Opublikowano 18 godzin temu18 godz. W żabkach u mnie tigery i blacki 0,5 już ponad 5 złotych Dlatego zaopatruję się w stokrotce
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Co rusz są promki w sklepach na energole, więc tragicznie nie jest.Albo zamówcie sobie do paczkomatu Tigera, przy 10szt z wysyłką po 5.50 wychodzi.
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. Jedyne co się teraz opłaca to be powery z biedry, często są promki 2+1, no i teraz są moje ulubione smaki, japońska wiśnia i grapefruit
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. 23 minuty temu, Mari4n napisał(a):W stokrotce mam tigery po 4,40 więc lepiej mi na miejscu kupić5.50 za butelkę 0.9l
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Wy sie licytujecie na energetyki a w zabce dzisiaj patrzylem na kinder bueno za 5,20 i grzeska mega za 3,60
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Sporo rzeczy mocno podrożało. Ostatnio jak wszedłem do Stokrotki i zobaczyłem cenę za stripsy w opakowaniu, to aż się wyjebałem na plecy i mi kasjerka musiała pomóc wstać. 5 małych gówienek za 17 zł pamiętam jak takie same w Biedronce kosztowały niedawno jeszcze dyszkę. Jeszcze trochę i bardziej się będzie opłacało kupować mięso w KFC.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 7 minut temu, Mejm napisał(a):Wy sie licytujecie na energetyki a w zabce dzisiaj patrzylem na kinder bueno za 5,20 i grzeska mega za 3,60 To że ceny słodyczy w czekoladzie wyjebało poza skalę to wiadomo nie od dziś. Dlatego brać tylko jak promki- np knoppersy batony 2 tygodnie temu w deli były po 2zł sztuka- tzn można było kupić 1 w tej cenie.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No w kaufie byly promki na te mega po 1,10. Nie wiem jak teraz bo przestalem zrec slodycze paczkowane ale az z ciekawosci rzuce okiem przy okazji gazetki reklamowej. O ile jeszcze robia na to promocje.