Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

Opublikowano
4 godziny temu, Andżej napisał:

kudlaty opowiadaj tam lepiej, czy vegeta faktycznie osiagnie ultra instynkt lub  jakas tam jego forme, bo w internetach o tym pelno spekulacji

Vegeta na 100% kiedyś dostanie UI ale kiedy to nie wiem,mam zbyt stare info z wczesnej wersji scenariusza sprzed prawie roku. Jedynie wiem że Vegeta na full power w trakcie trwania turnieju powinien byś silniejszy od Goku bez UI i miał dostać duzą walkę co sie sprawdza w spoilerach na ep122. Swoja drogą twórcy mocno stawiaja na fanów wiec moze cos pozmieniali i Vegeta osiągnie to ofensywne UI o którym tyle plotek lata po necie ale i tak pewnie dostanie po pysku od Jirena i Goku będzie ratował sytuacje pełnym UI.

@Bigby Vegito/Gogeta  SuperSayianBlueUltraInstinct(not omen)God...:dafuq:a poważnie to stawiam na Uuba

Edytowane przez kudlaty88

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 598,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Nie, jest starszy. Pojawił się nawet ostatnio w mandze DBS:

https://otakukart.com/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171214_184637.jpg

Edytowane przez Di

Opublikowano

Nadal gówniak.

Dobrze, że manga u nas wyjdzie, bo jestem ciekaw co tam się dzieje.

Opublikowano

Ostatni tom Naruto po japonsku wyszedl w lutym 2015, po angielsku w pazdzierniku 2015 u nas w listopadzie. Mysle, że te kilka miesiecy roznicy to minimum, zalezy jak szybko beda dostawac materiały i zatwierdzenie.

Opublikowano

DRJMTAjXkAARCPD.jpg

Nowa kinówka zadebiutuje w Japonii w grudniu 2018. Toriyama pomaga przy pracach. Fabuła ma kręcić się wokół Sayan i źródła ich mocy, cokolwiek się pod tym kryje. :)

http://comicbook.com/anime/2017/12/16/dragon-ball-announces-new-movie-for-2018/

Dzięki Dragon Ball Heroes wyciekł także prawdopodobnie tajemniczy nowy fajter z anime. Podobno to jednak

połączone robociki z U3. Oto Aniraza:

DRIz5qQW0AAKH4F.jpg

Dla mnie jego design robi :banderas: 

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Czyli jednak chyba pocisną temat odbudowy imperium Sayian i zrobią przebitki ze wspomnieniem Yamoshiego w następnej kinówce.Hmm moze byc ciekawe chyba że wyskoczą z jakimiś midichlorianami.

Trzecia kinówka czyli jeszcze jedna przed nami w ramach DBS  nazywajcie mnie prorokiem :sir:

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Czyli Aniraza to będzie fuzja 3 robotów i doktorka. Oby pozbyli się go w jednym odcinku. I mam nadzieję, że obejdzie sie bez jakichś głupich pomysłów z kontrolą Androidów.

Opublikowano

No było wiadomo, że to fuzja. Trochę podobny do Hatchiyacka, ale walka z nim szybko się skończy, a po nowym roku finałowe starcie z U11.

Opublikowano

Jestem mile zaskoczony poziomem ostatnich odcinków biorąc pod uwagę, że sam zamysł DBS jest kiepski.

Opublikowano

Już to widzę :/ Dostanie w(pipi) ale utrzyma się na tyle długo by Goku odzyskał siły. Dumny książę zawsze w tyle.

Edit: Nowa strona więc tak-będzie.jpg

Opublikowano

No też coś czuje, że będzie analogicznie jak z Kid Buu. :/

Bardziej mnie jara, że w końcu Freeza bardziej się ruszy, a nie będzie tylko stał, knuł i toczył bekę.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze Vegeta wreszcie odpadnie, ile ten kelner moze jeszcze przynudzac. 

Opublikowano

Na pewno nie zostanie zeszmacony. Stawiam, że Vegeta nas jeszcze zaskoczy. Potem odpadnie. :D

Opublikowano

Wystarczy przypomniec sobie walki Vegeta vs Frieza, Vegeta vs Cell i Vegeta vs Buu. 

To zawsze byl slabiak z przerostem ego. 

Opublikowano

Nie słabiak tylko manga/anime jest o Goku, nie o Vegecie. To nie on ma wygrywać walki.

Opublikowano
59 minut temu, mcp napisał:

Nie słabiak tylko manga/anime jest o Goku, nie o Vegecie. To nie on ma wygrywać walki.

No w Naruto jakoś dali radę zrobić tak, że sasek też był ultra kozakiem.

Opublikowano
1 godzinę temu, mcp napisał:

Powiedz to Gohanowi w Cell sadze 

Opublikowano

No, a zobacz co z nim zrobili w sadze Buu. Jeszcze jako Mystic miał swoje kilka stron, ale ogólnie to cień tego co pokazał jako ssj2. O Super już nie wspominając.