Opublikowano 21 lutego 20178 l Troche (pipi)enia troche opisu jak samurai bedzie dzialal i 40 sekund animacji jego atakow!!!
Opublikowano 25 maja 20177 l Cos czuje ze bedzie powrot do Barda wy(pipi)ali mu ten beznadziejny cast na skillach podczas Wonderous Menuet.
Opublikowano 26 maja 20177 l darmowy login na ps3 do 15/6,bo ucinają support.Kto nie widział teraz wie, a i free upgrade do wersji ps4 jest http://eu.finalfantasyxiv.com/lodestone/topics/detail/e202e71114d871c12e50b327a4adbb3a99e9dbe0 Edytowane 26 maja 20177 l przez banzai
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Kinoji na jakim serwerze grasz? Susano Ex i Lakshmi Ex zabite za 3 podejsciem chyba najlatwiejsze Primale ( moze poza Ifritem Ex i Garuda Ex ) zobaczymy co to bedzie ten nowy Raid ktory maja dodac w przyszlym tygodniu.
Opublikowano 29 czerwca 20177 l Gralem od premiery ARR, ale odstawilem juz jakis czas temu piekny panie. Teraz tylko sledze co sie z gra dzieje.
Opublikowano 9 lipca 20177 l No nic nowy raidy na Normalu to powaznie nic nadzwyczajnego jezeli chodzi o poziom trudnosci, pokazuja za to sporo ciekawych mechanik ktore moga byc mega irytujace na Savage. Ogolnie caly motyw powrotu do przeszlosci i oraniu bossow z FFV jest super i z przyjemnoscia wyczyszcze je jeszcze raz we wtorek po tygodniowym resecie serwera :)
Opublikowano 13 lipca 20177 l Double Post ale co tam zrobilem juz 4 postcie na 70 z iL315 W kolejnosci Dark Knight, Red Mage, Ninja, Samurai. W rok 1300 godzin zycia zmarnowalem xD
Opublikowano 19 lipca 20177 l Jak bym chciał dzisiaj zacząć grac od początku w FFXIV na PS4, to jak najlepiej zacząć? jaka wersje gry kupić?
Opublikowano 20 lipca 20177 l Jak masz jakis deal na wszystkie to polecam kupic wszystko na raz jak nie to wez ARR na poczatek a pozniej dokupuj stopniowo HW i Stormblood chyba ze masz cisnienie na Samuraia albo RDM to musisz kupic wszystko.
Opublikowano 21 lipca 20177 l Czy subskrybcja na 30 dni z complete edition obejmuje tych co grali kiedyś w podstawkę.? Wpisałem kod i nie działa.
Opublikowano 23 lipca 20177 l Jak by ktos gral to ja gram na serwerze Lich jak cos to mozna zarejestrowac Recruit a Friend zawsze darmowe itemki.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l zawsze jak tu wchodzę trochę mi smutno, że praktycznie sam ze sobą piszesz xd chciałem Ci przynajmniej poplusować posty, ale jesteś adminem i nie mogę edit: a tak z ciekawości - ile tygodniowo spędzasz mniej więcej czasu przy xiv? Edytowane 8 sierpnia 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Zdecydowanie za duzo :) ale ze nie ma w co grac do Yakuzy Kiwami i Everybodys Golf to jakos z tym zyje :)
Opublikowano 3 grudnia 20177 l Da się 6 godzin temu, Dr.Czekolada napisał: Da się ograć u nas triala na PS4 ?
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Patrzyłem w necie i trial widzę ale na zagranicznym pss. Na polskim odsyła do edycji startowej za 6 dych cosik nie widzę ;/ Próbowałem też przez stronę square i to samo odsyła do zagranicznego, klient pobrany z innego sklepu nie działa z naszym kontem. Edytowane 4 grudnia 20177 l przez Dr.Czekolada
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Grałeś już w to? Bo tylko na nowym koncie ten trial działa. https://support.na.square-enix.com/rule.php?id=5382&tag=freetrial Musiałbyś nowe konto psn/s-e zrobić bo kolega normalnie ściągnął na polskim psn ale musiał nowe konto
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Nie grałem. Dobra już nieważne udało mi się zlokalizować po dokładniejszym przeszukaniu na przeglądarce, trochę schowali tą wersję próbną xd