Look4z 16 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem Skoncza im sie promocyjne sztuki i cena wroci do normy, Przeciez wiadomo ze Tesco i Real sprzedaly te gry ponizej kosztow Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_yoda 0 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem Skoncza im sie promocyjne sztuki i cena wroci do normy, Przeciez wiadomo ze Tesco i Real sprzedaly te gry ponizej kosztow hahah don't make me laugh - jak to Tesco i Real sprzedały coś poniżej kosztów?!. Oni nawet darmowych reklamówek nie dają Ci za darmo - taka uwaga tylko. Gry mogłaby kosztować i 100 zł i producenci też by zarobili - ale po co jak może kosztować 200. ale jak to kolega powiedział, dobrze, że zaczyna się coś dziać - choćby akcje tego typu, że można w limitowanym czasie wyrwać giere 40 zeta taniej Edytowane 13 Listopada 2009 przez mr_yoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Wlasnie widac jak wszystkich interesowalo zaoszczedzenie 40zl skoro kupili przed promocja za 200zl. Poza tym jesli ktos chcial sobie bardzo pograc to kupil nawet anglika za 219zl. Real i Tesco zrobil sobie sztuczna reklame tylko tym tytulem i nastepna gra w ich gazetkach to moze dopiero bedzie GoW 3. Wiadomo, że napaleńców cena nie zatrzyma i nie liczą się z kosztem. Tesco i Real zrobili sobie reklamę i módlmy się obyś miał rację co do GoW3. Dzięki takiemu Tesco i Real kupiłem dzisiaj rano w MM w Lublinie MW2 za 159 zł, a w gazetce nadal widnieje 199 zł. Można obniżyć cenę? Można. Wojna cenowa rozpoczęta i o to chodzi. Gdyby nie Real, to MW2 nadal stałoby za 199 zł. Nie pomyliłem się: Modern Warfare 2 w Media Markt w Lublinie kosztuje 159 zł! O godz. 9.05 było jeszcze dwie kopie na półce. Ja swoją już kupiłem Skoncza im sie promocyjne sztuki i cena wroci do normy, Przeciez wiadomo ze Tesco i Real sprzedaly te gry ponizej kosztow hahah don't make me laugh - jak to Tesco i Real sprzedały coś poniżej kosztów?!. Oni nawet darmowych reklamówek nie dają Ci za darmo - taka uwaga tylko. Gry mogłaby kosztować i 100 zł i producenci też by zarobili - ale po co jak może kosztować 200. ale jak to kolega powiedział, dobrze, że zaczyna się coś dziać - choćby akcje tego typu, że można w limitowanym czasie wyrwać giere 40 zeta taniej A co ty myslisz ze marza sprzedawcy jest 40zl+ ?? pogielo Cie? Polska wersja jezykowa w hurcie kosztowala 190zl brutto. OK moze Tesco i Real przy powiedzmy 1000sztuk dostalo troche taniej. Ale to troche taniej to jest min. 180zl za sztuke. I sprzedaly to ponizej kosztow bo chca wejsc na rynek, a wejsc na rynek moga tylko takimi promocjami. Jak ludzie beda wiedzieli ze w tesco tez mozna kupic gry to obok chleba i konserwy kupia tez gry. I gra na konsole w chwili premiery nie moze kosztowac 100zl i nigdy nie bedzie tyle kosztowac.(produkcja gry to nie sa male pieniadze) Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 (edytowane) A co ty myslisz ze marza sprzedawcy jest 40zl+ ?? pogielo Cie? Polska wersja jezykowa w hurcie kosztowala 190zl brutto. OK moze Tesco i Real przy powiedzmy 1000sztuk dostalo troche taniej. Ale to troche taniej to jest min. 180zl za sztuke. I sprzedaly to ponizej kosztow bo chca wejsc na rynek, a wejsc na rynek moga tylko takimi promocjami. Jak ludzie beda wiedzieli ze w tesco tez mozna kupic gry to obok chleba i konserwy kupia tez gry. I gra na konsole w chwili premiery nie moze kosztowac 100zl i nigdy nie bedzie tyle kosztowac.(produkcja gry to nie sa male pieniadze) A mnie g**no obchodzi ile gra kosztuje w hurcie. Mnie interesuje cena na półce, a na takich wojenkach i promocjach kto zyskuje? Ja i Ty i kolega i kolega kolegi. A, że tesco i real się promują to dobrze. Im większa konkurencja tym lepiej. Nie każdy ma MM czy Saturna za oknem, więc jeśli w trakcie codziennych zakupów razem z jogurtem i serem kupię sobie God of War III w promocyjnej cenie to jestem jak najbardziej na tak. Dziś dzięki temu zaoszczędziłem conajmniej 40 zł, więc będzie na browar i chipsy do wieczornej sesyjki Koniec offtopa Edytowane 13 Listopada 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 A co ty myslisz ze marza sprzedawcy jest 40zl+ ?? pogielo Cie? Polska wersja jezykowa w hurcie kosztowala 190zl brutto. OK moze Tesco i Real przy powiedzmy 1000sztuk dostalo troche taniej. Ale to troche taniej to jest min. 180zl za sztuke. I sprzedaly to ponizej kosztow bo chca wejsc na rynek, a wejsc na rynek moga tylko takimi promocjami. Jak ludzie beda wiedzieli ze w tesco tez mozna kupic gry to obok chleba i konserwy kupia tez gry. I gra na konsole w chwili premiery nie moze kosztowac 100zl i nigdy nie bedzie tyle kosztowac.(produkcja gry to nie sa male pieniadze) A mnie g**no obchodzi ile gra kosztuje w hurcie. Mnie interesuje cena na półce, a na takich wojenkach i promocjach kto zyskuje? Ja i Ty i kolega i kolega kolegi. A, że tesco i real się promują to dobrze. Im większa konkurencja tym lepiej. Nie każdy ma MM czy Saturna za oknem, więc jeśli w trakcie codziennych zakupów razem z jogurtem i serem kupię sobie God of War III w promocyjnej cenie to jestem jak najbardziej na tak. Dziś dzięki temu zaoszczędziłem conajmniej 40 zł, więc będzie na browar i chipsy do wieczornej sesyjki Koniec offtopa Ja sie absolutnie z Toba zgadzam i tez sie ciesze,ze tak jest. Wiem natomiast jedna rzecz, Nie bedzie to trwalo wiecznie. A gdy juz tesco i real zadomowia sie na rynku to beda mieli takie same ceny jak w np. w MM. I pozostanie nam liczyc raz na pol roku na promocje (sprzedaz ponizej kosztow) Cytuj Odnośnik do komentarza
grzes_l 9 Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Przestancie filozofowac na tematy o ktorych macie slabe pojecie (koszty, ponizej kosztow) bo slabo to wyglada. Jak juz chcecie cos pisac to sprawdzone info a nie smieszne domysly. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) Podobno Ultima ma już anglika http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_2_Wersja_angielska/i8153/ Edytowane 17 Listopada 2009 przez Grigori post przeniesiony. CHODZI O ASSASSIN CREED 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
east 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam Promocja w Empiku http://www.empik.com/specjalnie/ea/ps3?utm_medium=suwak&utm_campaign=ea_classic_konsole&clickTARGET=%5Ftop&clickTAG=http%3A%2F%2Fmedia%2Eempik%2Ecom%2Fd%2Fck%2Ephp%3Foaparams%3D2%5F%5Fbannerid%3D490%5F%5Fzoneid%3D3%5F%5Fcb%3D02770f193e%5F%5Foadest%3D%253FbannerId%253D490&updateTimer=%5Btype+Function%5D&counter=1&intervalID=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Podobno Ultima ma już anglika http://www.ultima.pl/Assassin_8217_s_Creed_2_Wersja_angielska/i8153/ Skoro mają już na stronie napisane "Już mamy" to oznacza, że można oczekiwać planowej wysyłki. Dam znać w temacie, jeżeli moje zamówienie zostanie zrealizowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja juz dzisiaj na półkach sklepowych widziałem wersje PL oczywiśćie. Saturn Silesia. Cena 189zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
-Sora- 0 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Ja juz dzisiaj na półkach sklepowych widziałem wersje PL oczywiśćie. Saturn Silesia. Cena 189zł. A to niespodzianka! To jutro muszę się wybrać w teren na poszukiwania we wrocku ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 17 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Obiecałem, to robię wpis. Dostałem już informację, że gierka została wysłana kurierem. Wg. informacji z numeru przewozowego już jutro mogę się jej spodziewać. Na twitterze Ultimy jest napisane, że można ją już dostać od ręki na Chłodnej. http://twitter.com/ULTIMA_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Solmath. 23 Opublikowano 18 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2009 Właśnie wróciłem z Saturna w SCC z pustymi rękami. Jakim, jesteś pewny, że widziałeś tam AC2? Nikt tam o nim nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ma ktoś jakieś info odnośnie GoW Collection w Saturnach, MM itp. na śląsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 na allegro jest jaka oferta za ok 160 zl i mozna odebrac w katowicach kolo petli slonecznej Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ma ktoś jakieś info odnośnie GoW Collection w Saturnach, MM itp. na śląsku ? Kiedy ostatnio któryś z wyżej wymienionych sklepów specjalnie ściągał z USA gierkę, żeby ją udostępnić polskim graczom? Cytuj Odnośnik do komentarza
zawiszakapy 2 Opublikowano 20 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Ma ktoś jakieś info odnośnie GoW Collection w Saturnach, MM itp. na śląsku ? Kiedy ostatnio któryś z wyżej wymienionych sklepów specjalnie ściągał z USA gierkę, żeby ją udostępnić polskim graczom? Tez raczej wątpie zeby dostał gre w ktorym z w/w marketów Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 30 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Jakieś info na temat cen i dostępności AC2 po polsku. Znaczy wiem że, premiera w piątek ale może już ktoś coś słyszał. Chodzi o Gdańsk. Cytuj Odnośnik do komentarza
Look4z 16 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Od piątku Assassin's Creed 2 w mediamarkt w Lublinie za 199 zł, lub w zestawie z konsolą za 1380 zł. Dodatkowo w gazetce wiele pozycji z działu gier (gazetka) Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Look4z Cytuj Odnośnik do komentarza
RedKyubi 0 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Ładny zestaw, gdy przejdzie się gre i sprzeda to cena za konsole nawet dobra tylko że MM jest kiepskie na gwarę Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W saturnie we wrocławskiej magnolii - Asasyn 2 za 199 zł wersja PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lesheq 8 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 (edytowane) W saturnie we wrocławskiej magnolii - Asasyn 2 za 199 zł wersja PL A był już może Avatar lub Saboteur na PS3? No i sam sobie odpowiem bo się dodzwoniłem Avatar -179zł Saboteur PL - 199zł Edytowane 3 Grudnia 2009 przez lesheq Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 AC 2 i Sabotaż w Piotrowskim MM za 199 Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W saturnie we wrocławskiej magnolii - Asasyn 2 za 199 zł wersja PL Katowice Saturn ta sama cena z wydanie PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi