Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano

Czyli co dalej nie opyla się tego oglądać?

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 599,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Cytując klasyka zabierają się do tej walki jak 'pies do jeża' i to jest największy problem..nawet jak sobie sprzedadzą kilka ciosów to w ogóle nie czuć tej mocy co w DBZ

Opublikowano

Poprzedniego odcinka mogłoby w ogóle nie być. Jedyne co nowego w walce to to, że Goku nie jest już czerwony. Na szczęście w następnym odcinku już się to kończy. 

Manga > gónwo obesrane > anime

Opublikowano
  • Autor

Obok DBZ to nawet nie stało, ja pier,dolę, że ta sama bajka ma w sobie walki z Cellem czy Goku vs Vegeta i to coś teraz.

nudy jak jasny ch,uj i brak pomysłu na cokolwiek

Opublikowano

zobaczymy co pokazą po walce z berussem, cos czuje ze to bedzie ciekawsze niz same te walki

Opublikowano

Słabo słabo i jeszcze raz słabo. Nie oczekiwałem wiele, ale to jest naprawdę żenujący poziom. GT nigdy nie zaakceptowałem i chyba tak samo będzie z tym kupskiem. DB i DBZ, przygoda i walka. Tak proste i tak dobre.

Opublikowano

zobaczymy co pokazą po walce z berussem, cos czuje ze to bedzie ciekawsze niz same te walki

Pewnie rozciagna film z freezerem na serial :D

Opublikowano

Naj, naj, najgorsze IMO z tego wszystkiego jest to, ze tu w ogole nie ma rozkminy nad walka :/

Zderzaja sie piesciami caly czas - no kurfa BOGOWIE walki :pawel:

Opublikowano

Czy tylko mi się rzuciło w oczy ze na scenach gdzie pokazują mieszkańców ziemi nie ma mieszańców ( ludzi z głowami zwierząt itp.) ? Jest to jakoś uzasadnione fabularnie ?

Opublikowano

Ogladalem wczoraj ta nowa kinowke z frieza bo wczoraj wyszlo w bd ripie no i ogladalem najarany i powiem wam, ze miejscami mnie ciagalo na wymioty od tego infantylizmu i takie troche guwno obesrane i podejrzewem ze cale tv anime dragon ball jest pedalskim rzadkim stolcem a te wspomnienia to tylko wrazenia 10 letniego guwniaka, ktory dostawal erekcji od kamehameha elo

Opublikowano

AbraHAM: Niestety Toriyama przestał rysować mieszańców od czasów Buu Sagi, porównaj np. 25 Tenkaichi Budokai z 21-23, ani jednego mieszańca :(

Opublikowano

14 obejrzany. Pod względem animacji chyba najlepsze co do tej pory wyszło z tej serii. Aż przyjemnie się oglądało. Kreska z dupy ofkors.

No i przynajmniej koniec tego rozdziału choć nijaj ma to się do tego co manga pokazuje. Dziwi taką rozbieznosc w wydarzeniach.

Opublikowano

o ku,rwa beka, to serio czy fake?

Opublikowano

Serio, pojawiło się w "on the next episode".

Opublikowano

znowu morda krzywa jak podczas walki na planecie kaio

Opublikowano
  • Autor

Narrator chyba wykitował, bo jakiś nowy głos pod niego i Kaio jest.

A SSJ Satan i te pokraki z zapowiedzi to zapewne filmowa rekonstrukcja tego jak Satan pozbył się niebezpieczeństwa na Ziemii pod publiczkę.

Opublikowano

W którym odcinku vegeta walczył z kotem? bo z tej nowej seri ogladalem tylko najnowszy odcinek i tam byla o tym mowa.

ogolnie to ktore odcinki warto obejrzec? zeby byly dobre walki a nie jakies bezbeczne przygody, np ten najnowszy nawet dobrze sie ogladalo

Opublikowano

No w sumie to ten najnowszy miał najlepszą choreografię walki, nawet kilka technik użyto. Jakby się tak naparzali te 8 odcinków ostatnich, to byłoby wspaniale.

Acz trochę to dziwne, że Goku w wodzie się dusi, ale próżnia jest w porządku. No i fajnie mieć ciuchy które nie spalają się w atmosferze ;)

Opublikowano

No w sumie to ten najnowszy miał najlepszą choreografię walki, nawet kilka technik użyto. Jakby się tak naparzali te 8 odcinków ostatnich, to byłoby wspaniale.

Acz trochę to dziwne, że Goku w wodzie się dusi, ale próżnia jest w porządku. No i fajnie mieć ciuchy które nie spalają się w atmosferze ;)

Pod woda to raczej tracił siły a nie dusił się ,możne sajanie potrafią oddychać w próżni a w wodzie już nie :P

Opublikowano

Kinowka z Freeza przy anime to dzieło sztuki

Opublikowano

Są gdzies napisy do tej kinówki?

ja sciagalem Dragon.Ball.Z.Resurrection.F.2015.720p.WEB-DL.DD5.1.H.264-PLAYNOW i napisy były wbudowane w pliku