CoATI 1 050 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Ograłem demko SP - ogólnie jest ok, tylko słaby lvl wybrali. w demie jest poziom z trailerów, łódka i te sprawy wydaje mi się, że troszkę przemodelowali ten poziom względem tego, co było w materiałach video. grafika - ok (efekty na wodzie są nadal słabe), znalazło sie kilka słabych tekstur audio - z tego jestem najbardziej zadowolony, bardzo fajne efekty. gameplay - co moze byc fajnego w bieganiu po malutkiej barce i strzelaniu do wszystkiego co chce cie zabic? takie sobie (reprezentatywne to, to nie jest). szkoda, ze nie dodali opcji grania za pomocą move Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wiadomo kiedy jest ta beta dla wszystkich ?.I jak do cholery zdobyc demko singla chce kupic gre ale nie jestem pewny czy mi podejdzie?. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wiadomo kiedy jest ta beta dla wszystkich ?.I jak do cholery zdobyc demko singla chce kupic gre ale nie jestem pewny czy mi podejdzie?. Nie wiem skąd ma Coati, ale demo Resistance 3 można dostać kupując film na Blu-Rayu Inwazja: Bitwa o Los Angeles. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wiadomo kiedy jest ta beta dla wszystkich ?.I jak do cholery zdobyc demko singla chce kupic gre ale nie jestem pewny czy mi podejdzie?. Ja ściągałem demo z Singapurskiego stora, ale nie wiem czy wciąż tam jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) http://polygamia.pl/...e_wiedziec.html R3 wydaje mi się najciekawszy z ostatnich jak i tych nadchodzących strzelanin (B3, MW3) Ogólnie seria Resisitance chyba najbardziej podobała mi się z wszystkich FPSów na PS3 jakie ograłem. Z filmiku spodobała mi się walka z tym bossem i sposobem unicestwienia go:) (podobnie jak np. w RE- czułe punkty) Edytowane 23 Sierpnia 2011 przez PRQc Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2011 na gamescom rozdawali kody pss do demka jeśli ktoś nie jest pewny zakupu, to nie polecam demka SP słabe jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mam jeden kod na demo Singleplayer Resistance 3. Na moim blogu jest maly konkurs, w ktorym mozna go wygrac, link jest w mojej sygnaturce. Zapraszam ! Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 prawdopodobnie w przyszłym tygodniu pojawi się nowe demo SP z normalnym lvl'em, po którym da się biegac demo ma hulać na ostatecznym kodzie gry i obsługiwać 3D + sterowanie za pomocą move Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Te Info to twoje PRAWDOPODOBNIE czy sprawdzone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Nie no, spoko ze chcesz promowac swoja stronke, ale moglbys udostepnic to dla calego foruma tworzac nowe konto. Demka zdaje nie maja limitu aktywacji i dzieki temu zagrac w nie moglby kazdy kto by zechcial. W przypadku demka Duke Nukem Forever jedna osoba tak zrobila - podala w swoim poscie login i haslo do konta z demkiem i kazdy mogl sobie to obadac jeszcze przed premiera demka na PSS. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 dzisiaj ma być ta beta dla wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie no, spoko ze chcesz promowac swoja stronke, ale moglbys udostepnic to dla calego foruma tworzac nowe konto. Demka zdaje nie maja limitu aktywacji i dzieki temu zagrac w nie moglby kazdy kto by zechcial. W przypadku demka Duke Nukem Forever jedna osoba tak zrobila - podala w swoim poscie login i haslo do konta z demkiem i kazdy mogl sobie to obadac jeszcze przed premiera demka na PSS. O tym nie pomyslalem, a ze konkurs juz wystartowal i mialem tylko jeden kod to niestety juz demka nie udostepnie. Nadzieja w osobie, ktora wygrala ten kod. Strony nie musze promowac, po prostu chcialem sie podzielic rzeczami, ktore przywiozlem z Gamescom 2011. Co do dema to jest ono inne niz to, w ktore gralem na Gamescom - tam byla akcja na jakims podworku, a tutaj akcja toczy sie na malym statku, wiec nie mozna zbyt duzo pobiegac. Edytowane 24 Sierpnia 2011 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Te Info to twoje PRAWDOPODOBNIE czy sprawdzone? ma być w najbliższym czasie, termin nie jest potwierdzony ale reszta (normalny lvl, świeży kod gry, 3d, move) tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 aż wstyd się przyznać, ale nie grałem w żadną odsłonę z tej serii. A 3jeczka zapowiada się świetnie więc będę musiał nadrobić wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Resistance 3 pl - początek gry po polsku! http://www.youtube.com/watch?v=xT8K6l6_JDM&feature=player_embedded Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Square Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 (edytowane) Dramat. Nie dam rady w to grać po polsku. Edytowane 25 Sierpnia 2011 przez Faranell 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Mam nadzieje że będzie opcja audio Eng + napisy PL bo ten dubbing jest gorszy niż w KZ2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Ciekawe czy ta jakaś nowa świecka tradycja z komiksowymi intrami do gier od Sony. Motorstorm Apokalipsa, InFamamous 2, teraz Resistance 3... Generalnie nie mam nic przeciwko, realizacja tych wstawek jest fajna i dobrze się to ogląda. Ale dubbing to przeraźliwa bieda, dramat i masakra... Dzieci podkładały głosy? Cytuj Odnośnik do komentarza
oskar_PL 34 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Dzieci maja glosy jak w Akademii Pana Kleksa Cytuj Odnośnik do komentarza
Iquis 3 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 No cóż, bez grania z napisami może być trudno... Widać, że w tym roku Sony będzie miało świetny dubbing do Uncharted 3, a do Resistance już nie starczyło aktorów i pieniędzy. Sam klimat (nie licząć niektórych głosów) jest przekozacki, atmosfera końca świata strasznie mi się tu spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Grę łykam na pewno na premierę, bo Resistance to dla mnie seria numer 1 na Soniaka. Niby wersja jest POL/ENG wiec chyba nie bedzie problemu zagrac normalnie po angielsku, napisy pl sa zbedne. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 W bete multi gram od dluzszego czasu i naprawde jest swietna - goraco polecam!!| Praktycznie zewszad dochodza mnie info od tworców o broniach i upgradach. Zawsze pojawia się kwestia ze nie da sie upgradowac wszystkich broni za 1 przejsciem. Lecz pozniej pojawiala sie niejasne wiadomosci odnosnie kontynuacji zabawy... a konkretnie domniemanego New Game Pus ze wszystkimi brońmi i upgradami ktore sie zdobylo podczas 1 przejscia. Słyszal ktos moze cos na ten temat bo info w stylu: "...natomiast jesli chcemy pobawic sie wszytkimi zabawkami bedziemy musieli poswiecic na to troche wiecej czasu niz 1 przejscie..." slyszy sie w wywiadach lecz nie sa one jednoznaczne, a nawet nic nam na ten temat nie mowia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 @QTF - nie śledzę żadnych newsów żeby sobie nie psuć gry, ale w 1 części tak było, za drugim przejściem np. można było zdobyć podwójne pistoleciki których za pierwszym razem w ogóle w grze nie było. Była chyba jeszcze jakaś jedna broń, której też nie było za pierwszym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Relacja z prezentacji Resistance 3 w stolicy - wywiad z Jonem Paquette. całkiem fajna ta Monika Wenker od piaru sony ;] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
karol885 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Insomniac Games Also in our newsletter today we announced the Classic Hardcore playlist for those that don't want Abilities/Berserks in your MP. King is Back Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi