma :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

Taa, kurde ja nie dostane demka tej wspaniałej gry więc pier.dole, rezygnuje z preordera na gram.pl xD

BTW. na ile czasu wystarcza kampania (heroic/legendary) ? Barth? Anyone ?

Według paru recek 6-8 godzin.

Również słyszałem że aby mieć zaliczonego achiva za przejście na Legendary trzeba grę ukończyć samemu bez co-opa..

Czy może ktoś to również potwierdzić?

Opublikowano

Od biedy jest jeszcze Vobis. Tam gra stoi po 169zł.

Opublikowano

w Radomiu nie ma innego wyboru niz MM, więc chyba jednak zostanę przy preorderze.

o, a jednak jest Vobis w Radomiu, ciekawe czy będą mieli Reacha na premierę.

dzwoniłem do nich, to niestety nie sa w stanie mi powiedziec czy będzie i kiedy, tak więc zostaje preorder, no chyba, że rzeczywiście w MM cena nie przekroczy 169 zł.

Edytowane przez 44bronx

Opublikowano

(pipi) wyłożyłem, wysłałem żeby mi anulowali preordera. Jak mówicie, że w MM powinno być po 169zł to polecę we wtorek bo mam rzut beretem z domu.

Jak ktoś usłyszy, że w MM mają szybciej to niech da znać bo dzwoniłem i tam sami nie wiedzą kiedy będą mieć i po ile :P

PS. Czemu w Szczecinie (pipi)a Saturna nie ma :P

Wiesz, ze Saturn i MM to jedna i ta sama firma? :D

Ja sie we wtorek rano przejade do MM i innych (bo i tak bede musial latac po miescie).

Opublikowano

Sklep PE będzie wysyłał najszybciej we wtorek ;[

Opublikowano

Ja w PE nie zamawiam po tym jak przez półtorej tygodnia czekania na L4D (akurat wchodziło do klasyków i za tę samą cenę można było dostać w premierowej okładce) zadzwoniłem by się dowiedzieć, że nie mają :P

Opublikowano

dodzwoniłem się w końcu do ultimy i babka powiedizała mi, że dziś dostali bardzo niewielka ilość egzemplarzy, czyli ludzie, którzy zamówili gre jako pierwsi powinni mięć ja już w poniedizałek, reszta będzie miała na wtorek/środę.Niestety ja się zaliczam do tych drugich :/

Opublikowano

huh, na gram.pl przynajmniej jest ta pewność że we wtorek będzie ; ] gratsy dla szczęśliwców którzy dostaną od ultimy hr w poniedziałek. I wyrazy współczucia dla męczenników z środy xD

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

Z gram.pl bywa roznie. Pamietam jak tam zamawialem TBC, ktore mialo byc z rana najpozniej dostarczone... do wieczora nie mialem. Kolejny dodatek kupilem sobie normalnie w Empiku z rana.

Tak samo tera planuje z halo reach. Po prostu pojde do sklepu i tyle.