Opublikowano 15 października 200915 l Kurde sam nie wiem czy brać, kase mam, ale trochę jej szkoda, jakby mieli zwykłą edycję taniej, wiesz czy mają ?
Opublikowano 15 października 200915 l Kurde sam nie wiem czy brać, kase mam, ale trochę jej szkoda, jakby mieli zwykłą edycję taniej, wiesz czy mają ? Na ich stronie nie ma, więc pewnie nie. Mają limitkę taniej niż zwykła u konkurencji (209 w MM Lublin) więc wątpię. Zadzwoń zapytaj
Opublikowano 16 października 200915 l ja kupiłem w Euro RTV AGD limitowana wersję za 199 zł, radzę sie spieszyć bo sprzedawca mówił, że to hit ;]
Opublikowano 17 października 200915 l gdzie jest najtaniej uncharted 2 w krakowie?? Patrzylem w saturnie i empikach i ceny takie same. Ja kupilem limitke za 250 zeta( swoja droga nie warta ceny natomaist gra jak najbardziej
Opublikowano 18 października 200915 l jesli ktos jest zainteresowany eyepetem i ma pod reka mm to radze wstrzymac sie z zakupami w necie podobno sama gra ma tam kosztowac 69zl a w zestawie z kamera 129 jest to podejrzanie tanio (zwlaszcza biorac pod uwage ze sama kamera kostuje tam 139) jednak gosc wydawal sie zorientowany w temacie wiec moze sie to sprawdzic
Opublikowano 19 października 200915 l jesli ktos jest zainteresowany eyepetem i ma pod reka mm to radze wstrzymac sie z zakupami w necie podobno sama gra ma tam kosztowac 69zl a w zestawie z kamera 129 jest to podejrzanie tanio (zwlaszcza biorac pod uwage ze sama kamera kostuje tam 139) jednak gosc wydawal sie zorientowany w temacie wiec moze sie to sprawdzic Nie jest podejrzane ... taka jest cena zestawu, ja też sciągam z UK tę grę w takiej właśnie cenie.
Opublikowano 19 października 200915 l Uncharted 2 limitka u mnie w mm za 200 zł jest - WARSZAWA A z tym eyetoy to dobra sprawa, tania kamerka w zestawie, byłem w mm i mogę to potwierdzić Edytowane 19 października 200915 l przez KainGorn
Opublikowano 19 października 200915 l biorac pod uwage tego newsa Warto również wspomnieć tutaj o EyePecie, który pojawi się u nas 28 października. Będzie on dostępny w dwóch wersjach: gra, karta i kamera - 169zł gra i karta - 99zł Gra jest w pełni zlokalizowana. I słusznie. i fakt, ze najtaniej na allegro (bez przesylki) mozna dostac zwierzaczka odpowiednio za 165zl i 90zl to nadal uwazam, ze ceny o 30zl nizsze w sklepie znanym z wyzszych cen jest podejrzane ps. Incognitos, wersja z UK jest zlokalizowana? bo ja sie troche pobawie tym wynalazkiem, siostra i dziewczyna tez, ale glownie celuje w dzieci (4 i 5 lat) wiec bez polskiego jezyka ani rusz
Opublikowano 20 października 200915 l ps. Incognitos, wersja z UK jest zlokalizowana? bo ja sie troche pobawie tym wynalazkiem, siostra i dziewczyna tez, ale glownie celuje w dzieci (4 i 5 lat) wiec bez polskiego jezyka ani rusz Nie wiem. Dołączam się do pytania
Opublikowano 21 października 200915 l http://www.allegro.pl/item790576545_eyepet_pl_kamera_ps3_promocja.html Eye Pet za 150 zł :]
Opublikowano 23 października 200915 l Czy ktoś wie czy dziś Borderlands na konsole będzie dostępny w sklepach (MM, Empik etc) ?
Opublikowano 24 października 200915 l Mógłby ktoś potwierdzić to, że EyePet będzie w MM za 129zł (z kamerką)? Nie wiem czy czekać, czy szukać gdzie indziej.
Opublikowano 24 października 200915 l Mógłby ktoś potwierdzić to, że EyePet będzie w MM za 129zł (z kamerką)? Nie wiem czy czekać, czy szukać gdzie indziej. Masz wpis wyzej, ile u Otasa w MM stoi EyePet, przejdz sie do MM w swoim miescie i zobacz jaka beda mieli cene.
Opublikowano 24 października 200915 l U mnie również za 169,90. U kogoś jest rzeczywiście za 129 zł ?
Opublikowano 24 października 200915 l U mnie również za 169,90. U kogoś jest rzeczywiście za 129 zł ? A czy to nie jest zwykła plota?
Opublikowano 25 października 200915 l Kupił już ktoś wersje solo bez kamery w MM lub S ? tak, mm za 99zeta co cie interesuje?
Opublikowano 25 października 200915 l interesuje mnie w jakiej sieci sklepów bo córa czeka na przyszły tydzień, więc może już dziś zrobię jej niespodziewajkę
Opublikowano 25 października 200915 l interesuje mnie w jakiej sieci sklepów bo córa czeka na przyszły tydzień, więc może już dziś zrobię jej niespodziewajkę wczoraj kupiłem w galerii grunwaldzkiej (saturn) Edytowane 25 października 200915 l przez SM1
Opublikowano 25 października 200915 l interesuje mnie w jakiej sieci sklepów bo córa czeka na przyszły tydzień, więc może już dziś zrobię jej niespodziewajkę wczoraj kupiłem w galerii grunwaldzkiej (saturn) Dzięki za info
Opublikowano 25 października 200915 l wczoraj kupiłem w galerii grunwaldzkiej (saturn) Też dorwałem zwierzaczka na grunwaldzie, Saturn w Mongolii ma już tylko zestaw z kamerką. W MM bieda
Opublikowano 25 października 200915 l wczoraj kupiłem w galerii grunwaldzkiej (saturn) Też dorwałem zwierzaczka na grunwaldzie, Saturn w Mongolii ma już tylko zestaw z kamerką. W MM bieda Ile daliście?:>
Opublikowano 25 października 200915 l Ile daliście?:> W MM na Krakowskiej w Warszawie - 139 zł z kamerką.