milekp 78 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 A ja jak głupi non stop Bad Company 2 z małą przerwą na Alana i RDR. W szafie kurzy się pożyczony Splinter Cell - trzeba będzie do niego przysiąść wreszcie i oddać. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Obecnie katuję SC:Conviction bardzo przyjemna gierka i miły calaczek . przerwach jakieś Arcade jak znajdę czas to Multi w MW2 . Na najbliższe tyg . grubsze plany .... jak się uda nabyć to RDR i Darksiders no jakieś Halo 3 lub ODST tylko na multi . Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Dla odmiany po RDR gram w Prototype ,całkiem znośna gra tak na 8+. Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 29 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 AC2 skonczone, przechodze Xmen Origins na zmiane z graniem on-line w PES6 (wyrwane za 2 euro ) Cytuj Odnośnik do komentarza
loleq12 0 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Borderlands Od czasu do czasu Crackdown (1) Czasami zahaczę o Batman Arkham Asylum Masteruję RDR. Cytuj Odnośnik do komentarza
Spyker 59 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Narazie rżnę w Batman AA i Dead Space. Cytuj Odnośnik do komentarza
ashka 219 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Online: Z racji zakupionych DLC do czytnika wrócił Borderlands - trochę to zajmie, ale poziom 61 nadejdzie A przerwach jest jeszcze horda w Gears of War 2, a w singlu nadal Bully: Scholarship Edition. Fun fun fun. Cytuj Odnośnik do komentarza
KIELiCH 81 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 (edytowane) Singiel - Stranglehold (super gierka na 1h zaraz po pracy coby się odstresować ), natomiast późnym wieczorkiem ciche zabijanko w Riddicku Przyjechał dzisiaj również upragniony SC:Conviction i gramy dzisiaj wieczorkiem z kobietą coop-owy prolog (w planach calak na razie bez DLC) Multi - w zasadzie tylko BF1943 czasami, ogólnie nie chce mi się nerwić na lagi. We wszystkich multi co miałem ostatnio porobiłem ratio 2.0 i straciłem motywacje do grania w nie Chociaż, o dziwo, tęsknie trochę za skrzydłowym w GOW2 z Rufolem (pozdro) hehe Edytowane 29 Lipca 2010 przez KIELiCH Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Halo Wars - bardzo fajna giera i dowód na to, że RTS na konsole jest możliwy. Ba - ma bardzo wygodne sterowanie. Gram oprócz tego w Gearsy, ogarniam achievementy z mappacków :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ja po kilku miesiącach przerwy lece z karierą w Fight Night 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Single - Forza 3 Multi - Halo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 29 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Teraz lecę z Tales of Vesperia - przyjemnie się gra, ale zachwyty nad grą trochę przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Dokańczam Dead Space i chyba zabiorę się w końcu za Forzę 3. W kolejce stoi jeszcze Fight Night Round 4 i pierwszy Mass Effect. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Ja też zabrałem się ostatnio za Dead Space na poziomie niemożliwym mając tylko piłę plazmową tylko dwa acziki mi brakują do calaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 MW 2 z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Polski Snajper skończony. czas dokonczyc just couse 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
canuks 63 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Darksiders -świetna gra ,jedna z najlepszych z tego roku . śietna grafika ,klimat ,otoczenie ala WoW . No i co najważniejsze miła wciągająca rozgrywka . Cytuj Odnośnik do komentarza
kamilpolpak 61 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Forza 2 i Dragon Ball Burst Limit bo nie mam nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) mw2 multi i czasem spec ops, shadow complex i od dzisiaj splinter cell jak ktos chetny na co-opa to zapraszam Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez kubson Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 kupiłem na xbla limbo i shadow complex. myślę też o splosion man i misadventures of winterbottom, bo jeszcze mi zostało 1600msp i akurat by było. latem z reguły bawię się gierkami z xbla, bo na "duże" tytuły nie mam ochoty (zostawiam do nadrobienia na jesienne/zimowe wieczory). Cytuj Odnośnik do komentarza
jiloo 4 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 a mnie troche porylo i ciagne jednczesnie Mass Effect 2 i Alan Wake. a czemu tak? dziewczyna chce sledzic losy Alana, wiec jak siedze sam to gram Jane Shepard. a jak mam mniej czasu to odpalam Skate 3 albo Burnout Paradise, bo wreszcie kupilem wyspe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nitrom 38 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja też zabrałem się ostatnio za Dead Space na poziomie niemożliwym mając tylko piłę plazmową tylko dwa acziki mi brakują do calaka Bardzo fajna gra, wlasciwie juz koncze. jedyna wada to nudnosci i zawroty glowy przy zerowej grawitacji w moim przypadku Cytuj Odnośnik do komentarza
TheBesTia 11 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 (edytowane) Z cyklu nadrabianie zeszłorocznych zaległości --> BATMAN:AA , w sumie gram na PC (bo taką wersje dostałem w prezencie), ale jako , że gram na padzie od X-a , na TV i acziwy wpadają to liczy się jak bym grał na X-ie 8) No i multi MW2 , jeszcze 25lvl-i i będzie max. prestiż. Dla fanów bilarda i jednocześnie posiadaczy PS3 polecam Hustle Kings , najlepszy bilard ever. Edytowane 3 Sierpnia 2010 przez TheBesTia Cytuj Odnośnik do komentarza
BartIrlandia 2 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Story Mode w Tekken 6, dobijanie do 100 zwyciestw online w PES6 i Midnight Club dochodzi jeszcze beta MoH i trzeba chyba zasymulowac chorobe dla wolnego Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2010 (edytowane) Mass Effect przyszedł, wszelkie crapy poszły w odstawkę . Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne- pozostając w stylu PSXE- za(pipi)ongo, choć wbijam szpilę w interfejs- wydaje mi się mniej przejrzysty i intuicyjny niż w kotorach (brak segregowania przedmiotów w handlu, ujowa mapa, bieganie i windowanie po Normandii a przede wszystkim jazda samochodzikiem- może jestem upośledzony manualnie ale z miejsca zmniejszam poziom trudnosci kiedy do niego wsiadam)) Edytowane 13 Sierpnia 2010 przez Wielki K Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi