Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

W Warszawie otworzyliśmy niedawno Stoisko Firmowe PSX Extreme. Mieści się w WolaPark na parterze :) Dokładamy wszelkich starań, żeby wszystkie premierowe tytuły były u nas najpóźniej w dniu premiery od ręki, bądź też z dowozem do klienta jeszcze tego samego dnia za dopłatą 20zł. Ciekawe rozwiązanie dla tych, którym nie chce się ruszać 4 liter na mróz, a mają możliwość zamówienia gry, która potrafi trafić w jego ręce nawet w ciągu godziny :)

LBP2 i DS 2 - 199

DS 2 mamy oczywiście wszystkie wersje :)

RDR 2 na PS3 - 159, a na XBoxa - 189 plus mamy ograniczoną ilość super jakości plakatów i naklejek na szybę, które dołączamy do gry :) Kto pierwszy ten lepszy - pytać o dostępność na stoisku, lub przez kontakty podane na fb :)

Zapraszam do odwiedzenia nas na facebooku:

http://www.facebook....oiskopsxextreme

EDIT: Zapomniałem dodać, że praktycznie każdą z cen można indywidualnie negocjować ;)

Edytowane przez vomestein

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 312,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Dobra szlachta pytanie-ogarniał ktoś Marvel vs Capcom 3? Z tego co widzę ultima tylko ma jakiś sensowny preorder.

Opublikowano

Kiedyś na Ultimie była jakaś specjalna edycja Dragon Age 2 ale już jej nie ma. Może się ktoś orientuje gdzie taką dostanę w jakimś sklepie internetowym?

Edytowane przez Crying_Wolf

Opublikowano

Zapewne grę dostałbyś dopiero po premierze, praktycznie z każdą grą tak jest na Allegro, podobnie było z Heavy Rainem czy God of Warem 3.:thumbsup:

Opublikowano

Media markty w wa-wie Killzone 3 + Dualshockiem 3 za 299zł.

Opublikowano

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

Człowieku - Więc jak masz dawać takie skrawki informacji, to w ogóle nic nie dawaj, bo wszystko sami sobie znajdziemy używając googli.

Opublikowano

Człowieku - Więc jak masz dawać takie skrawki informacji, to w ogóle nic nie dawaj, bo wszystko sami sobie znajdziemy używając googli.

Logiczne jest ze w dniu premiery (bo dzis jest 10 lutego) nie za miesiąc, ani za dwa. CZŁOWIEKU. i napisałem wyraźnie w w-wie CZŁOWIEKU.

edit: widać dla niektórych jednak nie. jakie to przykre <skrzypce w tle>

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

Wydaje mi się że promocja dotyczy większości MM w Polsce w Radomiu też obowiązuje ale ze zwykłą wersją o kolekcjonerskiej zero Info... :confused:

Segregator1-5_kopia.jpg

Edytowane przez kAos

Opublikowano

Co sklep to inna promocja widać naprawdę głośna premiera się szykuje. Przy K2 dorzucali "Helikopter w ogniu" teraz też mogliby dać jakiś film na BR.

Aż żałuję, że zamówiłem w Ultimie która w sumie nic nie dorzuca. A tu ich nowa oferta:

http://www.ultima.pl/machine_gun_move/i9953/ Machine Gun Move za 89 zł

Opublikowano

Co sklep to inna promocja widać naprawdę głośna premiera się szykuje. Przy K2 dorzucali "Helikopter w ogniu" teraz też mogliby dać jakiś film na BR.

Aż żałuję, że zamówiłem w Ultimie która w sumie nic nie dorzuca. A tu ich nowa oferta:

http://www.ultima.pl/machine_gun_move/i9953/ Machine Gun Move za 89 zł

Ja anulowałem preorder z ultimy i wziąłem z gram.pl - nie dość że wychodzi łącznie 18zł taniej za kolekcjonerke to gram dorzuca jeszcze kod na 3 pointy unlocku do multi(oprócz tych na 24h), imo deal zajebisty.

Edytowane przez dżar

Opublikowano

http://www.ultima.pl...gun_move/i9953/ Machine Gun Move za 89 zł

Ja anulowałem preorder z ultimy i wziąłem z gram.pl - nie dość że wychodzi łącznie 18zł taniej za kolekcjonerke to gram dorzuca jeszcze kod na 3 pointy unlocku do multi(oprócz tych na 24h), imo deal za(pipi)isty.

Dopiero teraz to zauważyłem :sweat: Najs ...tym bardziej się opłaca brać w gram.pl :P

Opublikowano

kz3 edycja kolekcjonerska + podkoszulka w cenie 230 zl z darmowa wysylka na vobis.pl

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Wszystko fajnie,ale wg empiku giere będą wysyłać 02.03 więc tydzień po premierze... Jak ma ktoś kontakt z kimś kto tam pracuje to niech się zapyta jak to wygląda;) Na maila mi nie odpisali niestety;)

Opublikowano

Nie dość że cena dobra to jeszcze dorzucają te kody na mapki i 2x nabijanie lvl w mutli. Chyba wezmę od nich.

E: A nie da się u nich tak zrobić ze kupujesz grę i odbierasz ją w jakimś salonie empiku, nie płacąc za wysyłke?

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

To samo daje Ultima tylko,że za 20 zł drożej,ale gra będzie w premierę...no chyba,że Ci nie zależy na jak najszybszej dostawie :P