LiSoQuan 23 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) W saturnie w Katowicach przed 15 wrzucili na "półki" a dokładnie nie dało radu na półki bo tłum od dwóch godzin czekał aż samochód rozładują i przyniosą grę. Wiec od razu do katona się rzucili ... tak "małego tłumu" nie widział przy żadnej grze . Chyba faktycznie gra pobije rekordy sprzedaży i nie mówię tu o preaorderach. aha, cena 199zł . W Tesco jeszcze nie było. Edytowane 10 Listopada 2009 przez LiSoQuan Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Nie dam się nabrać więcej na żadne Tesco bo to jakaś pomyłka (mowa o Wrocławiu). Saturn i MM czekają aż im przywiozą towar więc może będzie dziś a może nie. Oczywiście są jeszcze sklepy które same załatwiają sobie towar a mowa o BlackGames, miała byc wersja PL we wtorek i była Edytowane 10 Listopada 2009 przez lesheq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ale czy to tak naprawdę wina Tesco czy innego MM lub Saurna? To wina dystrybutora że dzień przed premierą wysyła dopiero grę do sklepów i będzie "jak ją kurier przywiezie"... Na zachodzie 2-3 dni przed premierą gra leży na magazynie i czeka aby w dniu premiery klient wszedł i już od rana mógł ją zakupić. ETO - idę grać - pozro all. Cytuj Odnośnik do komentarza
agrestrybnik 4 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 dwie godziny temu bylem w tesco Rybnik(glowne tesco duze w Rybniku), i dorwalem do rak ostatnia sztuke modern warfare 2, na 360 byly jeszcze trzy sztuki, na obie platformy po 169 zl, wersje spolszczone, Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Panowie a jak z tym Tesco w Gdańsku na Chełmie. Godzina 18 a ja nadal nie mogę się dodzwonić do działu rtv. W ogóle cyrki na recepcji jak ujj. Babka już mnie łączyła z działem gry planszowe. Bo nie miała pojęcia co to konsole. Edytowane 10 Listopada 2009 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Ale czy to tak naprawdę wina Tesco czy innego MM lub Saurna? To wina dystrybutora że dzień przed premierą wysyła dopiero grę do sklepów i będzie "jak ją kurier przywiezie"... Na zachodzie 2-3 dni przed premierą gra leży na magazynie i czeka aby w dniu premiery klient wszedł i już od rana mógł ją zakupić. ETO - idę grać - pozro all. W sumie racja, podobno LEM zawsze wysyla na ostatnia chwile. EA mi jakos bardziej pasuje pod wzgledem premier. Over Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Własnie w tym momencie minalem kasy w Auchan w Mikolowie. Darowalem już te 30 zł, bo stoi po 199 zł. Maja jeszcze sporo sztuk, ok 20. Były na X360 i PC. Teraz kolacja i rozpoczynamy singla. Slupek, cholera, ale Ty masz pecha. To co ja się uzeralem z babkami w Tesco to mały pikus przy Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza
zalef88 53 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 (edytowane) Saturn w SCC Katowice - 199zł Tesco w SCC Katowice - 169zł A teraz najlepsze: idę do Empiku w SCC ok.14.00 i pokazuję kumplowi,który tam pracuję,gazetkę z Tesco.Pokazał to swojej "kierowniczce" i o ona stwierdziła że ok. to my też wystawimy w tej cenie (czyli 169zł). LOL A z tego co wiem to cena w Empiku miała być powyżej 200zł. Za jakieś 2h będę wiedział na 100% czy rzeczywiście tak zrobili. Edit: Cena w Empiku 199 zł z tego co się dowiedziałem Edytowane 10 Listopada 2009 przez zalef88 Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ja w tesco dostałem za 169 zł + rabat 10% = 153 zł (było 6 sztuk) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sanryu 0 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W MM w Szczecinie bylo i tam tez kupilem Cena 199zl czyli standard Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_yoda 0 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W MM w Szczecinie bylo i tam tez kupilem Cena 199zl czyli standard na www.gametrade.pl juz po 150 zl chodza unchartedy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W MM w Szczecinie bylo i tam tez kupilem Cena 199zl czyli standard na www.gametrade.pl juz po 150 zl chodza unchartedy 2 Oooo - a to dzisiaj premiera U2 jest? Myślałem że MW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Cabra 0 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 ktos widzial MW2 w Tesco lub Realu w Wwie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Lukke czemu rabat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tomek P. 61 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 MW2 na PS3 Real-Lubin-189zł. Zostało jeszcze 2 lub 3 sztuki z 6. Strasznie dużo zamówili Co do tej promocji to dopiero 12.11 będzie w cenie 159zł, ale patrząc na to ile sztuk zamówili wątpię aby jeszcze były dostępne w tym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 W UK w sieci sklepów Sainsbury's MW2 za ?26. Nie wiem jak długo taka cena sie utrzyma ale radze się spieszyć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Tesco Gdańsk dział RTV dzisiaj zamknięty. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Lukke czemu rabat? kiedyś dostałem na zakupy rodzinne ;> a teraz była dobra okazja by go użyć Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 MM Legnica 199 zł Empik Legnica...wystawili,ale cen nie dali :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Dawid-kun 3 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 W realu(Lublin) juz wykupili i to podobno jeszcze przed promocją. Myślałem, że sobie dzisiaj nieźle pogram, ale oczywiscię aż tak pięknie być nie mogło...;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Gdańsk, Modern Warfare 2 MM- 199 zł Saturn- 199 zł Real- były we wtorek po 159 zł, 6 sztuk na chwilę obecną nie ma Empik, Gd główny- 209 zł (jeszcze we wtorek były po 199 zł) Tesco Chełm- nie wiedzą czy mają, (bo nie rozpakowali jeszcze towaru) i dzisiaj raczej wiedzieć nie będą Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 Kraków, MW2: Tesco Kapelanka: brak Real: brak MM M1: 199zł + kubek MW2 Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 W realu(Lublin) juz wykupili i to podobno jeszcze przed promocją. Myślałem, że sobie dzisiaj nieźle pogram, ale oczywiscię aż tak pięknie być nie mogło...;/ A nie lepiej bylo kupic w MM, S lub wysylkowo ? Jesli masz zamiar kupowac gry w spozywczakach ktore dostaja po 5 sztuk to mozesz wcale nie pograc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 W realu(Lublin) juz wykupili i to podobno jeszcze przed promocją. Myślałem, że sobie dzisiaj nieźle pogram, ale oczywiscię aż tak pięknie być nie mogło...;/ A nie lepiej bylo kupic w MM, S lub wysylkowo ? Jesli masz zamiar kupowac gry w spozywczakach ktore dostaja po 5 sztuk to mozesz wcale nie pograc. Tylko, że różnica między spożywczakami, a MM i innymi to 40 zł różnicy na korzyść tychże spożywczaków. Na drodze nie leży (ja nie widziałem :wink: ). Dla mnie MW2 to nie jest gra warta 200 zł, więc albo wyrwę w spożywczaku, albo poczekam aż stanieje Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 12 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2009 W realu(Lublin) juz wykupili i to podobno jeszcze przed promocją. Myślałem, że sobie dzisiaj nieźle pogram, ale oczywiscię aż tak pięknie być nie mogło...;/ A nie lepiej bylo kupic w MM, S lub wysylkowo ? Jesli masz zamiar kupowac gry w spozywczakach ktore dostaja po 5 sztuk to mozesz wcale nie pograc. Tylko, że różnica między spożywczakami, a MM i innymi to 40 zł różnicy na korzyść tychże spożywczaków. Na drodze nie leży (ja nie widziałem :wink: ). Dla mnie MW2 to nie jest gra warta 200 zł, więc albo wyrwę w spożywczaku, albo poczekam aż stanieje Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi