Opublikowano 10 września 201014 l a juz sie podjaralem, ze moge pojechac juz dzisiaj gre odebrac. Dajcie znac, kiedy bedzie do odbioru ! Chcialbym juz pograc z kims na Legendary ! Recka spoko - szczegolnie minusy: - kiepsciutka grafika - tragiczne AI - króciutka kampania - słabe multi Edytowane 10 września 201014 l przez easye
Opublikowano 10 września 201014 l Ja myślałem, że tanio płace za reach na gram.pl (170zł), a tu okazuje się, że na allegro najtańsza oferta to 147 zł o.0
Opublikowano 10 września 201014 l W Ultimie nie ma mozliwosci odbioru wczesniej gry. Wlasnie do nich dzwonilem. EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... Edytowane 10 września 201014 l przez easye
Opublikowano 10 września 201014 l Rado nie martw się, na pocieszenie dostałeś poradnik Mafia Wars i bukłak xD
Opublikowano 10 września 201014 l A piczel, Ty też zamówiłeś stamtąd? ja mam napisane, że dostane jeszcze demo wspaniałej gry splinter-cell CONVICTION!!
Opublikowano 10 września 201014 l W Ultimie nie ma mozliwosci odbioru wczesniej gry. Wlasnie do nich dzwonilem. EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... nie pytałeś przypadkiem kiedy bedą preordery kurierem wysyłac?
Opublikowano 10 września 201014 l W Ultimie nie ma mozliwosci odbioru wczesniej gry. Wlasnie do nich dzwonilem. EDIT: Ja zrezygnowalem - normalne sklepy beda mialy po 159 i na bank wczesniej... Moze nie 159, ale po 169 (MM i Saturn powinny po tyle miec - zazwyczaj maja cene sugerowana, a ta wynosi 169) i od reki... zadnego cackania sie, ze kurier paczke zgubil czy cos. No chyba, ze walna jakas promocje
Opublikowano 10 września 201014 l Mam przykre info dla wielce podnieconych: kurierzy nie jeżdżą w sobotę, chyba że za dopłatą ;] (bo chyba nie zamawialiście dostawy pocztą)
Opublikowano 10 września 201014 l Tyle wytrzymaliscie to dacie rade te marne 3-4 dni , ja i tak przed premiera bym nie odpalal na xbl, licho nie spi
Opublikowano 10 września 201014 l A tam nie ma czego sie bac. U Lecha w sklepie cena okolo 159 zl. Jak bedzie mial to sie odezwie.
Opublikowano 10 września 201014 l A piczel, Ty też zamówiłeś stamtąd? ja mam napisane, że dostane jeszcze demo wspaniałej gry splinter-cell CONVICTION!! Taa, kurde ja nie dostane demka tej wspaniałej gry więc pier.dole, rezygnuje z preordera na gram.pl xD BTW. na ile czasu wystarcza kampania (heroic/legendary) ? Barth? Anyone ?
Opublikowano 10 września 201014 l (pipi) wyłożyłem, wysłałem żeby mi anulowali preordera. Jak mówicie, że w MM powinno być po 169zł to polecę we wtorek bo mam rzut beretem z domu. Jak ktoś usłyszy, że w MM mają szybciej to niech da znać bo dzwoniłem i tam sami nie wiedzą kiedy będą mieć i po ile PS. Czemu w Szczecinie (pipi)a Saturna nie ma Edytowane 10 września 201014 l przez donsterydo
Opublikowano 10 września 201014 l Taa, kurde ja nie dostane demka tej wspaniałej gry więc pier.dole, rezygnuje z preordera na gram.pl xD BTW. na ile czasu wystarcza kampania (heroic/legendary) ? Barth? Anyone ? Według paru recek 6-8 godzin. Również słyszałem że aby mieć zaliczonego achiva za przejście na Legendary trzeba grę ukończyć samemu bez co-opa.. Czy może ktoś to również potwierdzić?
Opublikowano 10 września 201014 l szczerze to wątpie w to, że Reach będzie w MM za 169 zł, obstawiam 199.
Opublikowano 10 września 201014 l w Radomiu nie ma innego wyboru niz MM, więc chyba jednak zostanę przy preorderze. o, a jednak jest Vobis w Radomiu, ciekawe czy będą mieli Reacha na premierę. dzwoniłem do nich, to niestety nie sa w stanie mi powiedziec czy będzie i kiedy, tak więc zostaje preorder, no chyba, że rzeczywiście w MM cena nie przekroczy 169 zł. Edytowane 10 września 201014 l przez 44bronx
Opublikowano 10 września 201014 l (pipi) wyłożyłem, wysłałem żeby mi anulowali preordera. Jak mówicie, że w MM powinno być po 169zł to polecę we wtorek bo mam rzut beretem z domu. Jak ktoś usłyszy, że w MM mają szybciej to niech da znać bo dzwoniłem i tam sami nie wiedzą kiedy będą mieć i po ile PS. Czemu w Szczecinie (pipi)a Saturna nie ma Wiesz, ze Saturn i MM to jedna i ta sama firma? Ja sie we wtorek rano przejade do MM i innych (bo i tak bede musial latac po miescie).
Opublikowano 10 września 201014 l Nie wiedziałem Firefight Preview. http://www.youtube.com/watch?v=QgZGxE1WZAs
Opublikowano 10 września 201014 l Ja w PE nie zamawiam po tym jak przez półtorej tygodnia czekania na L4D (akurat wchodziło do klasyków i za tę samą cenę można było dostać w premierowej okładce) zadzwoniłem by się dowiedzieć, że nie mają
Opublikowano 10 września 201014 l dodzwoniłem się w końcu do ultimy i babka powiedizała mi, że dziś dostali bardzo niewielka ilość egzemplarzy, czyli ludzie, którzy zamówili gre jako pierwsi powinni mięć ja już w poniedizałek, reszta będzie miała na wtorek/środę.Niestety ja się zaliczam do tych drugich
Opublikowano 10 września 201014 l huh, na gram.pl przynajmniej jest ta pewność że we wtorek będzie ; ] gratsy dla szczęśliwców którzy dostaną od ultimy hr w poniedziałek. I wyrazy współczucia dla męczenników z środy xD Edytowane 10 września 201014 l przez Pchela
Opublikowano 10 września 201014 l Z gram.pl bywa roznie. Pamietam jak tam zamawialem TBC, ktore mialo byc z rana najpozniej dostarczone... do wieczora nie mialem. Kolejny dodatek kupilem sobie normalnie w Empiku z rana. Tak samo tera planuje z halo reach. Po prostu pojde do sklepu i tyle.