Opublikowano poniedziałek o 12:245 dni W żabkach u mnie tigery i blacki 0,5 już ponad 5 złotych Dlatego zaopatruję się w stokrotce
Opublikowano poniedziałek o 12:385 dni Co rusz są promki w sklepach na energole, więc tragicznie nie jest.Albo zamówcie sobie do paczkomatu Tigera, przy 10szt z wysyłką po 5.50 wychodzi.
Opublikowano poniedziałek o 13:025 dni W stokrotce mam tigery po 4,40 więc lepiej mi na miejscu kupić
Opublikowano poniedziałek o 13:045 dni Jedyne co się teraz opłaca to be powery z biedry, często są promki 2+1, no i teraz są moje ulubione smaki, japońska wiśnia i grapefruit
Opublikowano poniedziałek o 13:255 dni 23 minuty temu, Mari4n napisał(a):W stokrotce mam tigery po 4,40 więc lepiej mi na miejscu kupić5.50 za butelkę 0.9l
Opublikowano poniedziałek o 18:135 dni Wy sie licytujecie na energetyki a w zabce dzisiaj patrzylem na kinder bueno za 5,20 i grzeska mega za 3,60
Opublikowano poniedziałek o 18:195 dni Sporo rzeczy mocno podrożało. Ostatnio jak wszedłem do Stokrotki i zobaczyłem cenę za stripsy w opakowaniu, to aż się wyjebałem na plecy i mi kasjerka musiała pomóc wstać. 5 małych gówienek za 17 zł pamiętam jak takie same w Biedronce kosztowały niedawno jeszcze dyszkę. Jeszcze trochę i bardziej się będzie opłacało kupować mięso w KFC.
Opublikowano poniedziałek o 18:235 dni 7 minut temu, Mejm napisał(a):Wy sie licytujecie na energetyki a w zabce dzisiaj patrzylem na kinder bueno za 5,20 i grzeska mega za 3,60 To że ceny słodyczy w czekoladzie wyjebało poza skalę to wiadomo nie od dziś. Dlatego brać tylko jak promki- np knoppersy batony 2 tygodnie temu w deli były po 2zł sztuka- tzn można było kupić 1 w tej cenie.
Opublikowano poniedziałek o 21:145 dni No w kaufie byly promki na te mega po 1,10. Nie wiem jak teraz bo przestalem zrec slodycze paczkowane ale az z ciekawosci rzuce okiem przy okazji gazetki reklamowej. O ile jeszcze robia na to promocje.
Opublikowano wtorek o 19:094 dni Co się dziwić. 20 lat temu snickersy były po 1.50, puszka coli nieco ponad zeta, a paczka lejsów bodaj 150g za 5zl albo mniej. A jakie wtedy były wypłaty?
Opublikowano wtorek o 19:224 dni Tak, tylko jak się patrzy jak te ceny zapyerdalają, to ma się wrażenie że odbywa się to jakoś niewspółmiernie do podwyżek w robocie.
Opublikowano wtorek o 20:054 dni 41 minut temu, Josh napisał(a):Tak, tylko jak się patrzy jak te ceny zapyerdalają, to ma się wrażenie że odbywa się to jakoś niewspółmiernie do podwyżek w robocie.Bo tak jest. Niby zarabiasz więcej, minimalna niby ok, ale dzisiaj wydajesz więcej za mniej.
Opublikowano wtorek o 20:194 dni A nadchodzą ciężkie czasy. Zaraz zacznie się łażenie po sklepach ze śmieciami. Jak widzę żula, który przynosi z 30 butelek z czego połowa zostaje odrzucona, a kolejka ciągnie się na kilometr, to mam chęć chwycić za 2 butelki i rozjebać na łbie żulowi i kasjerce.
Opublikowano wtorek o 20:384 dni Godzinę temu, PiotrekP napisał(a):Co się dziwić. 20 lat temu snickersy były po 1.50, puszka coli nieco ponad zeta, a paczka lejsów bodaj 150g za 5zl albo mniej. A jakie wtedy były wypłaty?Ale takie ceny to byly z 5-8 lat temu a nie 20.
Opublikowano wtorek o 20:514 dni Bliżej 8 to się zgodzę. Ale np laysy zaczęły ucinać na gramaturze. Snickersy to już pod 2+zł podchodziły, cola w puszce podobnie.
Opublikowano środa o 11:253 dni 16 godzin temu, Josh napisał(a):Tak, tylko jak się patrzy jak te ceny zapyerdalają, to ma się wrażenie że odbywa się to jakoś niewspółmiernie do podwyżek w robocie.W przyszym roku podwyżka minimalnej 160zł brutto od Tuska pokryje wszystko.