Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 596,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

no i doszedlem do najnowszego odcinka, cos czuje ze cell moze byc lepszy od freezy

Opublikowano

tylko te miesiące oczekiwania na kolejne dziesięć minut :(.

Opublikowano

Nie wiem czy było,kozak figurka:

goku___dbz_3d_fan_art_challenge_by_bruno

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

ogladam teraz kai majin buu saga i o jezu jak zepsuli soundtrack, to az czasami nie dowierzam. Co sie stalo, ze zrezygnowali z tych kozackich utworow, ktore byly w kai przed ta przerwa w nadawaniu?

Opublikowano
  • Autor

No, przynajmniej TFS ratują ten tydzień, bo jeśli chodzi o Kai to chyba najnudniejszy odcinek całej sagi mamy teraz.

A soundtrack jest ok, nie wiem o co Ci chodzi Qvstra.

Opublikowano

mi sie nie podoba, ten z wczesniejszego kai byl moim zdaniem o wiele lepszy. robil super klimat, a to co jest teraz mi srednio pasuje do db ;/ nie mowie ze wszystko, bo 2-3 tracki sa spoczko

Opublikowano

Tamten był lepszy bo kradziony  :sorcerer: A i tak jest fajnie. Spodziewałem się kupy, a dostaliśmy dźwięki jakby żywcem wyciągnięte z automatów z bijatykami.

Opublikowano

Za gimbusa jaralem sie zetką, za to dragon ball mnie nudzil i wolalem saint seiya na rtl7.

Z wiekiem docenilem ten zwariowany przygodowy klimat, za to do Z juz mi sie nie chce wracac i kojarzy mi sie tylko z obijaniem mordy.

Ktos tak ma czy to tylko ja?

Opublikowano

Też tak mam.Od Z to nawet GT mi się teraz bardziej podoba właśnie przez powrót klimatu przygody w pierwszej połowie.

Z to tylko Abridged teraz.

Opublikowano
  • Autor

Ja tam kocham DBZ nad życie.

Tylko (pipi) jakie nudy teraz są >_<. Ja rozumiem budowanie napięcia i beznadzieji, ale ze skondensowanego Kai jakim ta seria była na poczatku zrobiło się po prostu DBZ HD :P.

I te edningi. To już trzeci, na dodatek przepięknie spojleruje postać Gotenksa. Zdaję sobie sprawę, że mało kto jeszcze DBZ nie widział, ale no kurde, nie robi się takich rzeczy.

Opublikowano

To co powiesz o intrze? Które

w skrócie pokazuje całą historię do końca DBZ?

Opublikowano

Te specjalne odcinki z Abridged mocno poprawiają mi dzień. Frieza arc w pigule niszczy. Jeśli bym miał określić najlepsze pomysły to Piccolo po zabsorbowaniu Nail'a i Kami'ego (dysputy w głowie są świetne, a tekst o stole bilardowym goty), Kuririn i Vegeta za całokształt.

Square nie wiem czy oglądasz ale jak nie to obczaj sobie odcinek z powrotu Coolera: http://teamfourstar.com/video/tfs-movie-cooler-2-return-coolers-revenge-reckoning/#video-container  Nie będę ci spoilerował ale jedna postać zrzuciła mnie z krzesła :D

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

Jeśli to ta postać o której myślę, to KaiserNeko (Jeden z autorów DBZ Abridged) powiedział, że to nie ten aktor, tylko ktoś bardzo podobny. A najnowszy odcinek był genialny,Byłem pewien, że  nic nie przebije Frizera i Guru, miło się rozczarować. Cell wpadający do rozgłośni radiowej był genialny. :)

Niezły jest też DB New Age, fan manga stworzona przez Malika z Deviantart http://malikstudios.deviantart.com/gallery/9801062/Dragon-Ball-New-Age-doujinshi

Opublikowano

Piccolo po zabsorbowaniu Nail'a i Kami'ego

duch nappy chyba jednak lepszy.

Opublikowano

Square nie wiem czy oglądasz ale jak nie to obczaj sobie odcinek z powrotu Coolera: http://teamfourstar.com/video/tfs-movie-cooler-2-return-coolers-revenge-reckoning/#video-container  Nie będę ci spoilerował ale jedna postać zrzuciła mnie z krzesła :D

Hahahah za(pipi)iste, nie spodziewałem się :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ale szybko ogarnęli napisy do tegotygodniowego odcinka.

No to mamy SSJ3. Odcinek dobry jak sam Pan Jezus, ale angielska wersja transformacji z funimation jednak rządzi i dzieli.

https://www.youtube.com/watch?v=bH_CcJ-uBWI

\m/

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

tylko japońska

nawet jesli goku ma chvjowy głos, to jednak ten ryk jest nie do zastapienia