Opublikowano 13 listopada 200915 l Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem
Opublikowano 13 listopada 200915 l Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem Skoncza im sie promocyjne sztuki i cena wroci do normy, Przeciez wiadomo ze Tesco i Real sprzedaly te gry ponizej kosztow
Opublikowano 13 listopada 200915 l Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem Skoncza im sie promocyjne sztuki i cena wroci do normy, Przeciez wiadomo ze Tesco i Real sprzedaly te gry ponizej kosztow hahah don't make me laugh - jak to Tesco i Real sprzedały coś poniżej kosztów?!. Oni nawet darmowych reklamówek nie dają Ci za darmo - taka uwaga tylko. Gry mogłaby kosztować i 100 zł i producenci też by zarobili - ale po co jak może kosztować 200. ale jak to kolega powiedział, dobrze, że zaczyna się coś dziać - choćby akcje tego typu, że można w limitowanym czasie wyrwać giere 40 zeta taniej Edytowane 13 listopada 200915 l przez mr_yoda
Opublikowano 13 listopada 200915 l Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem Skoncza im sie promocyjne sztuki i cena wroci do normy, Przeciez wiadomo ze Tesco i Real sprzedaly te gry ponizej kosztow hahah don't make me laugh - jak to Tesco i Real sprzedały coś poniżej kosztów?!. Oni nawet darmowych reklamówek nie dają Ci za darmo - taka uwaga tylko. Gry mogłaby kosztować i 100 zł i producenci też by zarobili - ale po co jak może kosztować 200. ale jak to kolega powiedział, dobrze, że zaczyna się coś dziać - choćby akcje tego typu, że można w limitowanym czasie wyrwać giere 40 zeta taniej A co ty myslisz ze marza sprzedawcy jest 40zl+ ?? pogielo Cie? Polska wersja jezykowa w hurcie kosztowala 190zl brutto. OK moze Tesco i Real przy powiedzmy 1000sztuk dostalo troche taniej. Ale to troche taniej to jest min. 180zl za sztuke. I sprzedaly to ponizej kosztow bo chca wejsc na rynek, a wejsc na rynek moga tylko takimi promocjami. Jak ludzie beda wiedzieli ze w tesco tez mozna kupic gry to obok chleba i konserwy kupia tez gry. I gra na konsole w chwili premiery nie moze kosztowac 100zl i nigdy nie bedzie tyle kosztowac.(produkcja gry to nie sa male pieniadze)
Opublikowano 13 listopada 200915 l A co ty myslisz ze marza sprzedawcy jest 40zl+ ?? pogielo Cie? Polska wersja jezykowa w hurcie kosztowala 190zl brutto. OK moze Tesco i Real przy powiedzmy 1000sztuk dostalo troche taniej. Ale to troche taniej to jest min. 180zl za sztuke. I sprzedaly to ponizej kosztow bo chca wejsc na rynek, a wejsc na rynek moga tylko takimi promocjami. Jak ludzie beda wiedzieli ze w tesco tez mozna kupic gry to obok chleba i konserwy kupia tez gry. I gra na konsole w chwili premiery nie moze kosztowac 100zl i nigdy nie bedzie tyle kosztowac.(produkcja gry to nie sa male pieniadze) A mnie g**no obchodzi ile gra kosztuje w hurcie. Mnie interesuje cena na półce, a na takich wojenkach i promocjach kto zyskuje? Ja i Ty i kolega i kolega kolegi. A, że tesco i real się promują to dobrze. Im większa konkurencja tym lepiej. Nie każdy ma MM czy Saturna za oknem, więc jeśli w trakcie codziennych zakupów razem z jogurtem i serem kupię sobie God of War III w promocyjnej cenie to jestem jak najbardziej na tak. Dziś dzięki temu zaoszczędziłem conajmniej 40 zł, więc będzie na browar i chipsy do wieczornej sesyjki Koniec offtopa Edytowane 13 listopada 200915 l przez Look4z
Opublikowano 13 listopada 200915 l A co ty myslisz ze marza sprzedawcy jest 40zl+ ?? pogielo Cie? Polska wersja jezykowa w hurcie kosztowala 190zl brutto. OK moze Tesco i Real przy powiedzmy 1000sztuk dostalo troche taniej. Ale to troche taniej to jest min. 180zl za sztuke. I sprzedaly to ponizej kosztow bo chca wejsc na rynek, a wejsc na rynek moga tylko takimi promocjami. Jak ludzie beda wiedzieli ze w tesco tez mozna kupic gry to obok chleba i konserwy kupia tez gry. I gra na konsole w chwili premiery nie moze kosztowac 100zl i nigdy nie bedzie tyle kosztowac.(produkcja gry to nie sa male pieniadze) A mnie g**no obchodzi ile gra kosztuje w hurcie. Mnie interesuje cena na półce, a na takich wojenkach i promocjach kto zyskuje? Ja i Ty i kolega i kolega kolegi. A, że tesco i real się promują to dobrze. Im większa konkurencja tym lepiej. Nie każdy ma MM czy Saturna za oknem, więc jeśli w trakcie codziennych zakupów razem z jogurtem i serem kupię sobie God of War III w promocyjnej cenie to jestem jak najbardziej na tak. Dziś dzięki temu zaoszczędziłem conajmniej 40 zł, więc będzie na browar i chipsy do wieczornej sesyjki Koniec offtopa Ja sie absolutnie z Toba zgadzam i tez sie ciesze,ze tak jest. Wiem natomiast jedna rzecz, Nie bedzie to trwalo wiecznie. A gdy juz tesco i real zadomowia sie na rynku to beda mieli takie same ceny jak w np. w MM. I pozostanie nam liczyc raz na pol roku na promocje (sprzedaz ponizej kosztow)
Opublikowano 13 listopada 200915 l Przestancie filozofowac na tematy o ktorych macie slabe pojecie (koszty, ponizej kosztow) bo slabo to wyglada. Jak juz chcecie cos pisac to sprawdzone info a nie smieszne domysly.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Podobno Ultima ma już anglika http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_2_Wersja_angielska/i8153/ Edytowane 17 listopada 200915 l przez Grigori post przeniesiony. CHODZI O ASSASSIN CREED 2
Opublikowano 17 listopada 200915 l Witam Promocja w Empiku http://www.empik.com/specjalnie/ea/ps3?utm_medium=suwak&utm_campaign=ea_classic_konsole&clickTARGET=%5Ftop&clickTAG=http%3A%2F%2Fmedia%2Eempik%2Ecom%2Fd%2Fck%2Ephp%3Foaparams%3D2%5F%5Fbannerid%3D490%5F%5Fzoneid%3D3%5F%5Fcb%3D02770f193e%5F%5Foadest%3D%253FbannerId%253D490&updateTimer=%5Btype+Function%5D&counter=1&intervalID=1
Opublikowano 17 listopada 200915 l Podobno Ultima ma już anglika http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_2_Wersja_angielska/i8153/ Skoro mają już na stronie napisane "Już mamy" to oznacza, że można oczekiwać planowej wysyłki. Dam znać w temacie, jeżeli moje zamówienie zostanie zrealizowane.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Ja juz dzisiaj na półkach sklepowych widziałem wersje PL oczywiśćie. Saturn Silesia. Cena 189zł.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Ja juz dzisiaj na półkach sklepowych widziałem wersje PL oczywiśćie. Saturn Silesia. Cena 189zł. A to niespodzianka! To jutro muszę się wybrać w teren na poszukiwania we wrocku ;]
Opublikowano 17 listopada 200915 l Obiecałem, to robię wpis. Dostałem już informację, że gierka została wysłana kurierem. Wg. informacji z numeru przewozowego już jutro mogę się jej spodziewać. Na twitterze Ultimy jest napisane, że można ją już dostać od ręki na Chłodnej. http://twitter.com/ULTIMA_PL
Opublikowano 18 listopada 200915 l Właśnie wróciłem z Saturna w SCC z pustymi rękami. Jakim, jesteś pewny, że widziałeś tam AC2? Nikt tam o nim nie wiedział.
Opublikowano 20 listopada 200915 l Ma ktoś jakieś info odnośnie GoW Collection w Saturnach, MM itp. na śląsku ?
Opublikowano 20 listopada 200915 l na allegro jest jaka oferta za ok 160 zl i mozna odebrac w katowicach kolo petli slonecznej
Opublikowano 20 listopada 200915 l Ma ktoś jakieś info odnośnie GoW Collection w Saturnach, MM itp. na śląsku ? Kiedy ostatnio któryś z wyżej wymienionych sklepów specjalnie ściągał z USA gierkę, żeby ją udostępnić polskim graczom?
Opublikowano 20 listopada 200915 l Ma ktoś jakieś info odnośnie GoW Collection w Saturnach, MM itp. na śląsku ? Kiedy ostatnio któryś z wyżej wymienionych sklepów specjalnie ściągał z USA gierkę, żeby ją udostępnić polskim graczom? Tez raczej wątpie zeby dostał gre w ktorym z w/w marketów
Opublikowano 30 listopada 200915 l Jakieś info na temat cen i dostępności AC2 po polsku. Znaczy wiem że, premiera w piątek ale może już ktoś coś słyszał. Chodzi o Gdańsk.
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Od piątku Assassin's Creed 2 w mediamarkt w Lublinie za 199 zł, lub w zestawie z konsolą za 1380 zł. Dodatkowo w gazetce wiele pozycji z działu gier (gazetka) Edytowane 2 grudnia 200915 l przez Look4z
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Ładny zestaw, gdy przejdzie się gre i sprzeda to cena za konsole nawet dobra tylko że MM jest kiepskie na gwarę
Opublikowano 3 grudnia 200915 l W saturnie we wrocławskiej magnolii - Asasyn 2 za 199 zł wersja PL A był już może Avatar lub Saboteur na PS3? No i sam sobie odpowiem bo się dodzwoniłem Avatar -179zł Saboteur PL - 199zł Edytowane 3 grudnia 200915 l przez lesheq
Opublikowano 3 grudnia 200915 l W saturnie we wrocławskiej magnolii - Asasyn 2 za 199 zł wersja PL Katowice Saturn ta sama cena z wydanie PL