Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 313,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale jajca.   Ultima rozłożyła Gram.pl!   Killzone 3 Edycja Kolekcjonerska - GRAM.PL - 259.90 zł http://www.gram.pl/sk1_8QfeHeC4_Killzone_3_Edycja_Kolekcjonerska_PL_ANG.html   Killzone 3 Edycja

• Ja juz mam swojego Uncharted 3, kupilem za okolo 160 zl, 40Eur. okolo bo kupowalem za granica: Jeszcze nie gralem.   EDIT: W niemieckiej wersji jest jezyk polski do wyboru. Lece grac !  

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

Ludzie az tak google gryzie? sprawdźcie gazetki w waszych miastach, w warszawie od 23 lutego startuje.

Opublikowano

empik.com =/= sklepy Empik. Bonusy dostaje się za wykupienie preordera w stacjonarnym sklepie.

Opublikowano

http://www.empik.com...94,multimedia-p

Gdzie tu niby jest mowa o pierscieniu za preorder?

Nie ma. Musisz kupić pre-order pack w salonie za 30zł i w dzień premiery dostaniesz grę taniej i pierścień. Za pre-order z empik.com nie dostaniesz. Tak jak było z BF3.

Mógłby ktoś wrzucić skany recenzji gry i artykuł o fabule w Uncharted z nowego PSXa?

Opublikowano

Taka mała ciekawostka:

2011-10-22%2010.28.38.jpg

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Hmm, Battlefield 2 czy Bad Company 2? Niby w tekście jest ta pierwsza gra, ale obrazek przedstawia drugą. :unknown:

Opublikowano

nawet nie napisali czy moge przyjsc z pc-towa (przyjdź z b2) i dostane znizke na konsolową wersję mw3:P

Opublikowano

Ja tam widzę gwiazdkę przy cenie więc pewnie na dole są szczegóły

Opublikowano

Gwiazdka = Oferta ważna od 8 do 13 listopada 201 r. lub do wyczerpania zapasów.

Opublikowano

Rozumiem, ze tego battlefielda zostawiamy w sklepie?

Nie, rzucamy w sprzedawcę, zgarniamy MW3 i spier*alamy przed ochroną.

Opublikowano

Uncharted 3

MM Zabrze - preorderów nie ma i nie wiadomo kiedy będą czy wogóle będą mieli.Gra jak tylko przyjdzie będzie na półkach,Na pewno nie będzie leżała w magazynie.

Empik M1 Zabrze - brak informacji , nie miał kto udzielić mi info

MM Chorzów - preordery w cenie 19,90 naklejka do odbioru w informacji , sama gra być może będzie już 31ego na półkach.Jak tylko dostaną to wystawią i może to być właśnie 31ego

tyle się dowiedziałem w sprawie U3

Batman w Zabrzu jest za 219 a w Chorzowie za 229

Opublikowano

MM Chorzów - preordery w cenie 19,90 naklejka do odbioru w informacji , sama gra być może będzie już 31ego na półkach.Jak tylko dostaną to wystawią i może to być właśnie 31ego

Zajeebiście. To pozwola wierzyć że wystawią już w całej Polsce jak tylko dostaną do sklepów, a nie wierzę aby dostali dopiero 2.11.

Opublikowano

Co do U3 to w MM Nowy Sącz ma niby być od czwartku sprzedawany spod lady - tak mi znajomy tamże pracujący mówił.

Opublikowano

Gdyby komuś pomogło..Batman 189zł :- Czeladź M1 kiosk z grami na pasażu, w MM 229zł z dodatkową skórką batmana.

Opublikowano
Co do U3 to w MM Nowy Sącz ma niby być od czwartku sprzedawany spod lady - tak mi znajomy tamże pracujący mówił.

Czyli jak pójdę do sklepu to muszę zapytać sie jakiegoś goscia pracującego tam i mi wyda gre, tak?

Pytam bo empiki tez maja mieć już czwartek/piątek to na weekend da radę zagrać.

Nie wiem co to za sklep ale maja najtaniej Unchartedy.

http://www.hit.pl/wynikiwyszukiwania.aspx?q=Uncharted+3

Edytowane przez schab0795

Opublikowano

Czyli jak pójdę do sklepu to muszę zapytać sie jakiegoś goscia pracującego tam i mi wyda gre, tak?

Tak, najlepiej podejść do jakiegoś kolesia przy standzie i zagadać nieformalnie.

Opublikowano

Battliefield 3 zamowiony w Euro RTV bedzie mial kod na dodatkowe mapy?

Opublikowano

W Saturnie powinni sprzedawać U3 od razu jak gra im dojdzie więc sprawdzajcie w swoich marketach i liczcie na Sony że dostarczy przed weekendem.

Opublikowano

W toruńskim Empiku debile sprzedają Pro Evolution Soccer 2012 w okazyjnej cenie 249zł za sztukę. Jeszcze dwa lata temu w(pipi)iłbym się, ale kupił. Teraz niech się walą w cycki cwaniaki.

Opublikowano

Dorwałem nową gazetke z Media Markt - cena Uncharted 3 w dniu premiery 189zł,

Opublikowano

Ja jutro idę ogarniać sytuację z U3 w Empiku i MM w Legnicy.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Liczę że w Szczecinie w empiku będzie w czwartek. Jak nie to pogram dopiero 31ego ;//