Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

ultima jednak juz dzis wysyla mortala:D a nie tak jak pisali Jutro:D

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 298,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

ultima jednak juz dzis wysyla mortala:D a nie tak jak pisali Jutro:D

Ale dostałeś od nich maila z informacją czy jak?

Bo u mnie ani status się nie zmienił ani żadnego maila nie dostałem. A na ich stronie nadal pisze premiera za 3 dni...

Opublikowano

wczoraj kazdy dostawal maila ze 20 wysylaja dzis status z automatycznie potwierdzony zmienil sie na zaakceptowany a po chwili na zrealizowany

Opublikowano

Muve.pl wczoraj wysyłał Mortala. Przed chwilą był u mnie kurier.

Opublikowano

Cenega wins - friendship,

kurier juz u mnie był i zostawił takie dziwne pudełko ze smokiem na okładce :whistling:

PS. kody na DLC Reptile będa dosyłać mailem jutro

Edytowane przez black mamba

Opublikowano

Pierwszy raz sie cenega spisała, ze wysyla szybciej niz do sklepow. I tak (pipi)om nie ufam.

We wrocku nigdzie nie ma jeszcze :/ Bedzie jutro, albo dzis wieczorem.

Opublikowano

Michaelis, daj znac w miare mozliwosci, jesli dzis juz beda we Wrocku mieli, bo planuje sie tam wybrac ewentualnie po Mortala. Znasz juz moze cene w sieciowkach?

Opublikowano

We Wrocku ma być ponoć dziś od około południa w cenie 199.

Opublikowano

No (pipi)nia jest. Pierwszy raz żałuje ze nie zamowilem w necie. Kupiłem w black games za 179 bez dlc niestety, ale nie chce mu sie jezdzic i czekac

Opublikowano

Ja natomiast polecam playsoft.pl Mortal Kombat już od wczoraj u mnie i na dodatek zapłaciłem 170zł z przesyłką.

Opublikowano

Mortal Kombat w Saturnie w Katowicach - 179 zł + klasyczny strój Scorpiona. Tyle, że stoiska pozmieniali i szukałem dłuższą chwilę xD.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

LA Noire, ktoś poelci jakąś w miare tanią (poniżej 199) opcje? Tylko nie jakis sklep z drugiego końca świata proszę.

Edytowane przez humanno

Opublikowano

jak masz rachunek za jakas gre na ps3 to oni ci sami dadza

Opublikowano

he, no właśnie sęk w tym ze nie mam bo raczej ich nie kolekcjonowałem, a ostatnio same używki. A jak kupie GoW3 w wersji platinium w markecie to taki paragonik tez da rade? :] a moze sprzeda mi ktoś paragon za 20? heheh

Opublikowano

he, no właśnie sęk w tym ze nie mam bo raczej ich nie kolekcjonowałem, a ostatnio same używki. A jak kupie GoW3 w wersji platinium w markecie to taki paragonik tez da rade? :] a moze sprzeda mi ktoś paragon za 20? heheh

Mogę Ci sprzedać paragon za 20zł jak chcesz. Ale to paragon po grze, którą kupiłem w Muve za zniżkę, nie wiem czy to Ci przeszkadza.

Czy w związku z bezvaciem w MM i Media Expert gry też są tańsze?