Voytec 2 761 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) ModNations Racers jest ekskluzywnym tytulem studia United Front Games, nadchodzącym na PS3 w 2010 roku. Gra została oficjalnie zapowiedziana na tegorocznych targach E3. Jest to kolejna gra z mottem "Play, Create, Share" znanym z przeboju LittleBigPlanet. Co sadzicie o tej grze? Edytowane 23 Grudnia 2009 przez VoytecCFC Cytuj Odnośnik do komentarza
Tamashi 4 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jestem jak najbardziej za. Średnio lubi wyścigi ale Mario Kart ubóstwiam, a ta gra mi bardzo przypomina Mario Karta. Do tego idea rodem z LBP. Jak dla mnie musthave (niech tylko jeszcze będzie opcja 4-players na jednym TV) Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Playstation dostanie swoją Trackmanię , wygląda mi to na odpowiedź na konkurencyjne wyścigi tych avków z X360, tyle że to nie będzie 4free. Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Co ta gra ma wspolnego z LBP.Chodzi mi o studia developerskie.Sa jakos powiazane?Na poczatku myslalem ze to MM robi gre. chodzi mi o dev studia nie o gre Edytowane 4 Czerwca 2009 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
Skotnik 652 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 (edytowane) Co ma wspólnego ? Tak jak w pierwszym poście, opiera się na idei "play, create, share". Czyli tak jak właśnie w LBP masz własny wkład w tą grę. Jeżeli nie widziałeś trailera albo konferencji sony to chodzi o to, każdy może w łatwy i prosty (stosunkowo) sposób stworzyć plansze na której będą mogli ścigać się ludzie z całeeego świata.. Edytowane 4 Czerwca 2009 przez Skotnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Wolak10 2 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Playstation dostanie swoją Trackmanię , wygląda mi to na odpowiedź na konkurencyjne wyścigi tych avków z X360, tyle że to nie będzie 4free. Dokładnie o tym samym pomyślałem, że to jest można śmiało rzecz odpowiednik świetnej Trackmanii z PieCa. Bardzo mi się podobało to co zobaczyłem, lubię tego typu gry przy których można bardzo miło spędzić czas i masterować : D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Dokładnie. W dzisiejszych czasach gry typu LittleBigPlanet czy właśnie ModNations Racers sa bardzo potrzebną odskocznią od gier, które w większości są wydawane. Przyznam, że LBP zapewnił mi mase radochy i relaksu, przy czym zmusił moją wyobraźnię do działania. Tutaj będzie podobnie, dlatego bardzo czekam na ten tytuł. Wyobraźcie sobie te spotkania z kumplami i odpalacie ModNations, które odnosi się do uwielbianej Trackmanii, Mario Karta czy ścigałek z Crashami. Tytuł moim zdaniem okaże się sukcesem Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 A mi się wydaje zupełnie innaczej. LBP oferuje bardzo wiele wariantów zabawy. Chodzi mi o różnego rodzaju skakanie przesuwanie włączanie strzelanie itp. A co ta gra oferuje ?! ... jeździsz i koniec Moim skromnym zdaniem ta gra nie wypali, a jeżeli już to znudzi się po około 2 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 (edytowane) jesli bedzie fajny model jazdy i ludzie beda robic fajne trasy to moze nie byc tak zle, w koncu gry typu mario kart albo crash racing byly bardzo popularne wiec jesli gameplay bedzie podobnie rajcujący tylko ze dodatkowo bedzie nieskonczona ilosc tras to powinno być nieźle ja osobiscie sie nie napalam na taką gre, ale pomysł nie jest najgorszy Edytowane 7 Czerwca 2009 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Marchi 19 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Moim zdaniem w żaden sposób nie mozna na tę grę narzekać. Obok nowego SSX'a to własnie chyba czegoś pokroju CTR, Speed Frekas (coś takiego było na PSX'ie - 9 w PE, pamietam jak dziś) brakuje na Next Genach najbardziej. Mam tylko nadzieje, że nie będzie jak w przypadku FUEL'a, gdzie twórcy postawili na areał zapominając o frajdzie i funowy model jazdy nie zostanie przyćmiony przez trasotwórstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 ModNation Racers - Track Design Trailer http://www.thelostgamer.com/2009/08/19/mod...design-trailer/ Oj świetnie się ta gra zapowiada. Jak nic kolejny must have się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 gierka bedzie wypasna. juz widze ten MotorStorm Track Pack Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Wywiad z jednym z twórców: http://www.gamervision.com/gamer/sarah/blog/article/interview_modnation_racers_producer_dan_sochan/?utm_campaign=sarah/blog/article/interview_modnation_racers_producer_dan_sochan&utm_medium=SocialMedia&utm_source=n4g Min. o power upa, tworzeniach levelu i modelu jazdy. Zresztą niedługo beta tej gry(chyba 17grudnia się rozpoczyna) - mam nadzieję, że dostanę kod. Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wywiad z jednym z twórców: http://www.gamervision.com/gamer/sarah/blog/article/interview_modnation_racers_producer_dan_sochan/?utm_campaign=sarah/blog/article/interview_modnation_racers_producer_dan_sochan&utm_medium=SocialMedia&utm_source=n4g Min. o power upa, tworzeniach levelu i modelu jazdy. Zresztą niedługo beta tej gry(chyba 17grudnia się rozpoczyna) - mam nadzieję, że dostanę kod. Nieldugo sprawdze .Wlasnie dostalem kod. Beta startuje 17 grudnia. Speed Freaks uwielbialem, a w Mario Kart gram do teraz ,ale na troche innej platformie niz te 10 lat temu Mozliwosc tworzenia czegos swojego w grach ,to swietny pomysl, ktory mam nadzieje SONY bedzie rozwijalo w wielu gatunkach gier, nie tylko w platformowkach i wyscigach. W White Knight Chronicles bedzie mozliwosc stworzenia swojej wioski i inni gracze beda mogli ja odwiedzac Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Te własne wioski to nic specjalnego. Śmierdzi szablonem na kilometr. Zbyt dużej możliwości customizacji nie ma. Co do ModNations Racers to nie wierzę że to nie jest PSNowa popierdółka a pełna gra wydana na płycie. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 (edytowane) Te własne wioski to nic specjalnego. Śmierdzi szablonem na kilometr. Zbyt dużej możliwości customizacji nie ma. Co do ModNations Racers to nie wierzę że to nie jest PSNowa popierdółka a pełna gra wydana na płycie. To gra w 100% tworzona z myślą o wydaniu na płycie. Nie wiem dlaczego ludzie ciągle myślą, że powinna wyjść na PSN. BTW. SZKD - jak zdobyłeś klucz? poprzez zarejestrowanie się na stronce Modnation? Edytowane 12 Grudnia 2009 przez agst Cytuj Odnośnik do komentarza
SZKD 1 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Te własne wioski to nic specjalnego. Śmierdzi szablonem na kilometr. Zbyt dużej możliwości customizacji nie ma. Co do ModNations Racers to nie wierzę że to nie jest PSNowa popierdółka a pełna gra wydana na płycie. To gra w 100% tworzona z myślą o wydaniu na płycie. Nie wiem dlaczego ludzie ciągle myślą, że powinna wyjść na PSN. BTW. SZKD - jak zdobyłeś klucz? poprzez zarejestrowanie się na stronce Modnation? Wykupilem subskrypcje na Qore Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Gamespot rozdaje kody do bety: http://www.gamespot.com/event/codes/modnation/ Jak ktoś chce, to niech próbuje. Chyba dopiero będą rozdawać. Ja nie próbuje, bo już swój mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
gilek 3 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Sony też już rozsyła kody, swój dostałem przed chwilką na mejla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pablos1989 0 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 też takie mam odczucia zTrackmanią, Ciekaw jestem ja to będzie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 O co chodzi z tym gamespotem? Trzeba komentarz jakis napisać czy co? Nie ma tam żadnego przycisku ani nic w tym stylu. Jest tylko napis, że kody są dostępne... Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja właśnie dostałem maila z kodem na betę i kodem na jakiś theme, zarejestrowałem się swego czasu na stronie modnations... Beta już działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Ja właśnie dostałem maila z kodem na betę i kodem na jakiś theme, zarejestrowałem się swego czasu na stronie modnations... Beta już działa? Działa, 1,8gb do ściągnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bumblebee_PL 8 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 (edytowane) Gierka za(pipi)ista...masa dupereli (ubranka, oczy, nosy itp) Wiele rzeczy do zbudowania trasy ...glowa mnie juz od tego boli... duzo rzeczy tez jest zablokowany Edytowane 18 Grudnia 2009 przez Bumblebee_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
ATG 1 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Gierka jest zajepista. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi