Opublikowano 17 grudnia 20204 l Tak samo przecież skurwiele zrobili z Colą. Nie ma Coli litrowej tylko jakoś rok temu zmienili cichaczem butelki na 0,85l za tę samą cenę.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Ja litrowych nie widziałem, jak już to 1,5l. Jak kupuję to w lidlu 2l. Blacka za to biedra ma czasami puszki 330ml. Edytowane 17 grudnia 20204 l przez PiotrekP
Opublikowano 17 grudnia 20204 l W kalafiorze produkty od PepsiCo. z 2 litrów na 1,85 zeszli, nie sprawdzałem Coli. Ale to samo jest z czekoladą z 120g na 100g a teraz nawet do 90g schodzą, dalej pasta do zębów że 125g na 100g albo 75g. Plus, że małpki mają urosnąć do goryli minimum 350ml ale chyba kosztem %, choć i tak nie korzystałem. Zawsze tylko 1L czystej wchodziło.
Opublikowano 17 grudnia 20204 l Małpki do 350 ml mają być odpowiedzią na ten podatek cukrowy akurat XD. Mnie to ryba, teraz będę częściej te 350 kupował na fyrtlu i tyle. Bo już w kutasa lecą z setkami do 90 ml, a cena 5.99 zł.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Wiem, że chodzi o podatek cukrowy, co nie zmienia faktu, że rosną i mają w dupie (nie)rząd hehe
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Małpki się powiększyły, żeby obejść małe pojemności, na które wzrasta podatek. Dziennie w Polsce sprzedaje się prawie 3 mln małpek, więc rząd wywęszył nowy dochód.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Tak i jak zwykle zjebali. Większa akcyza, cena w górę zarobimy wincej A później jak zawsze zdziwko, że ich analityczne wyliczenia biorą w łeb. Bo sprzedaż spada, dochody nie są jak przewidzieli i zastanawiają się co poszło nie tak. Szkoda słów.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Przecież to jest proste jak sranie. Mniejsze podatki, tańszy produkt więcej ludzi kupuję większe dochody oraz mniejsze chęć do wałków
Opublikowano 18 grudnia 20204 l To samo od lat jest z papierosami. Rząd wbrew pozorom na tym traci. Najgorsze, że są idioci co wierzą że to dla zdrowia ludzi, bo dzieciaczki to piją.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Przeca na te energole miały być wprowadzanie ograniczenia, że tylko od 18-stu lat? Chyba coś im ten pomysł nie wypalił, co ile razy jestem w sklepie, to tam banda gówniarzy bierze hektolitrami te energetyki, co w przyszłości będą zdechniętym pokoleniem.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Kilku forumowych fitowcow mialo dluzszy epizod z energolami za mlodu ale sie ogarneli i teraz sa bardziej atletyczni od murzyna z sawanny.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Tacy atletyczni, że jak widzę typa z KFD z wyjebanym bebzonem na pizdę, to mi się śmiać chcę XD Wpierdalamy kilogramami dżem XD (tak, czy siak, szanuje Lecha Roch Pawlaka)
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Energol z Action, no spoko jak na 1,25. Moglbym go postawic na jednej polce z carefourowym. Dla mnie stokrotkowy nadal najlepszy. A co do samego sklepu to we wtorek ok 17 kolejka do wejscia byla na 70 osob xDDDDD
Opublikowano 24 grudnia 20204 l Z nowości, w Żabkach Red Bull Zero, taki jak w UK. W Leclercu za to widziałem energola Dr Pepper, ciekawy może być. Coś ostatnio nie mam smaka za bardzo na energole. Jakiś czas temu wypiłem Monstera i strasznie do dupy się czułem po nim.
Opublikowano 27 grudnia 20204 l On 12/24/2020 at 3:20 PM, D.B. Cooper said: Bo energetyczek najlepiej wchodzi dobrze schłodzony w upalne dni najlepiej wchodzi gdy grasz w nocy i chcesz przejść jak najwiecej poziomów/etapow/misji etc.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l https://www.redbull.com/pl-pl/energydrink/red-bull-winter-edition jak nie pijam takich rzeczy to takie bym se jebnął na spróbowanie
Opublikowano 13 stycznia 20214 l Coś mnie podkusiło raz w trasie i wziąłem. Niby ok, czuć malinę i trochę miętę, spróbować można, ale te 6 zł można lepiej spożytkować, jeśli chodzi o napoje.
Opublikowano 13 stycznia 20214 l O, czyli jest tam coś poza maliną. Bo już myślałem, że ta mroźność to taka sama, jak patyk w chipsach o smaku kiełbasy na patyku.
Opublikowano 22 stycznia 20214 l https://www.gov.pl/web/gis/ostrzezenie-publiczne-dotyczace-zywnosci-wycofanie-niektorych-produktow-marki-monster-i-burn-ze-wzgledu-na-przekroczenie-limitu-glikolu-propylenowego-okreslonego-w-przepisach-unijnych?fbclid=IwAR37hf1PFo-DMY4Egj2H1JiUWbsKIdxod93QUtQpqv2QxkAU1Cw1hof0MNE Część Monsterków wycofana ze sprzedaży.