Opublikowano 19 kwietnia 201114 l ultima jednak juz dzis wysyla mortala:D a nie tak jak pisali Jutro:D
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l ultima jednak juz dzis wysyla mortala:D a nie tak jak pisali Jutro:D Ale dostałeś od nich maila z informacją czy jak? Bo u mnie ani status się nie zmienił ani żadnego maila nie dostałem. A na ich stronie nadal pisze premiera za 3 dni...
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l wczoraj kazdy dostawal maila ze 20 wysylaja dzis status z automatycznie potwierdzony zmienil sie na zaakceptowany a po chwili na zrealizowany
Opublikowano 19 kwietnia 201114 l W sklepach dzis nigdzie nie bylo we Wroclawiu. Wszedzie mowia ze na czwartek bedzie.
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l Cenega wins - friendship, kurier juz u mnie był i zostawił takie dziwne pudełko ze smokiem na okładce PS. kody na DLC Reptile będa dosyłać mailem jutro Edytowane 20 kwietnia 201114 l przez black mamba
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l Pierwszy raz sie cenega spisała, ze wysyla szybciej niz do sklepow. I tak (pipi)om nie ufam. We wrocku nigdzie nie ma jeszcze Bedzie jutro, albo dzis wieczorem.
Opublikowano 20 kwietnia 201114 l Michaelis, daj znac w miare mozliwosci, jesli dzis juz beda we Wrocku mieli, bo planuje sie tam wybrac ewentualnie po Mortala. Znasz juz moze cene w sieciowkach?
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l No (pipi)nia jest. Pierwszy raz żałuje ze nie zamowilem w necie. Kupiłem w black games za 179 bez dlc niestety, ale nie chce mu sie jezdzic i czekac
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Ja natomiast polecam playsoft.pl Mortal Kombat już od wczoraj u mnie i na dodatek zapłaciłem 170zł z przesyłką.
Opublikowano 21 kwietnia 201114 l Mortal Kombat w Saturnie w Katowicach - 179 zł + klasyczny strój Scorpiona. Tyle, że stoiska pozmieniali i szukałem dłuższą chwilę xD.
Opublikowano 1 maja 201113 l LA Noire, ktoś poelci jakąś w miare tanią (poniżej 199) opcje? Tylko nie jakis sklep z drugiego końca świata proszę. Edytowane 1 maja 201113 l przez humanno
Opublikowano 2 maja 201113 l jak masz rachunek za jakas gre na ps3 to oni ci sami dadza he, no właśnie sęk w tym ze nie mam bo raczej ich nie kolekcjonowałem, a ostatnio same używki. A jak kupie GoW3 w wersji platinium w markecie to taki paragonik tez da rade? :] a moze sprzeda mi ktoś paragon za 20? heheh
Opublikowano 3 maja 201113 l jak masz rachunek za jakas gre na ps3 to oni ci sami dadza he, no właśnie sęk w tym ze nie mam bo raczej ich nie kolekcjonowałem, a ostatnio same używki. A jak kupie GoW3 w wersji platinium w markecie to taki paragonik tez da rade? :] a moze sprzeda mi ktoś paragon za 20? heheh Mogę Ci sprzedać paragon za 20zł jak chcesz. Ale to paragon po grze, którą kupiłem w Muve za zniżkę, nie wiem czy to Ci przeszkadza. Czy w związku z bezvaciem w MM i Media Expert gry też są tańsze?