Skocz do zawartości

Killzone 3

Featured Replies

Opublikowano

Wziąłem wczoraj K3 i po tym jak ostatnio włączałem tylko Ghosty pierwsza myśl po odpaleniu multi "Boże, jak to wygląda  :woot: ". Nie mogłem nacieszyć oczu :) Na razie trochę lamię, bo nie pamiętam map za dobrze i cały czas nie mogę zdecydować się którą bronią grać, ale czuję że będzie dobrze.

Edytowane przez falcon87pl

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 209 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No wlasnie, 9/10 za grafe w PE. Żal, tym bardziej, ze Butcher ewidentnie nie napisal, dlaczego obnizyl ocene w tej kategorii o oczko, denerwuje mnie to troche, bo mamy do czynienia z najpiekniejsza gr

• Nie marudźcie z tą fabułą bo nagle się puryści znaleźli. W porównaniu do obecnego, fpsowego fabularnego gówna jest dobrze.

• Gość donsterydo
    Gość donsterydo

Panowie chyba niezorientowani w temacie - z tego co czytałem to wbrew temu co by się mogło wydawać Bulletstorm ma całkiem dobrą fabułę. Dajcie sobie na luz jak obu gier nie ograliście bo to trochę żał

Opublikowano

trojka w multi nadaje sie tylko do TDM - kazdy inny tryb to porazka, tylko K2

Najlepszy tryb to Operacje, szkoda że go nie rozwineli :(

No operacje zaje.biste są. Wielka szkoda, że w dodatkowych mapach nie ma żadnej nowej do tego trybu ;/ Strefa Wojny daje radę a Team Deathmatch w porównaniu z tym trybem zwyczajnie wypada blado, bo po prostu jest mniej skomplikowane. W Strefie Wojny dochodzi do różnych sytuacji, czasem mozna się wku.rwić jak przyprą przy respach :D

Opublikowano

no graficznie gra miecie, do mnie to dalej najladniejszy shooter mininej generacji