Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Persona 5

Featured Replies

Opublikowano

do 2017 wstrzymam się z odpowiedzią na to pytanie, ale do ich designu i oprawy, pokazanych na traillerach i gameplayu fapuje ostro

since 2015. i tylko o to mi chodzi

jeśli chodzi wyłącznie o jrpg, to fakt, jedynie Persona 5 robi w tej generacji

edit: chrno jaki bulwers że komuś może nie podobać się art design większości dzisiejszych jrpg :pawel:

Edytowane przez nobody

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Wyświetleń 324,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• SKOŃCZYŁEM  ok 120 h na liczniku. Ostatnie 20 h to gra mną mocno pozamiatała i nie pozwalała odejść od konsoli (każdą wolną chwilę grałem w persone). Wymaksowałem wszystkich i true ending bez poradnik

• Persona 5 wreszcie skończona, po 4 latach... Czyli bardziej "przemęczona". Muszę z siebie wyrzucić parę rzeczy, nawet jeśli opinia mało kogo obchodzi. Ktoś pewnie powie, że sam jestem sobie winien, że

• Patrzę na P5 i mam w pamięci P4 i P3 - myślę jak to za(pipi)iście ewoluowało, brawa! Mam w pamięci FFVI,VII,VIII,IX, X - patrzę na FFXV i myślę - ku*wa co poszło nie tak ? Stary, dobry turowy syste

Opublikowano

Sztywniutko i sztywno w majtkach.

Opublikowano

Wiadomo kiedy Amerykanska bo do lutego to chyba nie wytrzymam :/

Tego samego dnia US i EU.

shopto czy zavvi?

Edytowane przez Hela

Opublikowano

W Zavvi już wyprzedane. Powtórka z limitki Fire Emblem Fates?

Opublikowano

Ciesze sie, ze w EU wychodzi rowno z wersja US. Nie bedzie trzeba importowac i napedzac sprzedazy na hamburgerowym rynku.

Monitorujcie polski rynek, moze beda jakies limitki. 

Opublikowano

Gdzie to niby 'wyprzedane'? Na Zavvi normalnie przyjęło mi zamówienie.

Lata będą odkąd u nich zamawiałem - kiedy pobierają kasę? Przy wysyłce?

Opublikowano

W momencie pisania posta było sold out. Biorą hajs przy wysyłce.

Opublikowano

Deep Silver się postarał to cieszy tym bardziej,że dotychczas Europa to był trzeci świat jeśli chodzi o gierki Atlusa. Teraz tylko na spokojnie czekać na jakieś pierwsze info o wersji na PS3 czy jest ok od strony fps'ów i ogólnego wykonania i można brać swoją kopię.W końcu jakieś sensowne j-rpg na duże konsole. Widząc co sobą reprezentuje ten gatunek obecnie w Japonii to chyba jedna z ostatnich okazji by pyknąć w coś bardzo dobrego z tamtego rynku.

Opublikowano

Deep Silver się postarał to cieszy tym bardziej,że dotychczas Europa to był trzeci świat jeśli chodzi o gierki Atlusa. Teraz tylko na spokojnie czekać na jakieś pierwsze info o wersji na PS3 czy jest ok od strony fps'ów i ogólnego wykonania i można brać swoją kopię.W końcu jakieś sensowne j-rpg na duże konsole. Widząc co sobą reprezentuje ten gatunek obecnie w Japonii to chyba jedna z ostatnich okazji by pyknąć w coś bardzo dobrego z tamtego rynku.

Główną wersją Persony 5 jest ta z PS3 gdzie już kiedyś Atlus o tym kilkukrotnie wspominał. Wersja na PS4 to zwyczajny port. Więc o jakość wykonania nie powinieneś się martwić. 

Opublikowano

Rozumiem, że wersja PS3 będzie normalnie dostępna w PL na premierę i nie muszę się bawić w żadne preordery z UK?

Opublikowano

Skoro wydawcą jest Deep Silver to myślę,że z czasem pojawią się oferty w naszych sklepach.

@chrono: to wiem,pierwotnie klepali P5 tylko na PS3 ale ja tam wolę być ostrożny bo różnie to bywa.

Opublikowano

Jak pojawi się w którymś polskim sklepie to dajcie mi znać proszę. Czasami za późno się orientuję i później okazja ucieka sprzed nosa. :reggie:

Opublikowano

Skoro wydawcą jest Deep Silver to myślę,że z czasem pojawią się oferty w naszych sklepach.

Ale ja nie chcę "z czasem" a na premierę :P

Opublikowano

Nawet Don bedzie gral? Wow

Jak to "nawet"? Z "Person" od trójki na PS2. Obecnie na tapecie Persona Q na 3DS.

Opublikowano

Jest jak mówisz :)

Opublikowano

W Zavvi z kodem zniżkowym VC50 wychodzi 67£. Całkiem spoko.

Opublikowano

Dzięki, wziąłem. :lapka: No to teraz pozostaje tylko czekać.