Opublikowano 14 grudnia 20177 l 4 godziny temu, Andżej napisał: kudlaty opowiadaj tam lepiej, czy vegeta faktycznie osiagnie ultra instynkt lub jakas tam jego forme, bo w internetach o tym pelno spekulacji Vegeta na 100% kiedyś dostanie UI ale kiedy to nie wiem,mam zbyt stare info z wczesnej wersji scenariusza sprzed prawie roku. Jedynie wiem że Vegeta na full power w trakcie trwania turnieju powinien byś silniejszy od Goku bez UI i miał dostać duzą walkę co sie sprawdza w spoilerach na ep122. Swoja drogą twórcy mocno stawiaja na fanów wiec moze cos pozmieniali i Vegeta osiągnie to ofensywne UI o którym tyle plotek lata po necie ale i tak pewnie dostanie po pysku od Jirena i Goku będzie ratował sytuacje pełnym UI. @Bigby Vegito/Gogeta SuperSayianBlueUltraInstinct(not omen)God...a poważnie to stawiam na Uuba Edytowane 14 grudnia 20177 l przez kudlaty88
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Nie, jest starszy. Pojawił się nawet ostatnio w mandze DBS: https://otakukart.com/wp-content/uploads/2017/12/IMG_20171214_184637.jpg Edytowane 14 grudnia 20177 l przez Di
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Nadal gówniak. Dobrze, że manga u nas wyjdzie, bo jestem ciekaw co tam się dzieje.
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Jestem ciekaw częstotliwości wydawania mangi. Na chwilę obecną są potwierdzone tylko 3 tomy. Ja sobie jeszcze zamówiłem Przygody Jaco do kompletu http://www.mangarden.pl/pl/p/Ginga-Patrol-Jaco-preorder/3415
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Ostatni tom Naruto po japonsku wyszedl w lutym 2015, po angielsku w pazdzierniku 2015 u nas w listopadzie. Mysle, że te kilka miesiecy roznicy to minimum, zalezy jak szybko beda dostawac materiały i zatwierdzenie.
Opublikowano 16 grudnia 20177 l Nowa kinówka zadebiutuje w Japonii w grudniu 2018. Toriyama pomaga przy pracach. Fabuła ma kręcić się wokół Sayan i źródła ich mocy, cokolwiek się pod tym kryje. http://comicbook.com/anime/2017/12/16/dragon-ball-announces-new-movie-for-2018/ Dzięki Dragon Ball Heroes wyciekł także prawdopodobnie tajemniczy nowy fajter z anime. Podobno to jednak połączone robociki z U3. Oto Aniraza: Dla mnie jego design robi Edytowane 16 grudnia 20177 l przez Frantik
Opublikowano 16 grudnia 20177 l Czyli jednak chyba pocisną temat odbudowy imperium Sayian i zrobią przebitki ze wspomnieniem Yamoshiego w następnej kinówce.Hmm moze byc ciekawe chyba że wyskoczą z jakimiś midichlorianami. Trzecia kinówka czyli jeszcze jedna przed nami w ramach DBS nazywajcie mnie prorokiem Edytowane 16 grudnia 20177 l przez kudlaty88
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Spoko odcinek, szkoda że dwóch na raz nie dają, bo kolejny zapowiada się też całkiem ok
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Czyli Aniraza to będzie fuzja 3 robotów i doktorka. Oby pozbyli się go w jednym odcinku. I mam nadzieję, że obejdzie sie bez jakichś głupich pomysłów z kontrolą Androidów.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l No było wiadomo, że to fuzja. Trochę podobny do Hatchiyacka, ale walka z nim szybko się skończy, a po nowym roku finałowe starcie z U11.
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Czyli jeszcze tylko odcinek za tydzień i dopiero po nowym roku kolejne?
Opublikowano 17 grudnia 20177 l Jestem mile zaskoczony poziomem ostatnich odcinków biorąc pod uwagę, że sam zamysł DBS jest kiepski.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Już to widzę Dostanie w(pipi) ale utrzyma się na tyle długo by Goku odzyskał siły. Dumny książę zawsze w tyle. Edit: Nowa strona więc tak-będzie.jpg
Opublikowano 21 grudnia 20177 l No też coś czuje, że będzie analogicznie jak z Kid Buu. Bardziej mnie jara, że w końcu Freeza bardziej się ruszy, a nie będzie tylko stał, knuł i toczył bekę.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Mam nadzieje, ze Vegeta wreszcie odpadnie, ile ten kelner moze jeszcze przynudzac.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Na pewno nie zostanie zeszmacony. Stawiam, że Vegeta nas jeszcze zaskoczy. Potem odpadnie.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Wystarczy przypomniec sobie walki Vegeta vs Frieza, Vegeta vs Cell i Vegeta vs Buu. To zawsze byl slabiak z przerostem ego.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Nie słabiak tylko manga/anime jest o Goku, nie o Vegecie. To nie on ma wygrywać walki.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 59 minut temu, mcp napisał: Nie słabiak tylko manga/anime jest o Goku, nie o Vegecie. To nie on ma wygrywać walki. No w Naruto jakoś dali radę zrobić tak, że sasek też był ultra kozakiem.
Opublikowano 22 grudnia 20177 l 1 godzinę temu, mcp napisał: Nie słabiak tylko manga/anime jest o Goku, nie o Vegecie. To nie on ma wygrywać walki. Powiedz to Gohanowi w Cell sadze
Opublikowano 22 grudnia 20177 l No, a zobacz co z nim zrobili w sadze Buu. Jeszcze jako Mystic miał swoje kilka stron, ale ogólnie to cień tego co pokazał jako ssj2. O Super już nie wspominając.